Aktív témák
-
Hege
tag
Hi All!
Szeretném a segítségeteket kérni. Jelenleg egy Coolink 111 figyel a procimon. Már több mint egy éve rendesen végzi a dolgát, de egy pár hete iszonyatosan beindult a fűtés a koliban. (27-28 C fok) Ezt a proci is megérezte. Másfél órás DivX kódolás után nyomott egy reset-et én meg egy hátast, hogy mi van. A proci egy XP 1500+ 10*133 helyett 10*160-on hajtva. Visszaraktam alap órajelre. Igy jo, de érezhetően lassabb lett a rendszer. Szóval olyan hűtőt keresek ami max. 30dB-es zajszinttel rendelkezik (különben meglincselnek a haverok) ugyanakkor képes rendesen hűteni egy overclock-os procit. Vizhűtés (egyenlőre) kizárva! Én a Spire FalconRock hűtőjét néztem ki magamnak, de kiváncsi vagyok, Ti mit használtok, milyen tapasztalataitok vannak, stb ... A jelenlegi hűtőmmel, 10*160-on terheletlenül 51-52 C fok. Tartósan terhelve felmegy 60-ig is. (Itt nyomja a reset-et) A ház oldalát levettem, ami javitott a dolgon, de pár nap alatt telement porral a borda és a rosszabb lett mint zárt házban. Szerencsére a ház elég jól szellőzik. Nincs benne extra venti. Nah, azthiszem mindent leirtam :)
Kösz a segitséget, tippet, ötletet ...
Jah! Van egy eladó Coolink 111-em :)
Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged