Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz -conrad- #16518 üzenetére
Közben összeszedtem mi is ami nekem kellene: 4 darab legalább 2 megapixeles IP kamera vonalátlépéssel, 3jszakai móddal meg egy NVR.
Lakóház utcafronti és hátsó részét figyelnék.
Vonalátlépés: folyamatosan rögzít de csak akkor riaszt/küld emailt pl. ha zónatörés van ugye? Pl. Veszi az utcafrontot de csak akkor riaszt, ha kapun belüli területen van mozgás?
Lehet olyat, hogy pl. saját kutyára nem riaszt? (Méret alapján vagy formafelismerés alapján pl.)NVR jó lenne akár az ajánlott (bár kár, hogy fehér :) ) de kamerában tudtok segíteni?
Előre is köszönöm! -
vacs
Topikgazda
válasz -conrad- #16519 üzenetére
Szia.
A powerbizt.hu/hikvision oldalon remekül le vannak írva a Hik kamerák okos funkciói!
Olvasd át, neked az Objektumazonosítás kell a kutyáid miatt.
A Vonalátlépés pedig az amit írtál, hogy a kamera érzékeli a mozgást, de csak akkor indítja a felvételt (és riaszt), ha a kijelölt vonalon átjön valami/valaki!(^)(>.<)(^)
-
vacs
Topikgazda
válasz -conrad- #16538 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az Anpviz és UniLook kamerákat és a HIK&DHStore-t, ezek Hikvision kompatibilisek (topik összefoglalóban találod a linkeket)!
Én tudtam, hogy az igényeidnek megfelelő Hik kamera ára fájni fog, de nem akartam én közölni a rossz hírt!
Van nekem Kínából rendelt Hik kamerám, kb fele annyiért vettem, mint itthonról, hibátlanul működik évek óta, de érdemes pár dologgal tisztában lenni:
- ha nem EU raktár, akkor a vám megfoghatja
- ha maga a kamera nem eu piacra szánt modell, akkor nem lesz hozzá firmware support, sőt konkrétan kiemelik, hogy tilos rajta frissíteni, mert téglázni fogod
- a hik-connect app-hoz nem tudod hozzáadni, mert tudja a rendszer, hogy nem eu modell, ezért csak rögzítővel érdemes használniMutass egy ebay linket, megnézzük.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
Topikgazda
válasz -conrad- #16552 üzenetére
Minden kamera tudja azt, hogy ki lehet jelölni, hogy az adott terület pontosan melyik részét figyelje.
Hogy bonyolítsam a dolgot a Reolink-nek vannak olyan kamerái, ami Person/Vehicle Detection funkcióval rendelkeznek! Youtube.
Odrif: Hik rögzítő nélkül sem az Anpviz, sem az UniLook kamerákat nem tudod kezeli a Hik-Connect-ben.
Viszont ha már van Hikvision rögzítőd, akkor ezen keresztül működik minden, ha jól értelmezem.
- anpviz support: If the NVR is Hikvision, the camera connected to the NVR can use the app of Hikvision to control the camera of anpviz.
- UniLook support: This camera supoport Plug and play with Hikvision NVR,If you have Hik NVR.You could view it on Hik-Connect.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
markussandor
senior tag
válasz -conrad- #16940 üzenetére
"A házat szeretném bekamerázni, a padláson jönnek össze az utp kábelek és onnan vezetem le a lakótérbe. Működik úgy, hogy egy switch-be belekötök minden kamerát és csak egy utp kábel megy le az NVR-hez, vagy minden kamerát le kellene vezetékelni oda?"
tökéletes elképzelés, vezetéket spórolsz, nálam is így működik már vagy 3 éve
-
vacs
Topikgazda
válasz -conrad- #16985 üzenetére
Esetleg az még megoldás lehet, hogy a kamerákat sd kártyával használod, mert így működik minden okos funkció.
Vagy ajánlom a Reolink RLK8-510B4-A rendszert (mondjuk ebben 4 mm-es a lencse), gépjármű és ember felismeréssel.
Nekem van egy RLC-510WA kamerám, még tesztelés alatt áll, a hatékonysága nem 100%, de egész jól felismeri a gépjárműveket!
A reolink.aliexpress.com-ról érdemes venni (német raktárból és $15-os kupont is lehet kikérni, ennyivel még olcsóbb), mert itt USD-ban fizetsz, míg a Reolink.com-on €uro-ban (az én kamerám egyik helyen 80 Dollár, másikon 80 €uro volt, nem mindegy)!![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
Topikgazda
válasz -conrad- #24765 üzenetére
Imou Cruiser 4MP (=négy mp modelt vedd)
Ember felismeréssel és Intelligens nyomkövetés funkcióval a kamera követi a mozgó tárgyakat (embereket) amikor mozgást érzékel (Smart Auto Tracking) > videó.
Vicces ahogy a videóban mozognak a kamerák!
Van "aktiv elrettentés" funkció is, ami annyit jelent, hogy ha embert észlel a kamera akkor felkapcsolja a két fehér led-et!(^)(>.<)(^)
-
faki_
senior tag
válasz -conrad- #24967 üzenetére
Az alkalmazásban ezt írja:
Tapo Care
Basic:
1 eszköz: 1290 Ft/hónap - 13290 Ft/év
5 eszköz: 4790 Ft/hónap - 46990 Ft/évPrémium:
1 eszköz: 1390 Ft/hónap - 13990 Ft/év
2 eszköz: 2790 Ft/hónap - 27990 Ft/év
3 eszköz: 4190 Ft/hónap - 41990 Ft/év
10 eszköz: 4790 Ft/hónap - 47990 Ft/év -
vacs
Topikgazda
válasz -conrad- #25105 üzenetére
Nem írtad, hogy mekkora területet szeretnél figyelni (milyen messze van a kerítés és az utcafront)?
A C520ws kb 15 méterig fog látni.
Egyébként xiaomi helyett én is inkább tp-link-et vennék.
Teljesen korrent az a Tapo, tud ember-állat-gépjármű felismerést, mozgó ember követést, kijelölhető terület figyelést és vonalátlépést is.(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest