Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Sikeresen felraktam a Vista Ultimate 32 bites verziot.Szinte minden hardwarehez van driver csak a Creative SoundBlaster 128 PCI-hoz nem találtam és igy a hang nem az igazi.Aki ismeri a WinDVR 3-at azoknak irnám a Device-nál ott van de a Source-nál nem tudom kiválasztani a line-in opciot.És igy nem tudok hangot rögziteni a TV-röl és a hangerejét se tudom változtatni.Merre találhatnék a fenti hangkarihoz Vista-s drivert? Elöre is köszi. :respect:
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.
Az egyetlen dolog, ami miatt még gondolkodom, hogy nagyon szép hangja van a Realtek-nek, viszont egyszerűen nem jövök rá, hogyan lehet normálisan konfigurálni.A konkrét problémák: akinek van ilyenje az tudja, hogy van egy "Realtek HD audio input" és "output" csatorna, de igazából az inputnál felsorolt sávoknak (pl. mikrofon, line-in vonali bemenet) nem állítható a jelerőssége, csak némíthatóak. Egyedül a fő felvétel hangerő állítható. Az output csatornánál persze ki lehet ezeket (pl. rear blue in, rear pink in) választani és ott már a hangerő sincs letiltva, de ezeknek nem itt lenne a helyük, hanem az input csatornában, ezzel meg is bolondítják a Pinnacle TV tuner kártyát is (amely kimenete a hangkártya rear blue in bemenetére van kötve), mert a tuner progi "okosan" a HD audio input csatornát telepíti fel magának mint felvétel és playback csatorna, csakhogy ahogy mondtam az érintett sávok nem itt hanem a HD audio outputban vannak valami rejtélyes oknál fogva. Így nem működik a TV tunernél a tv némítás, és hangerő változtatás egyszerűen azért, mert a HD audio input csatornában nincs semmi, ami "enabled" státuszú, így a tuner programban a lenyíló lista üres marad, szóval nem lehet kiválasztani, h a programban a némítás és a hangerő változtatás melyik sávra vonatkozzon.Elöre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest