Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balee24
csendes tag
Én kipróbáltam azért ezt az alaplap altt lévő szivacsos dolgot.. Hatvan összes boltját végigjártam érte
Egyenlőre csak egy rétegben raktam fel. Valamennyit tompitott rajta de nem az igazi. Sztem hátul jön legjobban ki a hang ahol a 8cmes ventim húzza ki a meleget a Bartonomtól... meg az oldallap illesztéseinél...Arra nemtudom mi lenne a megoldás.. próbáltam eltömiteni de akkor meg nem illeszkedik a házra..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyenlőre csak egy rétegben raktam fel. Valamennyit tompitott rajta de nem az igazi. Sztem hátul jön legjobban ki a hang ahol a 8cmes ventim húzza ki a meleget a Bartonomtól... meg az oldallap illesztéseinél...Arra nemtudom mi lenne a megoldás.. próbáltam eltömiteni de akkor meg nem illeszkedik a házra..