- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
satosan112
csendes tag
A legfőbb célom az egésszel, hogy amit a gépről hallgatok zene, film, játék, azokhoz a hangokhoz a fejhallgatóra tudjak EQ-t használni. A mikrofont leginkább csak voice chat-re használom játék közben, ezért abból nem is nagyon jó minőségűt tervezek venni és külön hangkártyát sem vennék miatta.
Lehet fölösleges ennyi miatt egy ~50ezres zenekari keverőt megvenni, de évek óta (mióta melóban néha találkozok ennél nagyobb Behringer keverővel) rendszeresen elgondolkozok rajta, hogy milyen jó lenne. Aztán max ha mégsem jó, akkor majd eladom.
Így már azt is értem, hogy az USB mire is jó pontosan a keverőn. Abban, hogy a késés mennyire zavarna engem nem vagyok biztos.@belaur Most a zenékhez szoftveresen szoktam állítgatni hangszíneket, de nekem sokkal kényelmesebb lenne, hogy itt van mellettem az asztalon a keverő és azt tekergetem, nem pedig a gépen kellene a szoftvert megnyitni és ott állítgatni. Ennek ellenére még utána nézek majd, hogy mit is tudnék csinálni egy USBs hangkártyával, mert az még nem jutott eszembe.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Windows 11
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest