Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TYÜTYI2006

    tag

    Sziasztok!
    Ventilátorokon gondolkozok, lehet hogy újak jobbak lennének, de semmi nincsen kizárva. Mindenképpen megbízhatóbb, ajánlottabb, hosszabb élettartamúak érdekelnének jobban. Adott 2 db storm trooper. Az enyém újan lett véve, windowsos verzió. Szintén a hardverapróról, de használtan a másik, kissé hiányosan, nem plexis. A lapok: Asus Z97 Deluxe. A proci hűtés Alpenföehn Brocken 2. Gondolkoztam a wing boost 2-ben is, de a gyári vezérlőhöz nem jó a 4 pines, csak alaplapra. Egyenlőre 2XGTX 970 SLI van nálam. A felső hdd keret középen, elölről szívja a levegőt be a gépházba. Az alsó pedig oldalirányban van, abban vannak a hdd-k.

    Az elgondolás nálam: mivel plexis, ezért jó lenne valamilyen ledes megoldás alapvetően, a gyárinál jobb légszállítással akár. A 2 első 12 cm-s menne a másik gépbe a hdd szekrényekre. Tehát azok helyett nem ártana, jobb légszállítású 12 cm-s. De az a 2 kérdéses, hogy ledes legyen e. Viszont a hátsó 14-es akár szép is lenne ledesen, illetve a felső 20-as. Kérdés hogy felül mi a jobb. 2-szer 14 cm, vagy 1-szer 20 cm. Alulra nem kell, mert ott a tartozék fiók, illetve az ssd keret. Továbbá szoftveresen, vagy pedig a gyárival vezéreljem a 4 venti fordulatszámát? Mert köthetőek az alaplapra is, de 4 darab 4 pines, az alaplapon is van. Valamint, a led kapcsolást szívesen végezném, a gépházéval. Igaz csak 3 vezeték van hozzá, de remélem ahhoz is létezik elosztás. Alulra meg lenne más ledes megoldásom. Amúgy is főleg, ha sötétben használom, akkor szeretném a ledet leginkább használni.

    A másik gépnél (ez még hiányos, nincsen használva egyenlőre): ott többek között hiányzik, az ssd keret, a tartozék fiók megvan. Illetve a gyári ventik is, szintén adottak. Az oldalát most én próbálgatom majd a 2 első ventijével addig. Valószínű rajta is maradna, és az én 2X12-őm, menne a hdd szekrényekre, illetve a led kapcsolóhoz, itt már kell elosztó. Alulra kerülne ha nem találok ssd keretet, 1X12 cm. Itt már kérdéses, meg az oldalsóknál, hogy a gyárira kössem rá elosztással, vagy alaplapra, és az oldalsóknál hosszabbító kábel, illetve akkor majd szoftveres vezérlés kell hozzá.
    :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák