Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Ezt nagyon nehez igy beloni...Nagy hianyossagok vannak a kerdesekben
Szvsz amennyit szantok ra...
Zene tud rola ..Te tud szolni egy BT hangszoron is, akar egy copy cuccrol is, ami mond 20-30 ezer, mikrofonnak meg zeneforrasnak hasznalod a mobilod
A csak ettol kicsit jobb, de meretesebb (majdnem) PA holmi az mar olyan 100 ezer
Es ami szerintem mar hasznalhatobb cuccos rendes akkus PA, ami kb 6-8 uzemoraval bir, a kb 300 eFt-tol folfele..Nagy teljesitmevnyt ettol se varj...
En nem tudom mennyire vagy tisztaban az IGAZI teljesitmeny adatokkal, szamokkal de az 50W sinus mar ezekbol kikereckedik, persze a hangero erzet ettol joval magasabb
pl egy EV8 Everese 8 renszer (egyetlen dobozba pakolva) kb mar jo egy 50-60 fos rendezvenyre
SZVSZ egyik SEM ERI MEG AZ ARAT!!!
Vasarolnek valami 2kW-os analog invertert vagy inkabb egy hasonlo teljesitmenyu aggregatort es hasznalam azt
Ezek mind parasztvalakitasok, kiveve az elso, mert az mondjuk ilyen turista vezetoknek jo cucc.. de akkor inkabb 300-ert egy tolcser
------------------------------------------------------------------------------------
20 Eft (meret kb 6cm hagszoro)
100 eFt (LD system 18cm hangszoro es valami magas, RMS 25W)
EV8 (2 utas 20 cm mely, 400W irnak ra..na ez ami kb sinus 50W)
380 eFt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest