Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
engusz
veterán
Mi próbáltuk a ház oldalát kivágni. Ha valami normális emberi módszerrel próbálkozol, akkor lepattog a festék és csúnya lesz. Úgy, mint ahogy az 2. képen látszik, amit belinkeltem.
A megoldás a sajtolás. Vannak ilyen spéci (nagy) gépek, amire csak felraksz egy formát vagy beállítod és alá rakod a ház oldalát. Utánna szépen kisajtolja ott azon a helyen, ahova illeszted.
Amikor Én csináltam a ház oldalát, akkor ott nem volt még ilyen gép. Most már tudom, hogy egy olyannal szebb, gyorsabb és minőségibb munkát lehetett volna végezni!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Silverstone SFX-L 1000W 80 PLUS Platinum Mini-ITX tápegység
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 71 hó bolti gari! -
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- SZINTE ÚJ NZXT H7 Elite 2023 fekete (MÉG 2 HÓNAP ALZA GARANCIA)
- SSUPD Meshroom S Mini-ITX számítógép ház tartozékokkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest