Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Üdv!
Az a helyzet, hogy ki szeretnék vágatni a szép kék feel V házam oldalából 2 lyukat egy 12 centis és egy 8 centis venti számára + a csavaroknak helyet. Én nem akarok nekiállni, mert barkácsképességeimről már az általánosban kideült, hogy siralmasak(nem mintha nagyon erőldködtem volna..) :(
A kérdés az lenne, hogy megcsinálná-e nekem valaki ezt? :F Természetesen nem leszek hálátlan, de csak ésszerű határokon belül.
Érdeklődtem az egyik vízzel vágó cégnél már, hogy ez mennyibe lenne náluk, mire azt mondták, hogy 5-7k között. Egy csöppet sokallom a dolgot ezért. :((
Aktív témák
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Netfone
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest