Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
engusz
veterán
Mi próbáltuk a ház oldalát kivágni. Ha valami normális emberi módszerrel próbálkozol, akkor lepattog a festék és csúnya lesz. Úgy, mint ahogy az 2. képen látszik, amit belinkeltem.
A megoldás a sajtolás. Vannak ilyen spéci (nagy) gépek, amire csak felraksz egy formát vagy beállítod és alá rakod a ház oldalát. Utánna szépen kisajtolja ott azon a helyen, ahova illeszted.
Amikor Én csináltam a ház oldalát, akkor ott nem volt még ilyen gép. Most már tudom, hogy egy olyannal szebb, gyorsabb és minőségibb munkát lehetett volna végezni!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest