- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crinos
tag
Halihó!
Azért írok ide, mert szeretném cserélni a meglévő erősítőmet ami egy Philips FA930.
Nem mai darab, és picit kontaktos lett hátul, ahova a hangszórókat dugod.Használtan szeretnék venni egy másikat, olyan 30.000ft-ig.
Jelenleg 4db Eltax Linear Response 8-as fal van rákötve. Ez ha minden igaz 4x140W.
Az egész motyó a számítógépre van kötve, onnan jön mindenem. Zene, film, játék...
Esetleg tudna valaki néhány tippet, linket adni, azt megköszönném.BY!!
-
Crinos
tag
válasz
Revox66 #1308 üzenetére
Hali!
Aktív, az tuti, a gondom az, hogy digitális az egész rendszer.
Próbáltam analóg módon beüzemelni, de nem sikerült. Egyébként ez az XLR 5 lehet a hiányzó kábel.
Otthon rálesek majd, most melóba vagyok.Kötési rajzokat találtam, meg nekem a centre fal hiányzik, illetve az 511-es patch box sincs benne.
Az a komoly, hogy próbáltam a hangfalakat direktbe rátenni 2RCA-3.5mm Jack-el, lévén a falakba benne vannak az erősítők is, de úgy sem sikerült megszólaltatni őket.Valószínű, hogy el lett állítgatva a programozása is.....
Olvasgattam a manual-t, hát nem 1xűKöszi a segítséget!!
-
Crinos
tag
Üdv!
Remélem jó helyre írok. Ha nem akkor vki irányítson a megfelelő helyre plox!!!
Hozzá jutottam egy Meridian hangcucc összeállításhoz, de nem akar megszólalni
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz. Olyan emberkére lenne szükségem aki vágja ezeket....
A lényeg, hogy adott egy Meridian DSP5000-es hangfalpár, egy Meridian 562-es vezérlő, egy Meridian 504-es rádió, illetve egy Meridian 500-as CD lejátszó egység. Megvan a távvezérlő, a rádióhoz az antenna egység is. Tehát komlpett.Nagyon patent állapotban, őseim hozták az USA-ból.
Szóval 110 Voltos az egész hóbelebanc. Amit biztosan tudok, hogy 2-3 darab kábel hiányzik. A Comm csatikon össze tudom kötni az egységeket egymással, viszont a hangfalakhoz nem találtam meg azt amivel a vezérlőre kötném....
Esetleg valami tipp, hogy merre lehetne kábeleket beszerezni, vagy ha valakit netalántán érdekel a dolog, még lehet meg is válnék tőle. Szeretném elsősorban felhasználni.
Ha jól olvastam, van egy kábel ami a vezérlőből a Master hangfalba megy, majd onnan egy ugyanolyan kábellel a masterből át kell menni a slave-be. Na ez a kábel hiányzik. Az egyik fele 5 lábas, kerek csatlakozó amiben félkör alakban vannak a lábak, illetve a másik is 5 lábas de itt más az elrendezés...(talán DIN240 a csati?
Illetve a DSP5000-es valószínű el is lett "programozva".
Na szóval ha valaki jártas a dologban, és lenne türelme, illetve lenne olyan kedves, szívesen venném a segítségét, telefonon, vagy akár személyesen is.
Székesfehérvártól 30km-re vagyok.
Köszi előre is!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest