- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Aktív témák
-
villamos
őstag
Szerintem úgy lehetne megoldani a problémát, hogy olyasmi gombokat tennének az egerekbe, mint a számológépek billentyűi, ilyen gumis érintkezős megoldást. Csak itt az lenne a baj, hogy a gumi hamar elfáradna. Szerintem az egereket direkt tervezték annakidején kattogósra, hogy tudja az ember, hogy mikor kattint, és mennyit...

-
Winner_hun
félisten
Régi egeremben kicseréltem a mikrokapcsolót, mert volt itthon egy csomó, kiválasztottam, hogy melyik a leghalkabb és bekerült az egérbe. Na annak a hangja erősen közelített a nullához

-
Fecsy
tag
Sztem olyat kellene kitalálniuk,amilyen a touchpad a notikon....

Egyedül a görgő ''mozogna'' rajta,a többi része pedig egyben lenne,a gombok helyén a tapipad résszel,amire csak kopogtatni kell az ujjunkal....nem lenne többé zavaró kattogás....
Bárcsak kitalálnának ilyet is!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Érdekelne, hogy hallott már vki olyan egérről, aminek a gombja lenyomáskor nem kattan, úgy értem nem ad ki hangot. Mert sajnos elég zavaró főleg estefelé... Ha bárki látott vagy hallott volna ilyen kis kütyüről, akkor szóljon vagy írjon, azt se bánnám, ha konkrét boltot mondana...
Üdv,
Vikthor
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát még mindig elviselhetetlen lenne egyes hyper-érzékeny emberkék számára.

Hát nem az első linkre gondoltam, inkább a másodikra, az jobban lekötött, ilyen kishonunkban nem lehet kapni ugye?