- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
válasz
kamikaze boci #9 üzenetére
Az én p4c800e deluxomhoz asszem adtak(most nincs kedvem leszedni a dobozt a szekrény tetejéről),de nem raktam bele, mert ugye minek:)
-
tutis
őstag
Sajna nekem is ugyanaz a probélmám,gameport mellet felkiáltójel,pedig két hangkarit is próbáltam.Tud valaki egyáltalán megoldást?
Ezzel a hibával nem megy:
Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Be/kimeneti tartomány 0201 - 0201 nem áll rendelkezésre.
Nem lehet a biosban erőforrást hozzárendelni?
Vagy hülyeséget kérdeztem? -
And
veterán
Igaz, de azok az eszközök is eltűnnek, amik ezeket használják. Az egér/modem réges rég átköltözött a PS2/USB portra, az újabb nyomtatók-scannerek szintén elég régóta USB-n is nyomulnak, ahogy a jobb joy-ok is. Az egyszerű barkácsolgatókon, amatőr zenészeken kívül ez nem sok embert zavar.
-
tomi_mod
aktív tag
Nem kell sok idő, hogy minden port eltűnjön a gép hátuljáról...
Már elkezdték -1Com -Gameport -van ahol már lpt sincs... -
And
veterán
Kivezetés nincs. Az Abit NF7 / NF7-S / NF7-M kézikönyve nem említ ilyet, márpedig az összes létező tüskesor leírása bennevan. A biosban sem utal semmi a létezésére (állítható portcím, engedélyezés/tiltás). Ezeken egyszerűen nincs game/midiport. Vagy csak nagyon eldugták, de annyira, hogy még a tervezők sem találják meg.. :D
-
Raymond
titán
válasz
kamikaze boci #9 üzenetére
Azt hiszem az Abit NF7, Asus A7N8x stb. lapokhoz meg kulon megkaphato. Nem vagyok benne biztos.
-
Raymond
titán
Kivezetes van. Ha megnezed a kezikonyvet, talalsz egy Gameport nevu csatit (egy rakas pin) az alaplapon. A gond az, hogy alaplaphoz nem adjak a kivezetest, es altalaban a forgalmazo sem nagyon foglalkozik vele. Azert meg kell kerdezni, lehet van nekik. Akkor eleg az SB Gameport-ot letiltani, az alaplapi-t aktivalni a BIOS-ban es azt hasznalni.
-
And
veterán
válasz
kamikaze boci #6 üzenetére
De mire vegyen kivezetést, ha az alaplapról egyáltalán nincs mit kivezetni? Vagy lemaradtunk valamiről?
-
Ronyman
aktív tag
válasz
Cardinella #3 üzenetére
Hát ha más nincs,akkor ez is jó lehetne?
U.i.:Hülye vagyok, hogy nem néztem meg az alaplapkönyvet,! Köszi a választ! -
Ronyman
aktív tag
Hali emberek!
A problémám a következő:Az alplapomon (Abit NF-7) nincs gameport! A saját integrált hangkártyáját használom, de szükségem lenne a gameportra, mert szintit akarok rá kapcsolni! Nos szereztem egy SB 128-as hangkártyát és beraktam a gépbe. Az XP felismerte telepítette, de a fránya gameport mellett egy sárga felkijáltójel virít! Nos megnéztem mi a problema és azt írja, hogy az eszköz működéséhez ki kell kapcsolnom egy másikat! De ezt hogy kell?
Úgy akarom megoldani, hogy a hang az integrált hangkártyán szólaljon meg és csak a gameport(midi) kellene a SB 128-ról!
Hangkártyaguruk mit állítsak, hogy jó legyen?
U.i.:Ha más megoldás nincsen, akkor az is jó lenne, ha csak az SB128 működne és az integrált hangkártya ki lenne kapcsolva!De ezt sem tudom, hogy lehet kikapcsolni!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest