Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
én csak arra használtam Audacityt hogy pl fizetős csengőhangos oldalaknál ugye meg lehet hallgatni csengőhangot, úgyhogy fel is vettem
kézi manuális inditás
és stop, konvertál mp3/lemet és feltölt telefon kész. De csak pár percig használtam, nem vagyok már fiatal, csak kiakadtam hogy ilyen szarokér is kérnek pénzt (tudom hülye magyar mentalitás) úgyhogy csak azért is letöltöttem párat
de mondjuk ugyanez múködik DVD-nél is ... ill bármilyen hangnál ami keresztűl megy hangkártyán
amúgy ha olyan is bekerült a kivágott részbe amit nem akartál csak símán kijelölöd egérrel és kitörlöd kész (mármint a grafikis résznél)... vagy az se megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest