- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxos:8]
senior tag
Már vezetsz is Zolli.
31 perc telt el a mérkőzésből, amikor a hazaiak megszerezték a vezetést. Egy jobb oldali beadást követően Levente Zrínyi közelről pöccintett a kapuba. 1 - 0.
Nálam meg vezet az ellen.
-
senior tag
Nálam se jött be eddig.
Itt vannak az eddigi események:Felhős időjárás mellett 22000 nézőt regisztráltak az ékszerdoboz-szépségű Sörhabeu lelátóin. A látszólag jól felkészült Sörhas 3-5-2 felállásban kezdte a mérkőzést. A kezdőcsapat: Fődi - Hidalgo, Fréchou, Tavakkoli - Akşahin, Rettau, Rohlena, Weigel, Scagnoli - Tax, Zrínyi.
A nagyon elszánt Botlábúak átgondolt 4-5-1 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az alábbi játékosok alkotják a kezdőcsapatot: Manoliu - Friggieri, Aurich, Sobreda, Rosputinský - Wernet, Mota, Poleski, Reginato, van Onna - Barcelona.
Sörhas láthatóan a széleken futó támadásokat részesítette előnyben. A taktikailag kissé felkészítetlennek tűnő Botlábúak játékosai néha tanácstalanul mozogtak, egy-egy hibánál egymással veszekedtek. A csapat szervezettsége csapnivaló szintre esett vissza.
-
senior tag
Egyedül R0by vezet csak.
Nálam se helyzet se gól. -
senior tag
Hajrá mindenkinek.
-
zsolli
addikt
Na, kezeket a paplan fölé, és lehet izgulni-szorítani a kupa- ill. barátságos meccsekért.
Ellenfelem eddig a kupameccsein 5-4-1-ben állt fel. Egy szélsőhátvéd fiatal suhanc, másik szélsőhátvéd az "A" csapatos kapusa, a 3 középső "hátvéd" az "A" csapatos kp-i. Gondolom így ad nekik most védekezés edzést.
Eddig bal oldalon csinált remek támadást, amit nem nagyon tudok levédekezni, azon az oldalon kb. jó védelmem lesz. Megy a PIC, de ha nem változtat az eddigi kupa-felálláson, akkor elméletileg egy kicsit nagyobb %-ban birtoklok. Két szélen támadok...
...ami talán átviszi a védelmeit (persze ha az eddig "B" verzióban áll fel).Vannak Jól fejelői , de az egyik jó kp-ja (aki kupákon középhátvéd) lesérült a szombati bajnokin, így ha jól emlékszem, 1 vagy 2 lesz pályán nála. Nálam az első félidőben 4 db Jól fejelő lesz. 1 db kapus (
), 1 db támadó szélsőhátvéd, 1 db támadó szélső és 1 db kp.
Nem tudom mi lesz. Kiesésre számítok, innentől kezdve már csak a kellemes "csalódás" jöhet.
Más: megnéztem tegnap Youthclubon. Ha az ifikapusom pl. gyenge szinten lenne védésből, akkor 17 éves 1 napos korára tudnám elérni vele a jó szintet.
Zs
Hajrá mindenkinek, eredményes kupamenetelést, jó edzőmeccseket, sérülés és lapok kerüljenek mindenkit (na jó, bari meccsen kaphattok sárga lapot
).
-
zsolli
addikt
Mai ifi barátságost a srácok behúzták egy laza 10-0-ás győzelemmel
Kapuspalánta bekerült végre a kapuba, és 5,5 csillagot hozott
Holnap megtudom mi a helyzet vele, legalább is remélem beszél az edző
-
plus44
veterán
Kiraktam 370.000-ért a kapusom 13k feletti TSI-vel, aztán le is esett után 8k-ra (ezzel nem számoltam, mert elfelejtettem), tiszta hülyének nézhettek az arra betévedők, akik ezzel nincsenek tisztában.
Na megvárom a 3 hét leteltét, aztán megy ki újra.
-
ftc
nagyúr
Rugd dominált, pontosabban 74 százalékban birtokolta a labdát.
0-0 lol
-
Patrick
addikt
Én 442-t tolok, egyik kp-m sérült, szóval nálam nincs pic.
-
-
zsolli
addikt
Elméletileg 2 heti lebontásban kell nézni, amibe 1 hazai meccs is beletartozik.
Ez alapján a 2 heti mérlegem nekem is pluszos, de egyre kevesebb pénzt tudok "felhalmozni"
Ügye az edzéseim relatív hosszútávúak, nem trédelek szintlépés előtti srácokkal, így az igazán nagy bevételek akár 3-4 szezont is váratnak magukra. Ami még besegíthet, ha az akadémiáról eladható suhancokat hoz fel az ember. Ha nem is 2-3-400 milláért adom el, de pl. egy 20-30 millás eladás is segít.
Zs
-
zsolli
addikt
Meglátjuk, hogy sikerül. Lehet lemondok a másik playám védekezés maximálásáról, és ennek a suhancnak a védésével foglalkozom. De előbb kíváncsi vagyok, milyen szinten van, megéri-e.
Guri:legjobb kezdjen, majd beáll a tapaszos srác. Legalább akkor már 2 db Jól fejelő csatár lesz a pályán
Gooool:bírom ameddig bírom
Nemsoká megy nekik az átadás. Stadion már bővül, talán megnöveli annyira a bevételeket, hogy azért legyen tarcsim is. Osztályt tuti nem fogok lépni még egy darabig (felfelé biztos nem), ebben a csoportban meg még egy darabig úgy-ahogy hozom az elvárást. Közben talán lesz 1-2 suhanc az ifiakadémiáról akikért 20-30 millát lehet szakítani.
-
zsolli
addikt
Már minden "suhancom" elmúlt 20 éves. A fizetések (+játékos edzőjé): 22.093 eFt.- hetente
Kérdés, meddig fogom bírni. Nemsoká átállok átadásra, és reménykedem, hogy csökken a pénzük. Persze pénzem nincs, hogy az átadásnál felszabaduló edzéshelyeket feltöltsem
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Ha az edzés hetében játszott az előző csapatában, akkor az erőnléti-forma edzést elméletileg megkapja. De szerdán be tudod tenni játszani. A másik kapusod ügye játszott most x percet a sérült helyett. Kezdjen Ő, és ha megvan az össz. 90 perce, akkor bejöhet az új srác.
Zs
-
plus44
veterán
Na vettem egy játékost, nem csináltam rossz vásárt szerintem, remélem jobb fizikumú lesz. Arra semmi esély már matematikailag sem, hogy 100%os edzést kapjon ő is? (mármint hogy egyáltalán kapjon?)
-
Patrick
addikt
Grat mindenkinek.
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #9962 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, hogy...
....mááááákosNálam aszem az "ők vannak előnyösebb helyzetben" volt. Nem kell bemutatnom a meccsem, a szurkolóknak adtam izgalmat és hatalmas örömöt, és hihetetlen nagy arányú győzelmet arattunk. Erre "csak" kissé túlzott (7) az önbizalom. Nem beszélve a szerdai 6-3-mas győzelmemről, ahol a "ki fogunk kapni" volt az elvárás. Mijja pics@'t akarnak még???
Zs
Ui.: "saját lábon" hazaértem, de a kocsiból kiszállva nyögtem, mint egy nyugdíjas.
-
ftc
nagyúr
Ifik nyeertek 1-0-ra
-
senior tag
Legalább csak 1 hétre sérült le a csatárom.
Már ennek is tudok örülni. -
zsolli
addikt
Nálam 22.000-es telt háznál 41.782eFt volt a bevétel. Most felmegyek 27.000-re. Meglátom mennyire lesz teltház.
Helyzetjelentés:
A szurkolók hangulata: karneváli (10)
Csapatszellem: mámoros (8)
Önbizalom: kissé túlzott (7)
A szponzorok hangulata: fellegjáró (7)Jaaa, ma már 16.688e Ft-t utaltak a szponzorok.
-
zsolli
addikt
A Ricsi gyerek túl laza
Azt szerintem nem fogod tudni tartani, de sosem lehet tudni.A másik két srác is jónak tűnik. A Tapajós srácnak kevesebb a fizuja valamivel, és nem biztos, de a pchiotsi szerint egy kicsit jobban is áll szinten belül, mint a Cavarzere srác, bár ez nem 100%.
Az biztos, hogy a Cavarzere fiúnak jobbak a mellékskilljei (védekezés, pontrúgás), de csak 1-1 szinttel, ami ilyen alacsony szintnél relatíve pikk-pakk pótolható.
Szal mindegyik jónak tűnik.Jaaaa, most nézem. Cavarzerenek kevesebb a fizuja. Csak ott már másod tulajdonos van. Gondolom Ő edzett bele ezt-azt.
-
plus44
veterán
Nem úgy értettem, hanem, hogy azt mondtad ez is egy opció és mivel erre gondoltam már akkor, a 19. percben, mikor lesérült ez egyfajta megerősítés volt nekem (másrészről pedig kicsit jobban átlátjátok a dolgokat nálam néha, így szeretem az ilyen dolgokat megvitatni veled/veletek [de ha nagy spiller lennék, akkor is szeretném ezt])
-
zsolli
addikt
...kellett zsollli támogatása ahhoz...
Öööö, izé
Nem szakmai tanács volt, hanem érzelmi alapú, bár ebben maximálisan támogatni tudlak.
Szakmailag ebben a kérdésben (sem) tudnék nyilatkozni, de szerintem ez jó döntés. Túl sűrűn és relatíve (korához képest) sok időre sérül a srác.Mindjárt megnézem, csak most számolgatok, valszeg elindítok egy kisebb stadion bővítést.
-
plus44
veterán
Köszi. Mikor megint láttam, hogy lesérült, akkor már gondoltam, hogy ebből eladás lesz, mert akaratlanul is, de szépen lassan lehúzza az egész menedzseri munkámat, megy az idő, nem lesz belőle pénzem, mindenki elhúz mellettem, én meg csak megszívóm, de titkon reménykedtem, hogy csak 1-2 hét, de ez a 4 olyan sok, hogy kellett zsolli támogatása ahhoz, hogy ténylegesen, bár nehéz szívvel, de kirakjam átadóra. Remélem megveszik és relatíve kis bukással, de túladok ezen a gyenge fizikumú szépfiún.
zsolli: akad 3 érdekel? link - link (tudom idős, de majdnem úgy áll, mint a mostani kis szépfiú, és lehet átvenném innen, ki tudja, lehet jobban is járnék vele) - link
Csak átfutottam, lehet vannak jobbak, nem tudom.
-
zsolli
addikt
Úgy-úgy. Dőljön a lóvé, a többi le van sz...va...
Nézelődsz a piacon? Van kapuspalánta?
Ma hajnalban ezt az ifit fogadtam el:
"Van egy jelöltünk a számodra. Márk Hösch a neve, és 15 éves.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából katasztrofális szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy jó Védés képességű játékosod. "
15 éves 111 napos.
Egyelőre nem tudok foglalkozni a védésével, max. egy barátságoson ránézek, jelenleg hogy áll. Addig meg beteszem hátvédnek, és kapja a védekezést. Hátha...
Zs
-
r0by
addikt
Szerintem jól tetted.
Lehet, hogy mákod lesz és valaki megveszi, mert én is úgy jártam az előző szezon vége felé, hogy lerúgták az egyetlen kapusom 3 hétre, és meg kellet vennem a legolcsóbb és ár/érték arányban legjobb kapust, hogy bent maradjak a VI-ban (majd eladtam a lesérült kapust mikor felépült). Picit minuszba is kellet menni...
Persze nem biztos, hogy bejön a húzás, de drokkolok neked -
plus44
veterán
Azt sajnos nem tudom, de reménykedek, hogy van olyan, aki pont őt akarja megvenni, ha olasz, akkor legyen olasz (már csak hazafiasságból is
), engem nem érdekel, csak perkáljanak.
Közben licitáltam 3 esélyes kapusra, csak hogy meglegyenek az átigazolásomban, ne kelljen keresgélni őket. Reméljük egyikük bejön majd.
-
plus44
veterán
Köszi szépen.
Tehát, ha valakit érdekelne, vagy tud olyat, akinek az ismerősének az ismerősét érdekelheti, akkor nézzen be. (jah és ha nagyon menne rá a licitálgatás, ne legyetek restek beszállni a húzásba
...neeem ez persze vicc volt, az is csoda lenne ha így valaki rálicitálna..
)
-
plus44
veterán
Én is ezen gondolkodom, csak akkora pénzt láttam benne...
17 évesen 500.000 is megért volna most kb. a felét. Jelenleg 40-50.000-ből gazdálkodok, ebből kellene a helyére vennem valakit. Nem tudom mi legyen, mert ha esetleg úgy döntenék, hogy eladom, akkor nem pazarlom rá a pénzt, hogy felépüljön, megy így ki 300.000 indulóval, aztán kész...
Keresek kapust addig, megnézem mi a kínálat.
-
plus44
veterán
Emberek, a kapusom négy, azaz 4, tehát 5-1, vagyis four hétre sérült. Nem akarok káromkodni, de a frászt csináljak???!!!
-
ftc
nagyúr
Még 4000hsz a ht-s topikban s félisten leszek
Sztem 1év alatt meg is lesz ha lesz netem ahol lakok -
zsolli
addikt
Ezt a meccset nézzétek meg: 352821333
Hihetetlen, a csoportom egyik legerősebb csapata. Szerintem PIC-elt, tuti hatása van másra is, nem csak kp-ra
-
Gonosz15
aktív tag
Ezt nem hiszem el... Így kiszopni... 1-0 oda és csá, helyzetem is csak 3 volt
-
ftc
nagyúr
Ok
Maradt 9-0
Nem lett mesterhármas a meccsenHa jól számolok feljöttem a 2. helyre
-
zsolli
addikt
-
r0by
addikt
80. perc: Henrik Darvalics olyat művelt, amit senki sem várt tőle: rárontott az ellenfél védőjére, megzavarta, labdát szerzett, majd átadása után Richárd Budai erős, de jól helyezett lövéssel gólt szerzett: 6 - 1!
De fasza bazzeg, hogy védelmet edzek
-
zsolli
addikt
Patrick egyenlített
Még egyet!!!
Hoppá, R0by gólt kapott
-
zsolli
addikt
Hihetetlen
3-7 ide.
10 gól a meccsen. És honnan? B@sszus, azt hittem kikapok
3-1-ről
-
ftc
nagyúr
Cătălin-George Acsinia növelhette volna a csapata előnyét a játék 78. percében, de Miloslav Krivda remek kapusteljesítménye életben tartotta a vendégek esélyeit.
6-0 után?
Már 7-0
-
r0by
addikt
Ez hihetetlen hogy csak 3 gólt tudok rúgni egy botcsapatnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest