Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Hali emberek!
A problémám a következő:Az alplapomon (Abit NF-7) nincs gameport! A saját integrált hangkártyáját használom, de szükségem lenne a gameportra, mert szintit akarok rá kapcsolni! Nos szereztem egy SB 128-as hangkártyát és beraktam a gépbe. Az XP felismerte telepítette, de a fránya gameport mellett egy sárga felkijáltójel virít! Nos megnéztem mi a problema és azt írja, hogy az eszköz működéséhez ki kell kapcsolnom egy másikat! De ezt hogy kell?
Úgy akarom megoldani, hogy a hang az integrált hangkártyán szólaljon meg és csak a gameport(midi) kellene a SB 128-ról!
Hangkártyaguruk mit állítsak, hogy jó legyen?
U.i.:Ha más megoldás nincsen, akkor az is jó lenne, ha csak az SB128 működne és az integrált hangkártya ki lenne kapcsolva!De ezt sem tudom, hogy lehet kikapcsolni!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest