- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Aktív témák
-
Notes
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE kártyát. Az installálás rendben lezajlott a 2D kép félelmetesen szép rajta, de amint a PowerStrip-pel a lelkébe néztem kissé meglepett a kicsike. Alapból csak 239MHz-en ketyegett. Sebaj gondoltam, majd adok én neked: szépen felhúztam 275-re, meg se kottyant neki, simán állta a sarat. Ami ezután jött kissé kellemetlenebb nek tűnik: PowerStrip szerint Supported AGP mode(s): 1x, 2x. Tudtommal ennek a kártyának 4x AGP-t kell tudnia. A dobozon és a gyártó weboldalán is ez áll.
Ez most még nem igazán számít mert egy gyenge gép van alatta. C633, VIA lappal ez úgy is csak 2x AGP-t tud max, de most szeretnék P4-re váltani és ott azért már nem lesz mindegy.
Egyébként így is gyanus kicsit az egész konfig mert a legpuritánabb 3D-s játékkal is csak 8-10 fps-t tud. Ennyire gyenge lenne ez a lap és proci?
2x vagy 4x? Kinek higgyek a Hercules-nek vagy a PowerStrip-nek?
Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vatera, Teszvesz topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG curved Monitor 38 coll
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest