Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PapaMaci

őstag

válasz SalvadorLynx #1151 üzenetére

Ezt a felállást nevezik 2.1-nek. Egyszer én is hoztam haza egy SUB-ot, de nagyon hamar feladtam. Sehogy nem találkozott a hangja a szélessávúkéval. Bár azok elég komoly dobozok voltak, és azt hiszem, igen csak alálőttem a SUBbal kategóriában. Amúgy nem hiszek a különböző helyről érkező hangokban. Soha nem lesz fázishelyes! Órákig lehet játszani a keresztváltási frekivel, sose lesz teljesen sima az átmenet. Illetve a hangszórók karakterét is elég nehéz összepasszítani. Egyszóval valahol mindig le fog válni a SUB a többitől
    Bár abban sem hiszek, hogy az a doboz 45Hz-en már megszólal. Végül is a hangszóró jobban megtanulta a fizikát az eladónál. Hiába ír ki a kereskedő bármit, az attól még nem lesz hang. Ezt leszámítva kellemes daraboknak tűnnek képen.
    Aztán ha a magnat-ot bekötöd a gépbe, mit teszel a SouArt-okkal? Azokat is a magnat hajtaná? Valamiről csak meg kell azokat is hajtani! Vagy a magnat csak SUB, és továbbra is a creative lenne az erősítőd? Annál talán kicsivel többet érdemelnének ezek a dobozok!
    Milyen zenét hallgatsz?

Új hozzászólás Aktív témák