- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
Hirdetés
Aktív témák
-
Hege
tag
Hi All!
Szeretném a segítségeteket kérni. Jelenleg egy Coolink 111 figyel a procimon. Már több mint egy éve rendesen végzi a dolgát, de egy pár hete iszonyatosan beindult a fűtés a koliban. (27-28 C fok) Ezt a proci is megérezte. Másfél órás DivX kódolás után nyomott egy reset-et én meg egy hátast, hogy mi van. A proci egy XP 1500+ 10*133 helyett 10*160-on hajtva. Visszaraktam alap órajelre. Igy jo, de érezhetően lassabb lett a rendszer. Szóval olyan hűtőt keresek ami max. 30dB-es zajszinttel rendelkezik (különben meglincselnek a haverok) ugyanakkor képes rendesen hűteni egy overclock-os procit. Vizhűtés (egyenlőre) kizárva! Én a Spire FalconRock hűtőjét néztem ki magamnak, de kiváncsi vagyok, Ti mit használtok, milyen tapasztalataitok vannak, stb ... A jelenlegi hűtőmmel, 10*160-on terheletlenül 51-52 C fok. Tartósan terhelve felmegy 60-ig is. (Itt nyomja a reset-et) A ház oldalát levettem, ami javitott a dolgon, de pár nap alatt telement porral a borda és a rosszabb lett mint zárt házban. Szerencsére a ház elég jól szellőzik. Nincs benne extra venti. Nah, azthiszem mindent leirtam :)
Kösz a segitséget, tippet, ötletet ...
Jah! Van egy eladó Coolink 111-em :)
Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest