Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Néhány éve speckó boltban ajánlottak Shure puskamikrofonkat, 200k volt a 2 db, de semmire nem lettek jók. Pontosabban mindenféle zörejt felhangosítottak, ill. hangszerekhez nagyon jó volt, de beszédhez egyáltalán nem. Nagyban függ a tértől, ahol használva lennének. Tehát olyan nem lesz, hogy ahová lerakjátok, ott fog frankón szólni. Szerintem. Nem véletlenül használnak színjátszóknál mikroportos megoldást, ha nem előre, profin telepített hangosításról van szó.
 - 

Flowtation
őstag
A helyzet az, hogy amit monitornak használok, az 2 db reflex mega hangfal egy castone erősítővel. Ezt szoktam úgy bekötni, hogy egyik oldala AUX1, a másik meg az AUX2, így van ugye kettő teljesen független monitor utam. Elvileg most kapok egy pár aktív hangfalat, ezeket kellene bekötnöm az AUX3-4-re persze függetlenül, de akkor ezek szerint ezzel a keverővel nem fog menni, csak post-fader-el. Kicsit nézegettem a keverőket, láttam olyat, hogy van 2-4 AUX SEND, és van mellette monitor out is. Ez utóbbi akkor mire van?
 - 

Flowtation
őstag
(#2053) Petyás
Köszi a választ!
Mit értesz ügyesség alatt?(#2054) fapaci
(#2055) Tamy
Nektek is köszi!
Ebben az esetben két db független monitorom lesz, ez oké, viszont jó lenne a 4 db és persze független, mert tavaly is ezzel küzdöttem, kellett volna a 4, 1 dobos, 1-1 bőgős és gitár, valamint az énekesnek. Egy AUX-ra hogyan köthetek többet? Úgy érted, hogy AUX1 vezérel 1 pár monitort, illetve az AUX2 a másik párt? Ha 4 függetlent szeretnék egészen egyszerűen olyan keverő kell ami ezt tudja? 
Új hozzászólás Aktív témák
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 94% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
 - Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
 - iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest