- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Ha jól emlékszem, csak új szállítmány esetén frissít. Mintha itt olvastam volna korábban. Aztán lehet, hogy tévedek...
Bár, tényleg nem ártana erre az oldalra is egy lista, mégha a régi is.
HardWare: Van raktáron valami kellemes árú és jól menő 2*1GB DDR1-es RAM-od? Ha jól hallottam, most nincs HZ-d. Hétfőn nem kerestelek meg, mert még a mai napig nem adtam el a RAM-okat. Talán holnap viszik és szeretnék tájékozódni.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
HardWare #799 üzenetére
Szia HardWare!
Ha meg vagyok vele elégedve, akkor természetes, hogy visszajelzek róla.
Még nem tudom, mikorra sikerül rendezni a soraimat anyagi szempontból. Azért megkérdem, ez mennyire szokott fogyni, és van-e a raktáron általában:
F1-4000USU2-2GBHZ DDR500 1GB x 2 (59.000,-).
Az Extreme sorozatból a 3. a honlapon - a fekete UCCC-s. Inkább így írom, az a biztos, hátha rosszat másoltam be esetleg. Overlocker és Achill3us szerint ez a legkellemesebb a számomra.
Üdv: Vigneau -
Vigneau
félisten
válasz
HardWare #791 üzenetére
Szia HardWare!
Értelek. Még körbejárom Overlocker-ral a témát. Kipróbálunk 4 FX-et - ha sikerül neki még 2-t szereznie -, hátha megy a tuning úgy is. Ha nem, és még a keretem megvan, valamint meg tudok válni az FX-ektől, akkor keresek Nálad egy jó alternatívát. A G.Skill-ek nagyon bejöttek nekem.
Üdv: Vigneau -
Vigneau
félisten
Szia Hardware!
1GB DDR PC3200 F1-3200DSU2-1GBFX - 40,000,- (2x512Mb)
Erről lenne szó? Ha igen, akkor hogyan lehetne átvenni Tőled? Postai küldés is van, ha nem tudok esetleg személyesen megjelenni? A másik RAM miben különbözik tőle, mert árban ugyanúgy 40K. A lényeg, kb. 580-600MHz környékén szaladgáló RAM-ra (2*512) lenne szükségem majd, ha már eladtam a mostanim.
Előre is köszi!
Üdv: Vigneau
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged