- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Szerintem ez a nyitás tiszavirág életű lesz
Nem tartom valószínűnek, hogy ennyiért bárki lecsapna mondjuk a Onexplayer-re. Bár azon is gondolkoztam, hogy 3 év itthoni garival ha picit olcsóbb lenne még meg is érné, ismerve a OXP visszaküldős garanciáját (aztán vagy lesz gép, vagy nem
).
Mindenesetre tényleg jó lenne, ha itthon is lenne kultúrája és lehetne kapni nagyobb webshopokba ezeket a gépeket.Most nekem is Steam Deck-em van. Bár szerintem messze nem a legjobb ebben a kategóriában, ár-értékben mégis verhetetlen. Ha lenne erre a projektre annyi keretem, elsők között rendeltem volna meg a Onexplayer 2-t
"Aya és Onexplayer csak pumpálják magukból az új modelleket. Még ki se szállították mindenkinek az aktuálisat, de már bejelentik a következőt."
Igen, arra én is kíváncsi vagyok, hogy mikor fogy el a lendület. -
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Nem hittem a szememnek! Alzánál AYA NEO Air és OneXPlayer 1S
Black Friday hangulatra azért ne számítsanak ilyen árak mellett
-
hito
nagyúr
Dehogy múlt, csak személy szerint épp Steam Deck lázban égek
De elképesztő miket rak össze a konkurencia. Érdemes végigpörgetni az adatlapot. A marketing gépezet nagyon dübörög, még el is hiszem, hogy rendesen maga alá gyűri a Steam Deck-et, egy dologról viszont nagyon hallgatnak...az árról. Ja, hogy az 3x-osa a Steam Deck-nek? Itt fog elvérezni. Az Aya Neo igyekszik ringbe szállni az árazás tekintetében is az Air szériával, de az meg szerintem teljesítményben vérzik el a Steam-hez képest.
-
hito
nagyúr
Nem akarom tudni az árát => Aya Neo Next 2
-
hito
nagyúr
válasz
hszilard666 #13 üzenetére
Pedig róluk pont azt olvastam, hogy egész jó kis szervizhálózatot fognak összehozni az EU-ban.
Kínai gyártók ebből a szempontból tényleg horror. Visszaküldős, aztán térdre imához
-
hito
nagyúr
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a nagy gyártók mikor startolnak rá a dologra. A Dellnek ugye volt már egy UFO-ja, amit végül elkaszáltak, de szinte biztos vagyok benne, hogy csak idő kérdése, hogy felmelegítsék a káposztát. Legjobbban az Asus ilyen jellegű masinája érdekelne, kiindulva az eddigi munkásságukból
Jesszus egy hendheld ROG Flow...összefut a nyál a számban
Tényleg, a Dell Alienware UFO-ban milyen hardver muzsikált?
-
hito
nagyúr
válasz
hszilard666 #7 üzenetére
Ja, bocs, az eGPU support-ot le is felejtettem
Na az is a többrétű felhasználást erősíti. Igaz, az nem SD limitáció, hanem AMD.
-
hito
nagyúr
Nekem 6" már használhatatlan szint, igazából az Aya Neo-t is azért hirdetem most, mert kicsit a 7" is nekem. Ha elsősorban játékra használnám, jó lenne a 7", de nálam a játék csak harmadrangú kérdés
Tegnap visszavásároltam a Onexplayer-t attól, akinek eladtam, mert Ő meg marad a Steam Deck-nél, neki pont a gaming az első
hszilard666: Már hiányoltalak, félig neked nyitottam a topicot
Itt leginkább a 7"-ból fakadó limitációra és néhány kisebb, egyéb okra gondoltam. Kifejtve:
- Steam Deck-en az egy darab Type-C inkább rajta se lenne
- ha lenne is rajta még egy Type-C, normál méretű USB nekem nagyon hiányozna, folyton keresni az átalakítót, meg otthon hagytam, stb...agyrém
- egyedi komponensekből álló (még az CPU is egyedi) hardver, ami nem összemérhető a gyárilag win10/11 érkező, elterjedt hardverelemekből építkező machine frissítési gyakoriságával és életciklusával.
- ahogy már említettem 7"-on a Win már tényleg kínkeserves számomra. Nem azt mondom, használható, de a 8.4" egész más szint. Papíron nem tűnik nagy különbségnek, de a gyakorlatban mintha 2x akkora lenne a kijelző
- CPU-ban Ryzen 5 és 11. gen Core i7 szintből már nem szívesen engednék, márpedig a SD-ben lévő proci gyengébb -
hito
nagyúr
Volt már dolgod ilyen géppel? Nálam már majdnem az összes megfordult, a Steam Decken kívül. Mondjuk az is volt a kezeim között, de sajátom még nem volt.
Az igazi kérdés, hogy a Steam Deck fog-e az árával komoly problémát okozni a többi gyártónak. Van ahol több mint 2x-es a szorzó a SD és más gyártó gépei között.Nagyon nem lenne jó, ha betenne a Valve a többi gyártónak, mert én még a komoly plusz kiadást is vállalom a plusz funkciók és többrétű felhasználás érdekében.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Nagy rajongója vagyok a témának és nem találtam ezzel kapcsolatos gyűjtő topicot (kivéve Steam Deck), gondoltam mást is érdekelhet, hát nyitottam egyet
Érzésem szerint új kategória született, igény is mutatkozik rá a piacon, mert sorra jönnek ki a "régi" és új gyártók modelljei.Jó lenne az ilyen jellegű eszközökkel kapcsolatban minél több tapasztalatokra épülő beszámolót olvasni, de jöhet vélemény, hír, nyálcsorgatás, bármi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eFootball
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M2 - 2023 gyártás, 16GB RAM, touchbar - garancia ( 78)
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia ( 106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Ryzen 7 CPU-k
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest