Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebi
tag
válasz
chopin42 #35403 üzenetére
Noiseblockerek nem rosszak, de nem is kiemelkedoek. Tapasztalatok szerint szeretnek idonkent "hummogni". Legszallitas es legnyomas nem tul kiemelkedo. Mas Noiseblockerem van, de eLoop-om sajnos nincs.
Inkabb a SW3, de szerintem nem lesz nagy elorelepes, es szerintem jelentosen hangosabb lesz (nagy fordulatszamon), de majd meglatjuk. Olyan helyen vedd, ahol vissza tudod vinni.
(#35402) tothjozsi96:
Elnezve a hazad, szerintem az a terved, hogy felulre is teszel egy 140-eset, ami elegge felesleges.
Elore jo lenne 2db Wing Boost 3 140mm (120-as rogzitese van, de a hazadnal opcio elore a 2x120).
Hatulra en a sporolas jegyeben betennek egy Arctic P12 PWM-et. Jol sikerult venti es olcso is.(#35404) Marco Lahb:
Neked is jo lenne elore egy Wing Boost 3 140mm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black + Lightning Node Core
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fehér ventilátor szett, vezérlővel - Újszerű állapotban!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest