- Vonalkód olvasó beállítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Na, hétvégén kicsit jobban belemélyedtem a témában és egész jól alakultak a dolgok.
Először is egy sütő tisztítással kezdtem, kiraktam az erkélyre és fél órát 2esen, fél órát a 3ason ment a moddolatlan G3, a kő közepe szép fehér lett, de a külső karimában maradtak fekete foltok, amiket hiába kapartam, de így is fényévekkel tisztább lett az egész, mint korábban használat utáni kaparással.
Mondjuk fura volt, hogy ment 1 órája a sütő, bekapcsoltam a mikrót, erre levágta a fi relét, pedig bírnia kellett volna a hálózatnak, szerencsére utána nem volt többet ilyen.
Tésztából 60% víz+egy kanál élesztő recepttel, összegyúrás után hűtő 15percig, majd hajtogatás, ezt 3x, majd 24 óra pihi hűtőben. Ezt követően videó alapján nyújtás, sütő 15 percig 2esen, majd a tésztát behejeztem, paradicsomot+olajat+só+borsot rászórtam, 3ason 4 percig, majd vissza 2es, tető fel, feltét rárak, majd vissza 3ason 2 percig, a lámpa végig égett, gyakorlatilag tökéletes lett, eddig még egyszer se csináltam ilyen jó ezzel a sütővel. A második után kicsit növeltem a sütési időt 4:30 és 2:30-ra, de utólag beláttam, hogy felesleges volt. Egyik se égett meg alul, még a negyedik után is csak pár kis fekete folt volt a sütő kövén. Ha ennyivel ilyen javulást értem el, kíváncsi vagyok a biscottoval mit érek majd el. Az alap tésztának meg megmaradt még a fele, az majd holnap, így az összesen 4 napig fog kelni.
Tudom, hogy a fentebb linkelt képekhez képest ezek semmit, de azért tök jó érzés, hogy kis odafigyeléssel ennyit javultak a pizzáim (az erre érzékenyektől előre is bocs, másnap volt nagytakarítás a konyhában, szóval itt még koszos a rezsó).
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vonalkód olvasó beállítása
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garmin topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged