- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Steam Deck
- ZIDOO médialejátszók
- E-book olvasók
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
TYÜTYI2006 #19561 üzenetére
Tehát,a gyári ventivezérlővel nem tudom,hogy tudod-e lekapcsolni a ledeket a ventiken.120-s méretben ezek amik ajánlottak és led-sek: Aerocool DS 3 pin,Lepa Bol.Quiet 4 pin.Mindkettő bőven elegendő légszállítással bír és csendes.140-ben:Aerocool Dead Silence 140,Thermaltake Riing 14-mindkettő 3 pin-s és nagyon jó.
200mm-ben a Coolermaster MegaFlow Silent szintén 3 pin-s.
Véleményem szerint ahova nem akarsz led-t oda kiváló a BQ Pure Wings 2 és tudod szabályozni a vezérlőről.
Én kinőttem már a csili-vili világítós korszakból,szerintem ha mindenhova led-st teszel az nem lesz szép.
Ha ragaszkodsz a világításhoz,akkor kapni készre szerelt led sorokat kapcsolóval vagy minimális műszaki-elektronikai érzékkel kb. 500FT+némi forrasztgatás segítségével kivitelezhető smt ledsorral.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz
TYÜTYI2006 #19557 üzenetére
Szép regényt írtál,csak a lényeg hibádzik..Szóval mondj méretet,3 vs 4 pin,led vagy anélkül és egy árkeretet!!
zolikaDB A Kawa zöldet nem kell bemutatni,motoros vagyok én is-bár jó ideje megrögzött hondás! A funkcióját tényleg ellátja a Coolink és low budget esetén kiváló választás.Véleményem szerint állítva jobb a borda abban a házban-a hátsó venti segítségével gyorsan távozik kifelé a hő.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
TYÜTYI2006
tag
válasz
TYÜTYI2006 #19545 üzenetére
Sziasztok!
Erre a tegnapi kérdésemre kérnék segítséget. -
TYÜTYI2006
tag
válasz
TYÜTYI2006 #16261 üzenetére
Például 20 CM-esbe találtam CM-ből [EZT]. Csak sajnos nem kikapcsolható a led, valamint még nem tudom mennyi a gyári légszállítása, a max. fordulatszám talán kevésbé fontos, mint a légszállítás. Ha sötétben gépezek, nagyon szép lenne a gépen belül a világítás, mivel, plexis, van is értelme szerintem, szép fényt adna.
-
LonGleY
veterán
válasz
TYÜTYI2006 #16261 üzenetére
Tudom ajánlani a kerékpáros villogókat, amiket egy régi szemüvegkeretre erősíthetnél a retinád irányába. Így megoldott lenne minden fény- és esetleg villódzáshiányod gépezés közben, és még spórolnál is a megoldással.
Egyébként az adatlapodon is lehet jelezni eme csodálatos konfigot, és akkor nem kéne itt virítania az aláírásodban minden hozzászólásod alatt. Nem is értem a célját. Most én is nyomjam be anyám irodai gépének a paramétereit?
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz
TYÜTYI2006 #16259 üzenetére
Esetleg tudsz külön led fényeket venni a gépbe, ha ez olyan lényeges. A jó ventik nem arról ismerszenek meg, hogy világítanak...
-
Grózi
Topikgazda
válasz
TYÜTYI2006 #16254 üzenetére
LonGleYnek teljesen igaza van,felesleges-csak megtöröd a légáramlatot.Most akkor led-sre cserélnéd vagy led nélkülire?
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
LonGleY
veterán
válasz
TYÜTYI2006 #16252 üzenetére
Előbb próbáld ki, hogy az alapból beszereltekkel hogy működik. Én se alulra, se az oldallapra nem raknék semmit. A lényeg minden ilyen háznál a hátul és a felül lévő kifújók. Ami opcionális lehet, az egy beszívó valahova előre, de a jobb házaknál ez is tök fölösleges.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest