- Apple asztali gépek
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
villamos
őstag
Szerintem úgy lehetne megoldani a problémát, hogy olyasmi gombokat tennének az egerekbe, mint a számológépek billentyűi, ilyen gumis érintkezős megoldást. Csak itt az lenne a baj, hogy a gumi hamar elfáradna. Szerintem az egereket direkt tervezték annakidején kattogósra, hogy tudja az ember, hogy mikor kattint, és mennyit...

-
Winner_hun
félisten
Régi egeremben kicseréltem a mikrokapcsolót, mert volt itthon egy csomó, kiválasztottam, hogy melyik a leghalkabb és bekerült az egérbe. Na annak a hangja erősen közelített a nullához

-
Fecsy
tag
Sztem olyat kellene kitalálniuk,amilyen a touchpad a notikon....

Egyedül a görgő ''mozogna'' rajta,a többi része pedig egyben lenne,a gombok helyén a tapipad résszel,amire csak kopogtatni kell az ujjunkal....nem lenne többé zavaró kattogás....
Bárcsak kitalálnának ilyet is!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Érdekelne, hogy hallott már vki olyan egérről, aminek a gombja lenyomáskor nem kattan, úgy értem nem ad ki hangot. Mert sajnos elég zavaró főleg estefelé... Ha bárki látott vagy hallott volna ilyen kis kütyüről, akkor szóljon vagy írjon, azt se bánnám, ha konkrét boltot mondana...
Üdv,
Vikthor
Aktív témák
- Hardcore café
- Apple asztali gépek
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát még mindig elviselhetetlen lenne egyes hyper-érzékeny emberkék számára.

Hát nem az első linkre gondoltam, inkább a másodikra, az jobban lekötött, ilyen kishonunkban nem lehet kapni ugye?