Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysz
tag
válasz
EmThor #13232 üzenetére
Hivatalosan maszkolni kell igen. DE van itt egy legenda, miszerint történt a faluban egy eset, amikor a rendőr becsöngetett valakihez, hogy látja van utcára néző kamera, szeretné elkérni a felvételt, mert jöttek a gyanús elemek és segítene. Mondta a manusz, hogy de hát le van maszkolva. Erre a rendőr jól lebaszta, hogy miért csinált ilyen marhaságot
Szerintem max. a szomszéddal kellene megdumálni, ha rálát az ő részére is. Ha nem, akkor meg mehet simán. de csak szerintem.. -
vacs
Topikgazda
válasz
EmThor #13228 üzenetére
Szia.
Én NEM értek egyet azzal, hogy a kamerák kinyírják az sd kártyát, hol olvastad ezt!?
Nekem az udvari kamerában volt használva kb 2 évig egy 64-es kártya, majd abból kivettem és bele tettem egy Xiaomi 360 kamerába, itt kb másfél éve megy hibátlanul (tehát összesen kb 3,5 éve semmi baja)!
Ha majd ez a sima kártya tönkre megy, akkor veszek helyette egy High endurance kártyát!A kamerát hova tennéd?
Amit írtál, az nem igazán érzi jól magát kint, az ablakban pedig azért nem biztos hogy jó lesz, mert éjjel az infra fénye tükröződhet az üvegen!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest