Aktív témák
-
sasa133
tag
sajna a #h a l o INVITE ONLY,én meg hívatlan vendég voltam ezek szerint. :)
-
sasa133
tag
köszi, máris megpróbálom..
-
b.bone
senior tag
van valami IRC csati.
#halo vagy #h a l o
nemtudom pontosan. szervert sem tudom. nem vagyok egy nagy irc-s. de ott voltak(vannak?) arcok , akik gémelnek vele.
[Szerkesztve] -
sasa133
tag
Üdv!
Miután végigértem a Halón, gondoltam nyomom kicsit multiplayerben. Leesett az arcom,amikor láttam, hogy nincsnek botok! LAN-os lehetőségem nincs, illetve van, csak a környezetemben senki sem Halózik. Nem tudtok véletlenül vmi jó IP címet, amin mindig van játék? Vagy nincs vmi MOD, amivel lehet a gép ellen is deathmatch-elni? Az All Seeing Eye talál servereket, de vagy nem enged fel, vagy egyből kidob. Lehet, hogy az ASE-t nem tudom rendesen használni.. :( SZÓVAL: Ti hol szoktatok multipalyerben Halozni ?
Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest