Új hozzászólás Aktív témák
-
Gszabolcs
csendes tag
válasz
bobalazs #102 üzenetére
Nem fogok kötekedni és látom nem értetted meg amit írtam
hanem leakadtál azon mivel teszteltem, jól leszűrted....
Több mérést végeztem az az 3 at mindegyik állapotban és ugyan az volt az eredmény, teljesen mindegy mivel tesztelem ,ha ciripelt gyengült egy teljesítmény tehát a táp gyenge volt. És van egyszerű oka a tápoknál van ki írt amper is 5v 18A és 12v 42A a Chieftec nél és 504watt 12volt kombinálva és nem volt elég... Míg a Zalman 5v 20A és 12v 54A és 12v on 648watt kombinált elég volt és nem cirippelt ,lehetett volna bármilyen teszt! Csak a kedvedért mielöt ezt megírtam kipróbáltam egy 400wattos noname táp-al és csak cirippelt vagy sípolásba ment át megállás nélkül és a heaven benchmark be is akadt olykor a kép is elsötétült , míg a Zalman gond nélkül adta neki cirip nélkül ment le a teszt ennél több bizonyítékot nem tudok felmutatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest