Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
VicKaneArmst
csendes tag
Szasztok skacok!!!
Nekem is hasonló ,,dolgom" lenne csak erre szerintem logikus megoldás létezik.
Na szóval adott egy 5.1 csatornás DTS hangsáv,és az én szándékom pedig az lenne
hogy a filmzenét szeretném kinyerni belőle.
Szóval valami olyan progi kellene amin egyszerre látható és hallható az összes hangsáv,de például a center csatornát el tudjam némítani vagy a két hátsót pl.
Nos kb ez lenne. -
GodHeart
senior tag
probléma megoldva: Bővebben: link
-
GodHeart
senior tag
hmm most nézem, hogy vdubbal csak wav-ot lehet neki betenni.. de hogyha én átalakítom az mp2 hangformátumot wav-á az hatalmas lesz... :\ és ahogy ismerem, megin elfog csúsz ni minden
-
-
3aTi3
tag
A virtualdub-ot én is ismerem, de az csak wav-ban menti le a hangot. Ha azt visszakonvertálom tömörített formátumba, gondolom befigyel egy kis minőségromlás.
Létezik olyan cucc, ami az eredeti (tömörített) formátumban választja le a videóról a hangot?
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Pl tmpgenc mpeg tools menüjével, vagy virtualdubbal is ki tudod demuxolni a hangot, kapsz egy bizonyos formátumú fájlt (mpa, mp2, wav), ezután már konvertáló progikkal olyan formátumra hozod amilyenre akarod. Vissza is tudod illeszteni a hangot tmpgenccel - ha mpeg a cél, vdubbal, ha avi.
(vdubmodot ajánlom, streams/ stream list/ a hangsávra jobb klikk/full proc mód aztán sawe wav. )
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
nekem egy olyan programnak a neve kéne, amely MPEG filmről le tudja szedni a hangot, valami ételmes formátumba. Ugyanis MPEG konvertálása avi-ban nekem nem igen megy, a hangnakm indig valami baja lesz. A hang nélküli videó már megvan, úgy ahogy kell, de a hangot nem tudom mivel lehetne leszedni! Aztán majd jön a köv probléma mivel lehet összerakni!
-
verser233
senior tag
elárulná valaki hogy hol lehetne ezt kipróbálni a soundforge-ban???? Próbálgattam de nem találtam ilyen funkciót benne!!
-
Dave™
nagyúr
Persze, az elve ugyanaz: vvan egy felvett zenéd, ami egy sávnak minősül. Ha ACID projeckt lennne, az jó lenne, mert az több sávos
Az mp3 azért rosszabb mint a wav (wav = eredeti audio cd), mert tömörített formátum, és kevésbé részletes, kevesebb információt tartalmaz, valammint ha csinálsz egy frekvenciamódosítást, valószínűleg jobban befolyásolja a meghagyandó részek frekvenciáit is (tömörített mivolta miatt).
-
Dave™
nagyúr
Ez így van. Ha nagyon szerencsés vagy, és az az mp3 olyan (az sem túl jó, hogy mp3 és nem wav) akkor Soundforge-al el tuudod nyomni annyira az adott frekvenciát, hogy ne lehessen hallani, de az zenei részei is megmaradjon (bár nnagy valószínűség szerint ezt is befolyásolni fogja). Üdv
-
lower
csendes tag
elvi akadályozba ütközik, egy sima mp3-ból nem lehet kiszedni nagyon a hangot úgy, ahogy te akarod! Lehet kiszürni bizonyos frekvenciákat, de ezzel csak részeredményt érhetsz el! Többet sajnos nem tudok segíteni!
[Szerkesztve] -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan progi amivel a zeneszámaimnak az énekes hangját kiveszem hogy csak maga a zene maradjon?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest