Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz lakisoft #8744 üzenetére
Sikerült megoldanom a problémát. A Nas csoportban sem tudtak segíteni viszont találtam egy leírást aminek nagy része hibás volt de a koncepció működőképesnek bizonyult. Itt találjátok a részletes leírást: [link]
lényege hogy 4 kamera és 1 samba share (NAS)-rel megvalósítható működőképes rendszer ha kameránként külön user külön share-re dolgozik és a usereknek disk használati limit (quota) van beállítva. Mióta ezt megcsináltam hibátlanul működik.- Árad -
-
-
-
zsoika
addikt
válasz lakisoft #9158 üzenetére
"Ha az ebayről veszel az újra nincs garancia" egyértelmű, de a refund elég jól működik ha azonnal kijön a hiba. Persze ha fél év múlva akkor bukó van,de én pozitívan állok a dolgokhoz és nem szoktam garanciával foglalkozni.....miért romlana el . Most gondolom sokan felszisszenek de nekem nem szokott soha semmi elromlani...inkább elavul.
Sokszor veszek használt cuccokat és azokkal is minden rendben.....gyors le is kopogom. -
Tarek El-Ali
tag
válasz lakisoft #9341 üzenetére
Szia !
A p2p szerver címe : dev.eu.hik-connect.com == Ez a németeknél van hostolva.
Lenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
killerjohn
addikt
válasz lakisoft #9552 üzenetére
Korábban azt az infót kaptam hogy nekem 53fok látószögűből kell 2 db. A két kábel már be van húzva az épület két sarkához.
80m infra nem kell, max 20-ig fog látni a kamera.
#9555: ezzrl gyakorlatilag tehermentesíteni tudnám a NASt és a switch-emet ha jól értem, ugye? Szoftveresen tudja amit egy synology ss?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz lakisoft #9641 üzenetére
Pl ez jó?
Nem tudom, mi az a poe 24, de ahogy elnézem egy hálózati tápos, nem kell neki külön adapter.
Kicsit máshogy néz ki, mint amit az ubi APkhoz adtak.
'OFFLINE' boltban az istennek nem találok POE adaptert Ha meg innen rendelem, akkor várni kell rá...
Lehet hogy jobban járok egy poe NVRrel?
Melyiket javasolnátok 3, max 4 kamerához?[ Szerkesztve ]
-
spgabor
aktív tag
válasz lakisoft #9854 üzenetére
Gyári szoftver van a NAS-on, nem alternatív. Illetve ha cserélve lesz, azon is nagy valószínűséggel marad a gyári, már csak azért is, mert a jelenlegi Zyxel NSA325v2-höz, amit lehet kis mókolással telepíteni és számomra szükséges, azt a synology gyárilag tudja jobb minőségben. Pl vannak a Zyxel-ben olyan gyári csomagok, amikről köztudott, hogy bug-os, de mókolással felrakható rá más verzió, ami viszont stabil. Biztos máshol is van ilyen, de a Zyxel egyáltalán nem foglalkozik ezek kijavításával, a hivatalos kommunikáció szerint vegyek újat, de mivel ez már akkor is előjött, amikor még a NAS hivatalosan támogatott volt, így a márkában sem bízom már. A Synology-val viszont cégben elégedett vagyok, így gondolom otthonra is tökéletes lesz.
A gyári szoftvert a Zyxelen azért nem cserélem, mert olvasgatva a fórumokat, nem lenne használhatóbb. Viszont sokat kellene hegeszteni, hogy jól működjön.
-
cyber86
őstag
válasz lakisoft #9956 üzenetére
Tegnap öcsém vett 1 ilyen kamerát amit telefonról próbált beüzemelni a hik connect appal androidon de ha jól értelmezem a beüzemelését akkor az elején nekem kell megadni 1 jelszót és akkor be tudok lépni a kamera ipjével a kezelő felületére na és itt jön a gond, hogy ő elvileg nem adott meg jelszót és így nem tudok belépni viszont a SADP program szerint a kamera online de nem tudok hozzáférni
-
cyber86
őstag
válasz lakisoft #10009 üzenetére
Már sikerűlt megcsinálni csak a hikconnect appal van valami gond, mert ha megosztom másik készülékre akkor az elsódleges készüléken működik de a másik hibát ír ki. Viszont ivmssel tökéletes.
Szerk: azt kéne megnézni, hogy másnál is problémázik-e a hikconnect a másodlagos készüléken.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest