Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Nincs valaki szabad, aki be tudna társulni ifi bajnokságba?
Konkrétan se szó, se beszéd az egyik csapat másik bajnokságba lépett (a mostani 4-esből egy 8-asba..) Csak éppen nem szólt, a bajnokság indulása meg csak húzódik. Csütörtökön lett vége a mostani szezonnak, már rég lemehetett volna egy forduló. Sőt, már a barátságos meccsem is lejátszottam volna..
Vagy esetleg áttársulnék én is, ha tudtok szabad helyet.. -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19395 üzenetére
A jól fejelő srácot :/ Láttam.
Te tudsz valamit erről a további csapat dologról? Lehet két teamet menedzselni elvileg.
Felhasználók között slam9-nél láttam. (10972025)
Első csapatKételkedő Öntudat FC
Alapítva 2010-09-26
Hungary IV.40
További csapatSkeptical Consciousness FC
Alapítva 2013-05-06
Yemen III.10 -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19391 üzenetére
Sajna nem, pedig hívtak volna. Kevesen érnek rá, vagy sérültek vagy egyéb dolog miatt.
De szegedire tuti megyünk. Én is megpróbálok, bár a játékom még kérdéses (év eleji sérülés), de majd meglátjuk.
-
Speedhs
őstag
Látom csak én írok már ide.
Mindenesetre ezaz! LEhetséges ikerpár:
Levente Vincze:Levente Vincze nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Átadás képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!
Nos, adjunk neki egy esélyt?
Nos az ikre:
jó jsz, megfelelő védekezés, JÓL FEJELŐ -
Speedhs
őstag
Na, akkor meg is van a második u20 esélyes legény.
László Rigó (381273024)
Hungary 17 éves és 3 napos, következő születésnap: 2013-10-03TSI: 1 450
Specialitása: Jól fejelő
Képesség: 336/Lehetőség: 1973
Védekezés: 4/20 gyenge (4)
Játékszervezés: 6/20 megfelelő (6) 6.6
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő (6) 6.9
Átadás: 5/20 középszerű (5)
Gólszerzés: 4/20 gyenge (4)107 600 eFt
Másik srác jelenleg:
Zoltán Borbély (380678714)
Hungary 17 éves és 20 napos, következő születésnap: 2013-09-16TSI: 2 590
Képesség: 343/Lehetőség: 1956
Játékszervezés: 8/20 remek (8)
Szélsőjáték: 8/20 remek (8) -
Patrick
addikt
No, kell még 1 db belső kp és 2 db szélső. Van 240 millám. Ebből nem tudok venni, egyet sem, szóval marad a pénzgyűjtés, csak hát... 7 db titáni játékost eltartani VI-ban... így meg szépen lassan elfogy majd a pénzem... jó lenne ha legalább stagnálna.
Amint 200 milla alá kerülök, akkor valamit ki kell találnom...vagy fel kéne jutni egy gyengébb V-be. -
ECSFC
csendes tag
Sziasztok! Indul az E-Bajnokság nevű ifi-liga 5. szezonja! Ha éppen most keresel ifibajnokságot, gyere közénk:
E-Bajnokság
Azonosító: 384281
Típus: nemzeti
Csapatok száma: 12
Szabad hely - mai állapot: 6 -
r0by
addikt
válasz
Speedhs #19381 üzenetére
Grat! Meg is lesz a saját nevelésű kp. sor
Múlt heti húzásomról kiderült a legutóbbi edzésen:
Olivér Kinyó személyében született fejelőtehetség került a csapatba.E mellé kapott egy új ikertesót, így nagyjából teljes róla a kép: megfelelő jsz és gólszerzés, valamint középszerű védekezés és átadása lehet a végén.
Annyira nem rossz végül is -
Speedhs
őstag
Nem hiszem el.
Levente Vincze (140880323)
15 éves és 106 napos, következő születésnap: 2013-06-21A játékost 118 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-10-11.
Levente Vincze nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Átadás képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!
Nos, adjunk neki egy esélyt?
-Akkor középpályára van már:
Levente Vincze - jó jsz, Károly Kolcsár-jó jsz, megfelelő-védekezés(kiszámíthatatlan),
és van egy harmadik, akiről nem tudok semmit sem, 16 éves 39 napos, 20 napja a csapat tagja, gyors, és a jsz-ről semmit sem tudni, annyit, hogy 6 csillagot hozott utolsó mérkőzésen. Hátha ott is lesz valami szép skillsajnos csak 17 év 19 naposan tud feljönni, de ez belefér.
-
r0by
addikt
1.:
Nos, az e heti jelölt 17 éves, és a neve: Patrik Fodor.
Szerintem ő egy csapnivaló játékos. Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából csapnivaló szinten van. Ha fejlesztjük Átadás képességét, rövid időn belül csapnivaló szintre is léphet!2.:
Nos, az e heti jelölt 17 éves, és a neve: Kristóf Majtényi.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából csapnivaló szinten van. Összességében nézve ő szerintem egy gyenge szintű játékos. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül csapnivaló szintre is léphet!3.:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Péter Megyesi, és 15 éves.
További edzés nélkül Védés képessége középszerű szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy csapnivaló Védekezés képességű játékosod. -
Gonosz15
aktív tag
Ohh még csak most néztem.. Jegybevétel: 107 996 eFt - Kupa + Bajnoki. Most hétvégén is otthon játszom
jóóóó
-
Speedhs
őstag
Ejde jejde jetesó.
Nézegettem friss ifis topikot. Láttam tök jó ifit. Dobtam rá licitet, kiderült, hogy a szövetségi kapitányé a játékos.
László Rigó (381273024)
Hungary 17 éves és 0 napos,
TSI: 1 450
Specialitása: Jól fejelő
Védekezés: 4/20 gyenge (4)
Játékszervezés: 6/20 megfelelő (6)
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő (6) 6.93, már zöld, tehát "jó"
Átadás: 5/20 középszerű (5)
Gólszerzés: 4/20 gyenge (4)u20 esélyes, írtam szövkapnak, hogy nekem kéne ez a játékos, nincs-e kiosztva valakinek?
Erre nincs.
És szólt, hogy lesz megint egy u20 player, akit oda ad majd nekem széntén jól fejelő.Mázlim volt.
-
Speedhs
őstag
Péter Martinovics
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Játékszervezés képessége középszerű (5) szintről megfelelő (6) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Danko PleićA kitartó munka meghozta gyümölcsét, Játékszervezés képessége megfelelő (6) szintről jó (7) szintűre változott.
Egy képesség növekedett! Erik KurmaiA játékos Játékszervezés képessége középszerű (5) szintről megfelelő (6) szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Zoltán BorbélyA kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Játékszervezés képessége jó (7) szintről remek (8) szintre fejlődött
Ebből egy u20as srác ( a remekes).
másik kettő saját, és egy vett a Danko. -
Gonosz15
aktív tag
Nekem is ennyi volt a kupa, de egész szépen helyt álltam a III. osztályú ellen ellen, még gólt is rúgtam, de sajnos kevés volt.. 2-1 -re buktam hazai pályán :/
http://www91.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=438405031
Szerk. a hétvégi meccs után még marad 2 kilóm. Szerintem spórolok most ebben a szezonban aztán lehet benevezek majd egy remek edzőre, mert ifi akadémiáról fel tudok hozni egy remek jsz -ésű 17 éves 0 naposat majd. Eladom az akkor már titáni 50k -s kapusomat és veszek ifiket azt nyomjuk játékszervezést, vélemény?
-
zsolli
addikt
r0by drusza, húzz bele. Nem kell sok
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19367 üzenetére
Ez főleg Gyors specnél jön szóba. Ha van Gyors szélső hátvédje az ellenfélnek, megpróbálom kitalálni, melyik szélen játszatja, és az ellenkező oldalra teszek be Gyors szélsőt vagy csatit.
A Gyors SE-t mondjuk nem csak Gyors védő, hanem sima, de magas védekezéssel bíró játékos is levédekezheti.
Ha az ellenfélnek van Gyors szélsője, akkor a Gyors szélsőhátvédemet én is megpróbálom vele szembe helyezni, illetve ha Gyors csatija is van, akkor a Gyors védőm középre megy. Aztán kérdés, hogy a motor milyen szembeállítást gurít a kockáival
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19363 üzenetére
Úgy van mint a rendes fociban. A te bal oldali támadásod az ő jobb oldali védelmével találkozik.
Én, ha van értelme, skubizom, hogy mit miért merre, ha meg még a speceseim-re is van lehetőség, akkor ott is megpróbálok olyasféle szembeállítást intézni, ami nekem lehet talán előnyösebb.
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs #19363 üzenetére
Van ez a ranglétra verseny. Már 3x kikaptam. Nincs kreditem. Kihív végre egy esélytelenebb csapat. Felállást tanulmányoztam sok ideig, norvég taktika mellett döntöttem. Tök jól kiszámoltam mindent. Erre ez a pöcs nem rakta össze a csapatát és 5-0 ra nyertem, mivel nem volt 9 embere... és még mindig 0 kreditem van. Azt hittem, ha nyerek, akkor kapok kredit.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19362 üzenetére
"Tehát van 67%-os esélyem, hogy aztán 48% eséllyel jó szélre kapjak helyzetet, ami 61% eséllyel bemegy, eközben az ellennek talán lesz 32% esélye hogy kapjon 2 CA-t, ebből 12% esély hogy támadó szélre kapja, ami 44,17% hogy bemegy. Ráadásul 39% hogy bejön a fejes SE, aminek megkapására nekem van 77%-os esélyem. Aztán jön a meccs, és hoppá, kikaptunk 6-0-ra
"
Ez így íccakára kellemes
Mire felfogtam, hogy mivan addigra rájöttem, hogy nem nem tudom követni ezt az egészet
Kíváncsi vagyok, hogy a profibbak hogyan állítják össze a csapatukat a másik ellen. Pl én sosem nézem azt, hogy az ellennek milyen a védelme, hol kéne megtámadni..
Pl, ha vesszük az ellennek az előző meccsét, van jobb oldalt jó védekezése, középen kiemelkedő, bal oldalon meg ragyogó. Én meg tudok produkálni egy középszerű támadást
, akkor azt most bal oldalra irányítsam vagy jobb oldalra? Ugye ha szemtől szembe vagyunk egymással, akkor értelemszerűen neki jobb az nekem bal. De, hogy a játékban is így van-e, azt még nem néztem.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19361 üzenetére
Azt mondják részben a birtoklástól függ. Illetve növeled rá az esélyt. De ugye rengeteg ellenpéldát látni nap mint nap
Mondjuk a tech vs. head SE igen ritka, de reméljük a legfontosabb pillanatban jön elő.
A kupakiesésemnél is röhej volt. Csak 2 Jól fejelőt tettem fel, az ellennél 4 volt. Én kaptam a szöglet + fejes SE-t
Aztán előző szezonban nekem is volt, hogy bőven birtokoltam, kb. dupla annyi Headerem volt a pályán, még is az ellenfél kapta az SE-t.
Sokan a HT-n képletekkel számolgatnak várható birtoklást (na jó, ennek még van értelme), esélyt a várható helyzetek számára, azok eszlolását, hogy pl. csak jobb szélen támadok, akkor van a megkapott 6 helyzetből szélre kapni, abból 2-t a jobb szélre, és abból nagy eséllyle 1 gól is lesz. Na, én ezzel nem vagyok előrébb.
Tehát van 67%-os esélyem, hogy aztán 48% eséllyel jó szélre kapjak helyzetet, ami 61% eséllyel bemegy, eközben az ellennek talán lesz 32% esélye hogy kapjon 2 CA-t, ebből 12% esély hogy támadó szélre kapja, ami 44,17% hogy bemegy. Ráadásul 39% hogy bejön a fejes SE, aminek megkapására nekem van 77%-os esélyem. Aztán jön a meccs, és hoppá, kikaptunk 6-0-ra
Én úgy számolok, hogy mindenre van 50% esélyem. Tehát vagy bejön, vagy nem
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19358 üzenetére
Azt azért még hozzá tenném, hogy most az 5% erőnlétedzés mellett, ha nem is sérül le, pikk-pakk csapnivaló körülire eshet az erőnléte. De rövidtávra tényleg jó. Nekem is tetszik, de én megpróbálok kicsit hosszabb távra gondolni. Általában (fenéket, inkább csak mostanában
) úgy számolok, hogy megnézem kb. mikor lesz edzésváltásom.
Tehát ha most pl. jsz-t edzek, majd utána átadást, akkor kiszámolom, hogy mennyi időre kell idős csatár. Mert ugye átadás edzésnél már mennek az idős csatik a levesbe. 30-35 éveseket nem akarok edzett poszton tartani.
Átadás edzésnél azt terveztem, hogy a csatárposztokon 3-at fiatal speces titáni csatikkal töltöm fel. A "B" csapatos csatárposztokat meg Jól fejelő, kb. 10-es jsz-ű fiatalokkal, akik minimum 5-6-os védekezéssel rendelkeznek, mert aztán ők mennek védő posztra fejlődni (új kapusokkal együtt, de ez már más tészta
).
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19357 üzenetére
Köszi!
Azért vettem relatív olcsón, ha beüt a crach, akkor nem dobtam ki sok pénzt az ablakon.
Úgymond egyszerhasználatos tdf-nek vettem.Basszus, nem fogod elhinni, de az elődje ( kiemelkedő jsz, jó gsz, ragyogó pontrúgás) 30 hatstattal kevesebbet hoz ho szerint!, alig hittem el
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19356 üzenetére
Gyönyörű TDF. Még gólszerzése is van, ami ritka, így befejezőként (szélső SE vagy Gyors+passz SE) is nagyon jó lehet.
Pontrúgása is relatív magas, ami a magas tapasztalatnak, technikás specnek és 11-es párbajnál még a relatív magas gólszerzésnek is köszönhetően első isztályú pontrúgó.
Egy a "baj" vele. A kora
Szegénykém nem sokáig fog már jól teljesíteni, és nehogy lesérüljön, mert az akár egy teljes szezonra is taccsra vághatja. Mire tapaszos lenne, már esett skillekkel és szinte 0 erőnléttel lenne újra bevethető
Na, de természetesen szorítok, hogy ne legyen baja
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs #19355 üzenetére
Na, zsír, sikerült megvenni a mostani csatárom utódját
Szabolcs Bock (190829364)
Romania 34 éves és 59 naposFormája megfelelő (6), erőnléte középszerű (5).
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata kiemelkedő (10),TSI: 3 510
Specialitása: Technikás (védekező csatár lesz, hátha jönnek az se-k rá. )
Védekezés: 6/20 megfelelő (6)
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedő (10)
Átadás: 9/20 nagyszerű (9)
Gólszerzés: 10/20 kiemelkedő (10)
Pontrúgás: 13/20 világklasszis (13)43 656 eFt
-
Speedhs
őstag
válasz
Billy76 #19354 üzenetére
Sok sikert a neveléshez
Én végül nem vettem meg a kiszemelt magyar gyereket, mert 250 fölé licitálta a saját menedzsere, aztán úgy meg nem kellett, helyette vettem jobbat, olcsón.
Jimy Cordier (369656133)
France 19 éves és 73 naposTSI: 11 710
Fizetés: 214 eFt
Jól fejelő
Játékszervezés: 7/20 jó (7)
Szélsőjáték: 4/20 gyenge (4)
Átadás: 9/20 nagyszerű (9)
Gólszerzés: 9/20 nagyszerű (9)Mindezt 200 misiért.
Kapja lenyűgöző-világklasszis szintig a jszt, és már akkor van rajta vagy 300 misi haszon, titáni szinten elvileg 6-700 misiért elmehet a srác.
-
Billy76
csendes tag
ha érdekel valakit eladó az 1. kapusom is:
1. Bernd Embracher (298199549)
Switzerland 26 éves és 2 napos, következő születésnap: 2013-09-27
Az avatar szerkesztése
Formája remek, erőnléte remek.
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata megfelelő, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2011-10-29 óta)
TSI: 56 810
Fizetés: 4 490 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2013-06-12 21:47
Kikiáltási ár: 549 000 eFt
(Átigazoláskor a Hűség nullázódik.)
Licitálok a játékosra eFt
vagy maximális licit További információk eFtJelenlegi képességek
Védés: 15/20 titáni
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 9/20 nagyszerűés igen, én is saját nevelésekre akarok építeni (persze minden posztra nem fog sikerülni), és most drasztikus fiatalitás jön, na és persze egy U20 esélyes kapus...
de itt nem én jelentkeztem, hanem engem kerestek meg, miután vettem egy kapust...
keresek egy kis pénzt kapusokkal, és aztán hajrá előre fel megint... (kérdés, meddig süllyedek...)
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19352 üzenetére
Max 250-et adok a Dominik Kövesiért, ha nem sikerül megvenni, így jártam, edzem tovább azt a spanyol gyereket
A középpályát nem akarom kihasználni csak jó skillesekkel, mert azért az u20 "esélyes" srácot szeretném a tapasztalat végett bajnokikon játszatni, ezért inkább csak két helyet töltök fel.
Oda az egyikre evvan most:
Mihai-Ioan Igreţ 21 éves és 3 napos, TSI = 46 160 Formája jó (7), erőnléte remek (8). [Kiszámíthatatlan]
Játékszervezés: 13/20 világklasszis (13) Átadás: 9/20 nagyszerű (9)Terveim szerint, titáni szinten eladom 100-200 misi haszonnal+ addig is segít bennmaradni a bajnokságban.
A másik srácot is azért venném csak, hogy majd később eladjam, úgy is eléggé multi skilles, tehát 200 misi-re hozhatna titáni szinten vagy 400-at. Csak előbb még meg kéne venni olcsón -
ftc
nagyúr
Sima győzelem....
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs #19347 üzenetére
Zsolli: Tudom, hogy azt kéne, de jó lenne nem azért küzdeni, hogy bent maradjak.
Van külföldi ifim, azt eladom, a sajátjaimat persze edzem ugyanúgy,Bajnokin lenne középen 2 olyan srác, akiknek valamelyik képessége már magas és el lehet majd adni haszonnal, + az u20 jelölt, a széleken meg saját nevelés. Barátságoson meg csak saját nevelés lépne pályára középen és széleken egyaránt.
Két ember kell középpályára, Őket néztem, szerinted melyik lenne a jobb választás? :
Gergő Czikó (339610366)
Formája megfelelő (6), erőnléte remek (8).
21 éves és 108 naposTSI: 33 600
Fizetés: 486 eFt/hét
Specialitása: Jól fejelőjátékszervezés: 12/20 lenyűgöző (12)
Átadás: 10/20 kiemelkedő (10)Kikiáltási ár: 350 000 eFt
Ő lenne a másik:
Dominik Kövesi (360092144)
19 éves és 79 napos
Formája jó (7), erőnléte jó (7).
TSI: 12 160
Fizetés: 151 eFt
Specialitása: Jól fejelőVédekezés: 6/20 megfelelő (6)
Játékszervezés: 8/20 remek (8)
Szélsőjáték: 10/20 kiemelkedő (10)
Átadás: 4/20 gyenge (4)
Gólszerzés: 6/20 megfelelő (6)
Pontrúgás: 7/20 jó (7)Legmagasabb licit: 150 800 eFt Győzhetünk?
-
Speedhs
őstag
Még szerencse, hogy "olcsón" jutottam hozzá ahhoz a sráchoz, nevelni fogom, de többet nem foglalkozom ezzel a drága programmal a továbbiakban.
Szerintetek jó taktika lehet, ha 5 % edzésintenzitás mellé veszek még 2 olyan középpályást, akiknek van legalább világklasszis játékszervezése, meg egy kis átadás és specialitás, majd edzem őket titáni szintig és piac?
Így bent tudok maradni, de nem tudom, hogy az 5 % az elég lenne-e nekik ?
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19344 üzenetére
Hááát, ez f@sza....
Nem olvastam a fórumos bejegyzést (nem találom
).
Már én is szembesültem osztási problémákkal, de azt avval magyaráztam, hogy csak jó edzőm van. Nem szívesen mondom, de nagyon úgy fest, hogy hülyeség ez az egész.
HT-World-ön meg tudod nézni az azonos korosztályú, azonos posztú srácokat. Ki tudod keresni, ki edzi az igazán tehetségeseket és milyen edzővel. Biztos, hogy barátoknak, cimboráknak osztják a jókat...
-
Patrick
addikt
Na én réges rég ezért nem csinálok én semmit sehogyan sem a válogatott felé... Persze lehet egy jó stáb stb...de túl sok az olyan ember, aki belekontárkodik, leszarja, nagy a pofája, stb és ilyesmik történnek...
Szomorú...
-
Speedhs
őstag
Na most lett tele a poharam ezzel a nyomorult remek edzős rendszerrel.
Megcsinálom a remek edzőt nagy pénzért, leépítem a csapatomat csak azért, hogy edzek a válogatottnak, erre adnak egy olyan srácot, aki spectelen, és kb 0,01 % esélye van az u20-ra, aztán váratnak és végül csak sikerült kicsikarnom az infórmációt, hogy a tervezett 3 ifi helyett nem kaphatok többet, mert az erőnlét edzése miatt eltolódás lenne..
"Szia!
Bocsi, részben az én hibám is, hogy nem vettem észre az ottani hozzászólást.
Ha jön másik kettő, vagy akár csak 1, akkor az a következő 1 hétben jöhet maximum. Ha nem jön, akkor ezzel az egy játékossal tudsz majd foglalkozni, később nem tudok már játékost adni (hiszen pont az erőnlét és az edzésterv miatt csak egy korosztályba tartozók oszthatók egy helyre)Üdv:"
Ezt most miért nem tudták előre megmondani? Direkt azért gyűjtöttem amúgy is egy rakás pénzt, hogy ne legyen gond, ha esetleg hirtelen meg kell venni egy ifit, de már több mint két hete egy üzenet nem jött, hogy srác ezt kell venni.
Azt meg megértem, hogy nincs elég ifi, akit lehetne edzeni, de akkor legalább szóljanak, hogy hülyegyerek fölöslegesen tartod a markodat a játékosokért. F@sza...
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19342 üzenetére
Zsolli: Neked egy időben adták az u20- jelölt ifiket, mikor jelentkeztél a programra?
Most olyan dilemmám van, hogy mi lesz, ha jön a még hátralévő két db u20 esélyes srác a mostani mellé?
Ugye az erőnlét az a most meglévőnél 5 %-on megy, de idővel fel kell vinnem ezt 16-ra vagy mennyire, de akkor meg a két fiatalabb srácnak nem lesz esélye fejlődni olyan gyorsan
Feltettem a kérdést a remek edzős program fórumon, ott valami bunkó suttyó válaszolt csak valami hülyeséget..
-
r0by
addikt
Csak tudnám, hogy miért maradnak ki a helyzeteim
-
Speedhs
őstag
Félidei állások:
Sörhas - Százlábúak: 4-0, Dávid Császár triplázott
Tó - RightBall: 0-2
Sződligeti - r0by: 0-1 77 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak. -
Speedhs
őstag
Dícséret illeti fiaimat:
Az első 45 perc után 0 - 1 állt az eredményjelző táblán. A labdabirtoklási arány a félidőben 61% volt a frissebben mozgó Bianconeri javára.
-
r0by
addikt
Hajrá mindenki
Most nézem, hogy lesz egy ph rangadó is:
YaGeR-TEaM - Juventus F.C. S.p.A. -
r0by
addikt
1.:
Van egy jelöltünk a számodra. László Krisztián a neve, és 17 éves.
Jelenleg szerintem Átadás képessége nagyjából megfelelő szinten van. Szerintem ő egy középszerű játékos. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Átadás képességet is elérhet.2.:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Olivér Kinyó.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából középszerű szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Átadás képességet is elérhet.15 éves és 69 napos.
Speedhs:
Viszont, én inkább azt támogatom, hogy a saját akadémiából lévő srácokat pártolni, és velük csapatot építeni.
Egyetértek veled, nem mellesleg sokkal élvezetesebb is a játék, ha már a kezdetek kezdete óta nevelgeted és a végén megnyeri a Hattrick Masterst -
Speedhs
őstag
válasz
Billy76 #19324 üzenetére
Értem, ez is igaz "A hattrick lényege a körforgás, olcsón veszel, kineveled, eladod..."
Viszont, én inkább azt támogatom, hogy a saját akadémiából lévő srácokat pártolni, és velük csapatot építeni.
Mai húzás:Tihamér Fürst (143483461)
15 éves és 40 napos, következő születésnap: 2013-08-19Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Tihamér Fürst.
További edzés nélkül Védekezés képessége középszerű szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy gyenge szintű Játékszervezés képességet is elérhet.
Találunk helyet számára az akadémián?
Egy remek védekezés mellé egy jól fejelő spec, és rendben is van.
-
Billy76
csendes tag
válasz
Speedhs #19320 üzenetére
A ciklus vége közeledik, generáció váltás lesz (játékosok, edző), amit siettetek. Az előző szezonban nem jutottam fel, így most fontos lett volna pénzt keresni, ami nem jött össze, a kupából kiestem, így a játékosok árából fogok pénzt keresni.. Továbbá edzést váltok és az edzett helyek fele a bajnoki meccsen van, de akiket eladok, azok nálam már lassan vagy egyáltalán nem fejlődnek.
Viszont több fiatal játékos van, akit meg edzeni kell, hogy legyen belőle valami... Korábban megvettem ezek utódait, hogy ne legyen gond a beilleszkedéssel.
Viszont biztos van olyan akiknek jól jönnek, már 4 játékos biztos, hogy el kell, Florin Ardei és Domokos Valentényi még nem kapott licitet (de ugye elég lesz a végén kapnia egyet, bár nem bánnám ha feljebb srófólják a lehetséges vevők)...A hattrick lényege a körforgás, olcsón veszel, kineveled, eladod...
Én ezeket a játékosokat tovább megtartottam, mint közgazdaságilag érdemes lett volna, de nekem jó szolgálatot tettek... -
Speedhs
őstag
Észrevettem egy hibát a hattrick youthclubon.
Azt írja az egyik srácról, hogy középszerű 15-18 között.
Neki még van hátra 6 meccse, és van egy
6.3-as védekezése, ami nem maxolt
egy 7.2-es szélsőjátéka, ami maxolt
végül egy 6.5-ös gólszerzése, ami nem maxolt.Kis fejszámolás után ez már 19 és a tizedeket hozzá sem adtam.
Mellesleg gyors a srác, csak hogy kérkedjek vele -
plus44
veterán
.
-
Billy76
csendes tag
ahogy igértem:
Karl Hollemans (262671560)
Netherlands 29 éves és 77 napos, következő születésnap: 2013-07-10
Az avatar szerkesztése
Formája jó, erőnléte jó.
Népszerű fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata jó, és jó vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2010-12-11 óta)
TSI: 77 290
Fizetés: 1 865 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Specialitása: Gyors
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2013-06-08 21:24
Kikiáltási ár: 245 000 eFt
Védés: 1/20 katasztrofális
Játékszervezés: 12/20 lenyűgöző
Szélsőjáték: 9/20 nagyszerű
Átadás: 13/20 világklasszis
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 9/20 nagyszerűDomokos Valentényi (274333380)
Hungary 29 éves és 23 napos, következő születésnap: 2013-09-02
Az avatar szerkesztése
Formája gyenge, erőnléte jó.
Öntörvényű ember, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata megfelelő, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
Anyaegyesületi bónusz (2010-01-26 óta)
TSI: 176 310
Fizetés: 9 022 eFt/hét
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2013-06-08 21:25
Kikiáltási ár: 399 000 eFt
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 17/20 legendás
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Átadás: 14/20 természetfeletti
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 2/20 pocsékMikey Boyd (281185549)
USA 28 éves és 79 napos, következő születésnap: 2013-07-08
Az avatar szerkesztése
Formája középszerű, erőnléte jó.
Népszerű fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata megfelelő, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2010-11-28 óta)
TSI: 178 820
Fizetés: 7 178 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Sérülések: Sérült 1 hét
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2013-06-08 21:27
Kikiáltási ár: 400 000 eFt
Játékszervezés: 16/20 földöntúli
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 14/20 természetfeletti
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló -
plus44
veterán
Én is kiestem, van ilyen.
-
Gonosz15
aktív tag
Na akkor, még egy kör a kupában
Jön hozzám egy III. osztályú ellenfél, azért ennek is igyekszem megszorongatni majd a tökét
4 forduló alatt a kupában 20 gólt rúgtam és 5 gólt kaptam. Most ütöttem ki egy IV. osztályú ellenfelet 4-0 -ra otthon. Ez azért nem rossz
A maival együtt zsinórban 4 meccses itthoni sorozat, 2 kupa, 2 bajnoki..
Lesz itt pííííz, meg viszek mindenkit kilóra -
Billy76
csendes tag
kiestem a kupából, ezért fiatalítok, ill. eladok pár jó játékost:
12. Florin Ardei (361255538)
Romania 19 éves és 52 napos, következő születésnap: 2013-08-04
Az avatar szerkesztése
Formája jó, erőnléte jó.
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége természetfeletti.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2012-12-11 óta)
TSI: 18 290
Fizetés: 1 106 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2013-06-08 13:51
Kikiáltási ár: 300 000 eFt
Védés: 11/20 ragyogó
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális10. Ivaylo Baev (279777794)
Bulgaria 28 éves és 31 napos, következő születésnap: 2013-08-25
Az avatar szerkesztése
Formája csapnivaló, erőnléte jó.
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata jó, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2011-03-13 óta)
TSI: 12 520
Fizetés: 871 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2013-06-08 14:06
Kikiáltási ár: 99 000 eFt
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 8/20 remek
Gólszerzés: 11/20 ragyogó
Pontrúgás: 11/20 ragyogóGól
Összes gól: 118
Mesterhármasok: 11
A szezonban lőtt bajnoki gólok: 2
A szezonban lőtt kupagólok: 8a többiek este jönnek többek közt legendás és földöntúli játékszervezésű középpályások.
-
zsolli
addikt
Már megint te voltál a legmákosabb r0by druszám
Gratula a továbbjutáshoz
Megnéztem a többiek meccsét. Hááát, ellenfeleink kitettek magukért, nem vitás. Az enyém is szépen felpakolt a kp-ra is. A legjobban a védelmem letaglózása fáj
Most mehetek, csengethetek egy csomó lóvét egy szuper orvos-gárdának.
-
Patrick
addikt
persze még a végén 2 perc alatt lő 2 gólt..kapja be a HT a ... fos
4 forduló a kupában, szánalmas...
Most már többször utálom ezt a játékot, mint semleges...
-
Patrick
addikt
Egyenlőre 1-2. Szoros meccs. Ugyan azt a taktikát játssza, amit eddig, készültem is rá.
Közben 2-2 jeee.
2-3 a fa**mat már...
-
r0by
addikt
Nekem talán lehet 1 pici keresnivalóm, bár nem bízok benne túlságosan.
Bár így is szép, hogy a fiataljaim 4 kört mentekJah, és persze hajrá mindenkinek mára
-
Patrick
addikt
560 000 vs 1 000 000 TSI, megint nehéz meccsem lesz, na azért megpróbálom taktikával megverni.
-
DopeBob
addikt
Fene, nem épült fel a KP-m... így aztán tényleg nem sok esélyem van ma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest