Hirdetés
Aktív témák
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
horvathkrisz #13 üzenetére
A Fujitsu-Siemens bill tényleg nagyon jó, mióta bejöttek, szinte azóta ilyet használok én is mindkét géphez (Slim és ugyanennek a cuccnak a némileg kisebb rádiós változata), gépelni nagyon kényelmes rajtuk (azért a rádiósnál nem árt szokni a némileg laptopos beütésű kiosztást - azért külön numpad van rajta), azonban tartós használat során picit tényleg hajlamosak megkopni egyes gombok (igaz, ehhez azért tényleg elég sokat kell püfölni, nálam kapnak rendesen napi több órát
.
Jelenlegi árakról nem tudok, én még a METRO-ba vettem mindegyiket, mert máshol nem lehetett kapni 1-2 éve, de mivel gyakorlatilag a billentyűzet és az egér az, amivel a legtöbbször fizikiai kontaktusban van az ember számítógéphasználat során, ezeken nem érdemes nagyon spórolni és olcsó gagyit venni - szerintem... -
tomcsi23
veterán
válasz
horvathkrisz #13 üzenetére
Még mindig lekopó-felirattal adják?
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest