Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Folytatás itt: Milyen billentyűzetet vegyek?
Ezt zártam.
-
Kuznyikov
aktív tag
Erre a kérdésre még mindig nincs egy frappáns válasz?!?
Írok a logitechnek, találjon már ki vmit...Nem igaz, hogy nincs egy szupi, halk bill a piacon...
-
motorace
tag
Valakinek ha lenne elfekvőben ilyesmi slim bill.-je jelezze felém kérem!
-
vtechun
veterán
up!
én is keresek halk bill-t, ami használható is, mert van ilyen gumibillem, de azon nem egy leányálom a gépelés
-
superg
senior tag
válasz
CounterBoci #39 üzenetére
A intersparban
láttam egy samsung fehér billentyűzetet teljesen laptop filing a legcsendesebb azok közül amiket most láttam.Én csak azért nem vettem meg mert nem szeretem az összezsúfolt billentyűzetet de halknak tuti halk.
-
CounterBoci
senior tag
Jajj de jó hogy van ilyen topik is. Asszony tanult gépírást és olyan iszonyatos zajjal gépel, hogy ha azonnal nincs kéznél a fülesem és nem tudom bekapcsolni a zenét rohamot kapok
. Na neki a létező leghalkabb billentyűzet kéne.
Sokan a laptopra hajazó billeket ajánlják, lehet megpróbálok egy olyat.
-
superg
senior tag
Már Németországban van
[link]
-
Peterson_
addikt
Hű...látom nagy a baj!
Vettem egy kifejezetten márkás.....öhm...Technika-márkájú billzetet! TESCO forever
és viccet félretéve, meg vagyok vele elégedve.....slim,masszív,viszonlyag elfogadhatóan néz ki.....gépeléshez ideális....már csak azért is mondom,mivel éveken keresztül tanultam gyors és gépírást....
Szóval kijelenthetem,hogy puhán és hangtalanul lehet gépelni vele....köbö mint egy laptop bilzettel.....és akkor itt a feketeleves.....
Laptop billzet....hát a kiosztás is detto....szal zsúfolva van minden...meg a numlock,capslock,scroll.....ledek kékek,amik iccaka kisütik az ember szemét....hogy miért volt jó nekik,azt nem tudom, annyira nem néz ki rosszul,de....
ez a kettő bibi van vele.....
amúgy fekete....lakkfekete,szóval nem ez a matt szutyi, és az ára 2500Ft volt ha jól emléxem....Karácsony előtt vettem,napi szinten nyüstölöm hosszú órákat...ha időm engedi,de panaszom nincs rá, a kiosztás gépeléshez meg jó...játékhoz meg meg lehet szokni egy hét alatt simánüdv
B.P.
-
AŁieň
csendes tag
Nekem egy Steelseries 6G-m van, és nagyon jó szerintem.
-
Cane
őstag
továbbra is halk bill kerestetik!
UP!!!
-
Cane
őstag
engem is hal billentyűzet érdekel, típussal és árral.
végső esetben bill-modding is érdekelhet... -
Gh0sT
addikt
Nem nagyon pörög a topic, úgyhogy megkérdezném, hogy az elmúlt egy évben jelent-e meg a piacon olyan termék, amire érdemes pénzt vesztegetni?
-
nyunyu
félisten
válasz
görkoris tib #29 üzenetére
MediaMarktSaturnElektroWorld-ben vegigtaperolod a kinalatot, aztan mashol megveszed.
-
görkoris tib
csendes tag
Tudnátok ajánlani valamilyen tényleg csendes billentyűzetet?
Tegnap vettem egy LOGITECH UltraFlat billentyűzetet - gondolván, hogy lapos, pici ezért a hangját se hallani -, de a most lecserélt, 10 éves, noname billentyűzetem is csendesebb nála.. Ez az új őrjítően hangos.
Be lehet ezt kenni valamivel, amitől nem kopog annyira? Ha nem, akkor inkább veszek egy másikat..Billentyűzetnél jobb szeretem a vezetékeset, nem kellenek extra gombok sem, és fekete illene a többi eszközhöz, de a szín tulajdonképp másodlagos. A legfontosabb, hogy halk legyen! (Ja és volt már dolgom műanyag billentyűzettel, olyannak a közelébe se akarok kerülni mégegyszer.. bár lehet, hogy csak az a típus volt ócska) Ha tudtok ajánlani valamit, akkor annak örülnék. Boltban nem hiszem, hogy szívesen vennék, ha kicsomagoltatnék 10 billentyűzetet, hogy én most nyomkodni fogom őket..
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
horvathkrisz #13 üzenetére
A Fujitsu-Siemens bill tényleg nagyon jó, mióta bejöttek, szinte azóta ilyet használok én is mindkét géphez (Slim és ugyanennek a cuccnak a némileg kisebb rádiós változata), gépelni nagyon kényelmes rajtuk (azért a rádiósnál nem árt szokni a némileg laptopos beütésű kiosztást - azért külön numpad van rajta), azonban tartós használat során picit tényleg hajlamosak megkopni egyes gombok (igaz, ehhez azért tényleg elég sokat kell püfölni, nálam kapnak rendesen napi több órát
.
Jelenlegi árakról nem tudok, én még a METRO-ba vettem mindegyiket, mert máshol nem lehetett kapni 1-2 éve, de mivel gyakorlatilag a billentyűzet és az egér az, amivel a legtöbbször fizikiai kontaktusban van az ember számítógéphasználat során, ezeken nem érdemes nagyon spórolni és olcsó gagyit venni - szerintem... -
sz0k3e_
aktív tag
hi all!
kicsit felhoznám a topikot, én is keresek valami halk billt
még mielőtt valaki elkezdene anyázni, felfogtam h mindenképpen valami lapos bill a megoldás, de igazából egyéni véleményekre lennék kíváncsi hogy milyen billek hogyan szuperálnak egyes emberkéknél
tudom a halkság elég szubjektív, de azért csak hogy kb képbe legyek
elsődleges szempont tehát a halkság, de nem árt ha nem megy tönkre 1,5hónap alatt az aktívan használt WASD négyes, és nem kopnak a feliratok
köszi -
-cobra-
aktív tag
Bármelyik billentyűzetből lehet néma billentyűzetet varázsolni, igaz tusi???
[link]
Én amúgy hőálló szilikonzsírral kentem be a billentyűket több mint fél éve (hátha olyan gyorsan írok majd, hogy megolvadna vagy vmi), és semmi baja nincs. Igaz azóta kicsit hangosodott már..... na de majd vizsgaidőszak után nyomok egy kis refresh-t a gomboknak
Üdv
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Kakaó-álla billentyűzetet vettem én annó ilyen célra és bevált. Gépelésnél meg kell szokni, de hangtalan, USB-s. Magyar kiosztású, numerikus padja is van, olyan újérintéses, mint egy gumírozott kapcsoló.
Akkor lett véve, mikor a MM-ben volt 9999Ft akcióban, na én 6667Ft-ért magkatpam.Valami logitech, vagy hasonló cég csinálja. Ja, és össze lehet károsodásmentesen akkorára göngyölni, mint egy sörösdoboz!
-
tusi74
őstag
Nekem van elfekvőben egy 3 hónapig használt, de 1 éve vásárolt Fujitsu Slim billám, aki érdekel 3k-ért viheti. teljesen újszerű állapotban van. Le lett cserélve egy Microsoft Curve-ra.
Bedobtam a szkennerbe, meg lehet sasolni, van pár betű, amelyik meg van kopva.
Mivel nagy a kép, inkább linkelem:
[link] -
NCK
csendes tag
Köszi az ötleteket, utánanézek a most ajánlottaknak
Amit eddig nem írtam: egy Azona iMac-feelinges billencset használok (már rég nem gyártják így nem tudom a típusát, de a mostani gagyikhoz képest jóval halkabb), tehát nem valami ócska ezerforintost...
Loretto, ha megmutatod hogy lehet ezzel 7-8 leütés/seccel hangtalanul gépelni, akkor veszek egyet... de a cikk alapján ez inkább büntetés szagú (2 mm-re felemelni mindig az ujjaim? áááá) -
szesa
senior tag
Nekem van egy speed link ''laptop'' tipusu bill, nagyon keskeny is 1cm vastag sincs, es mivel laptop kiosztaszi kicsi is - de van azert numerikus resz...
Ez az:
[link]
Ez halk, de csak amig ovatosan nyomod a gombokat, kulonben annyira hallani mint amikor gepel az ember a word-ben, magyar nem hangtalan de nem is olyan kopacsolas kisse puhabb.
Viszont van egy baja: fel ev alatt 3 gomb mar lekopott, van a speedlinknek meg hasonlo billje, pl hattervilagitasos is: -
tomcsi23
veterán
válasz
horvathkrisz #13 üzenetére
Még mindig lekopó-felirattal adják?
-
horvathkrisz
addikt
Ha jó billenytyűt akarsz, bátran ajánlom a Fujitsu-Siemens -t.
Én nemrég vettem 7K-ért, és ez tényleg hangtalan, nagyon jó, első osztályú minőség.
Egyébként ez is olyan , mint a laptopoké. Ha nem fontos a minőség, találsz olcsóbban is halkat, ''lapos gombost'' keress, de ha rám hallgatsz, Fujitsu-SIEMENS! -
szesa
senior tag
Es hangtalan eger van mar?
Nuku tik-tak? -
Loretto
veterán
Körmöd vágd le és az sem fog kopogni: [link]. Amúgy Dare által említett gumibillentyűk iszonyú halkak, de olyan 9-10 k körül van az áruk,és az csak mezei egyszerű.
Nekem a Genius Slimstar megteszi tökéletesen. -
Moddingfan
senior tag
-
didyman
őstag
Genius slimstar úgy behangosodik aktív használatban, hogy ihaj. Nem egy tartós billentyűzet, hiába került egy éve is majd 5k-ba. Most egy Fujitsu slim van, most már be lehet szerezni 5700-ért is, szemben a metrós 7500-zal. Na ez azért más kategória, mint a genius.
-
ssolitude
őstag
Nekem ilyen (is) van.[link] Verhetetlenül csendes.
Hátránya, hogy hardcore használat alatt elég hamar tönkremennek a billentyűk (értsd:nem működnek többé). -
tusi74
őstag
-
Dare2Live
félisten
lapos billenyűzetek (slim) a megoldás...
vagy ami a leghlakabb az az összehajtogathatós...... -
Gorneck
legenda
válasz
Moddingfan #2 üzenetére
A szürke rész festett szürke?
-
NCK
csendes tag
Már hangtalan a procihűtő, a vinyó, a táp --> tehát az egész gép, de még mindig nem találtam magamnak olyan billentyűzetet, amivel éjszakánként ne lenne fülsértő a gyorsabb gépelés.
Tudtok olyan billentyűzetet ajánlani, amelyikkel végre csend(esebb) lehet éjjel is a lakásban egy esetleges gyorsabb gépelés esetén is?
Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest