- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Új hozzászólás Aktív témák
-
zottty
aktív tag
200év múlva amikor már a hangrobbanás kispiskóta lesz:
és akkor ZOLI hála a Prohardwernek föltalálta a Hang tuningot..
Egyébként nem vagyok bekébzelt..

[Szerkesztve] -
zottty
aktív tag
de valami jobb dolog nincs?Mindent lehet tunngolni csak ezt nem?esetleg szét kell vmit szedni?
-
zottty
aktív tag

-
Hory
aktív tag
Nekem is feltűnt, hogy roppant gyakori a bazihalk videó. Különösen az AC3-asok. Pedig mplayer alól nyomom.
Nekem annyi előnyöm van, hogy egyrészt az sblive -hez (és felfele, audigy-k is) van olyan feltölthető dsp program, ami hang-boostot csinál. emu10k1-tools a neve, linux alatt, de lehet, hogy van windowsos portja is.
A másik, hogy nekem külső erősítőm van, digitális kábellel összekötve az audigyvel. Feltekerem -60dB-ről -30dB-re, és máris jó.
Persze így elveszítek 3 bitnyi információt, de bumm, így is teljesen OK. -
zottty
aktív tag
Valami más hang tuning?Mindent lehet a gépben tuningolni csak a hangot nem?ez szemétség!!!

-
zottty
aktív tag
Ok!
-
zLegolas
őstag
Ja, mert boldog boldogtalan assziszi, hogy 2-3 katty az XP-n, és ő aztán mán spiller is a video tömörítés/kódolás témájában. Ezért aztán rengeteg pocsék minőségű audiovizuális mű kering szerte a világban. A minőség háttérbe szorult, az a lényeg, hogy el lehessen mondani a haveroknak, hogy ő a Gyűrűk Ura 3x4 óráját rá tudta tenni egy floppyra...

Szal a probléámára a megoldás 1ébként: A filmből a hangot ki mondjuk mp3-ba, vagy mittomén, ott megszerkeszteni (dinamikát+hangerőt rá, stb...) majd hozzácsapni a képhez, és újra kiírni. Sok macera, én nem tökölnék vele, ha nem muszáj...
Sok sikert!
Ja, hogy mivel?
mplayer, mencoder, avidemux, ecasound.
Ha engem kérdezel.
-
zottty
aktív tag
akkor uj codekkekkel megoldható a probléma?nekem Ace Mega Codec Pack vann fönt és 2CD-s a film(italian Job) de például a kontroll baromi szarul szól! 1cd (698MB)
-
Flashy
veterán
vagy a filmek vannak szarul tömörítve, vagy a hozzájuk tartozó codec szar
-
zottty
aktív tag
Ja és program nincsen hozzá ami némi pluszt szed ki?

-
Old Death
senior tag
hang kártyához megfelelő driver fent van?
attól még, h ez a 3. hangfal miért ne lehetne szar? ezt nem vágom... bár lehet, h a fáradtság az oka
Flashy: télleg ez már a fáradtág oka, h fel se fogtam h csak DivX-nél szar.. az kódolási hiba.. nekem is volt pár ilyen
azthitem, h általánosságban 
[Szerkesztve] -
zottty
aktív tag
Biztos jó mert ez a 3. hangszóróm. egyépként leírásaimban van gépkonfig és nem hiszem hogy ez ettől függ
-
zottty
aktív tag
ja és nem a hangszórommal van a gond..
-
zottty
aktív tag
HAli! Van néhány DivX-es videóm és baromi gyengén szól egy jó hangfallal is. AC'97 on the board hangom van minden hang maxra tolva de így is baromi halk! van valami hang tuning illetve javítódriver vagy valami hasonló finomság?esetleg egy drágább hangkártya oldja csak meg a dolgokat?mert azt mindenképp el szeretném kerülni mert nincsen pénzem..please help..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest