Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen kamerát: link
Miért lehet az, hogy telefonon sehogy sem tudom a képét megnézni? Kipróbáltam legalább 10 programot, de ha nem wifin csatlakozom, akkor egyszerűen nem akarja az igazságot. Ami érdekes, hogy ha mobilhálózaton simán böngészőben írom be a dyndns címem, úgy jó, mert le akarná szedni a hozzá való plugint, de ugye azt iOS-en hiába.
Van esetleg ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem tudom rávenni a kamerámat, arra hogy küldjön emailt. Beállítottam pedig mindent úgy gondolom. Simán időközönként, már fel tudja lőni a képeket FTP-re,de mozgásra nem csinál semmit. Kiírja, hogy mozgást érzékelt, logban írja is h snapshot-ot csinált, de nem küldi el sehova, se ftp-re nem teszi így, sem email nem jön róla. Van ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
Ezek az email beállítások: kép
Itt csak ez a email mode nem tiszta, hogy ez vajon mi. De mindegyiken megnéztem már, és semmi.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok.
Kellene nekem egy jó nagylátószögű kültéri IP kamera. Semmi egyéb elvárásom nincs, csak hogy nagyjából 40.000 Ft-ig a lehető legnagyobb látószögű kültéri kamera legyen. Tudtok ajánlani valamit?
Nagyon köszönöm a segítséget
-
hkari
őstag
válasz urban racer #4546 üzenetére
Köszi, be is tudtam szerezni jó áron. Teljesen elégedett vagyok vele
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Róla esetleg van valakinek tapasztalata?
Jelenleg van 2 darab Hikvision-DS-2CD2120F-I kamerám, amik teljesen hibamentesen üzemelnek, de árban elég erősnek tűnik a Techson. Nem a weblapon feltüntettet ár alapján Kb 5.000 Ft a különbség. Megéri vajon ezt venni?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Sajnos ez a techson nem jött be nekem. Nagyon botrányos az éjszakai képe, és ráadásul akadozik is, nem képes tartani legalább egy 20 fps-t. A kép amit linkeltem ott 1/15 re van állítva, így már semmi sem látszik abból ha bejön valaki, de ha 1/25 re rakom, akkor már teljesen vállalhatatlan sajnos
Itt egy minta kép éjszakáról: [link]
Mit lenne érdemes néznem? Olyan 35.000 Ft ig tudok elmenni.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Megjött a Videosec IPW260S kamera. Fel is dobtam. Egyelőre meggyőzött, este jóval jobb mint a Techson, és ami lényeg h tartja a 25 fps-t, simán este is.
Itt egy kép összehasonlításnak, hátha valakinek jól jön még
Balra: Techson Pro64230 Jobbra: Videosec IPW260S
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Egy elég kevés fénnyel rendelkező helyre szeretnék IP kamerát. Ezek a Hik számozások teljsen kicsinálnak.
Melyiket érdemes inkább megvennem?
Hikvision-DS-2CD2T23G0-I5(2.8mm)
Hikvision-DS-2CD2T25FWD-I5(2.8mm)Köszi a segítséget!
-
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Egy kertet néző kamerát szeretnék lecserélni, mert megbízhatatlan, és a képminőségével sem vagyok elégedett.
Be is rakok egy képet, erről a területről lenne szó, amit rögzítene. Milyen IP kamerát tudnátok ajánlani, ami ennél jobb képminőséget produkál? Talán Hik lenne a legjobb, mert a rögzítőm is Hik.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
válasz markussandor #9619 üzenetére
Nagyon zajos, és darabosak este a mozgások sajnos. Ez egy videosec ipw-260s kamera. Sajnos szoftveresen is elég instabil. Plusz sajnos látszik is hogy iszonyatosan egy pontra tolja a fényt, lehet megérné szétkapni és ezen valahogy csiszolni. Nem tudom milyen kamera lenne képes szépen megoldani ezt a teret, mert tény hogy 0 fény van este ott.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Hik rögzítőnél hogy lehet megoldani, hogy egy bizonyos kamera substream-et rögzítsen állandóan, és ha mozgás van, akkor main stream-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest