Új hozzászólás Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
nem is tudom hova írjam a problémámat
gép: asus noti
eddig kiválóan működött a külső mikrofon, bár van beépített, de az doboz hangú. emiatt vettem egy újat... 2 méter hosszú kábel meg minden, tök jó hangja van, semmi háttér zaj semmi torzítás. 1 évig tökéletesen működött, míg nem ma megint próbáltam volna skype-olni vele, és oltári nagy zúgást hallottak a másik oldalon. variáltam a hangszabályzóval meg minden, nem sikerült csökkenteni, gondoltam hogy meghibásodott a mic de nem, mert van ugyan ilyen még egy itthon és kipróbáltam. ugyan az a hiba. megfordult a fejemben, hogy a szobámban valami eszméletlen erős elektromágneses tér van ami zavarja a mikrofont, így fogtam a notit és kivittem a konyhába és jéé láss csodát: elmúlt... ok vissza a szobába, és ugyan úgy visszajött amint rádugtam a töltőt a gépre.
nos ha a gépben benne van az aksi ha nincs, de be van dugva a hálózati kábel, akkor zúg a mikrofon. amúgy ha telepről működik nincs búgás.
ez előjel egy későbbi komolyabb hibának?
van ennek egyáltalán valami megoldása?
-
SunBreeze
aktív tag
lenne még egy problémám, amit nem tudok hova tenni
most az én gépemről van szó:
1,5 éves asus notebook és a hangjával folyton van valami
először arra gyanakodtam, hogy ha az alaplap túlmelegszik az okozza a recsegést, aztán csak MOST derült ki, hogy mikor a winampba csak simán meg vannak nyitva a dolgok, recseg, ha viszont pluszba megnyitom azt a vizuális izét és 80-100 %-ra leterheli a procit egyből megszűnik az idegesítő recsegés.valaki tud ehhez hozzászólni?
(most megpróbáltam belinkelni azt a wav-ot amit készítettem, de nem találtam meg, mert a notimat újratettem a nyáron párszor, és nem került vissza rá
)
-
SunBreeze
aktív tag
na mert találtam ilyet hogy: katt
viszont szeretnék egy megerősítést hogy ez jó lesz e rá
-
SunBreeze
aktív tag
Sziasztok
egyik ismerősömnek újra akarom rakni a gépét, viszont hangkarijához nem találok drivert.
remélem tudtok segíteni.ez egy ibm (lenovo) pc [TYPE:6578-RGB], régebbi típusu, hangkari integrálva van az everestben pedig ezt látom
mely szerint a típus: 82801BA ICH2
elég sokat kerestem gugliban, de mindig ilyen I/O hubot ad ki amiről asse tudom hogy mi az.
kérdés még az is, hogy szükséges e egyáltalána driver feltelepítése, mert többen mondták hogy nem szükséges (amit persze nem hiszek)a többi driver megtalálásával nem volt probléma. (grafika, lan)
rem. tudtok segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest