Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Prosector
üzenetére
Csak annyit kérdeznék hogy a link utáni résznéla Far Cry-ról beszélsz? Mert annak láttam én is a speedrunját és tényleg kicsit gyanús. Meg most ez nem tudom hogy HL1 avagy 2 speed run mert a 2-nek a speedrunos sebességét el lehet érni csak jól kell ugrálni. (Bár ez egy viszonylag normális speedrun volt ebben csak Alix mozgott furán) de láttam egy rövidebbet is de az olyan szinten szét volt modolva hogy az nem igaz
-
Prosector
addikt
Igaz,h már kicsit régi a topic,de legalább megtaláltam

Szóval az lenne a kérdésem,h hogyan csinálják a speed run videókat? Belepiszkálnak az adott játék cfg fájljaiba? Azt ne mondja senki,h nincs vhogy megbuherálva a dolog...ezt nem irigységből mondom és nem is azért ,mert én nem tom megcsinálni,de: 2x megnéztem a Far Cry speed run-ját:
[link]
A srác olyan helyekre tud felmenni gyalog ami a sima gémben lehetetlen(sztem) és sokkal kevésbé sebződik,mint az átlag; valamint alapból is gyorsabban mozog mint lehetne...
Nem vok 1 progamer,de ''pár'' órát már én is eltöltöttem ezzel a játékkal,de pl. még 1x sem sikerült úgy felgyorsulnom,mint a speed run-ban. Ezzel nem akarom a sráchoz mérni magam,mert a közelében sem vagyok és nem is fikázás:minden tiszteletem az övé. Látszik,h minden négyzetmilliméterét ismeri a játéknak. Egyszerűen kíváncsi vok,a trükkre(már ha van...)
Ha hülyeségeket írkáltam ,akkor elnézést kérek... Várom a véleményeket ill. a válaszokat! -
Pala
veterán
ha a 12:23 alatt nightmaren végigrohant quake érdekel valakit, akkor itt van:
Bővebben: link
bizonyos pályákból nem sokat lehet látni
-
Pala
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
''vicc tárgyává teszi''
most hogy mondod, tulajdonképpen igen, hiszen még a progi hibáit is kihasználja, hogy lefaragjon az idejéből
-
Pala
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
ezeknek nem való a HL, az tény, de ebben nem is ez a lényeg.....hanem az, hogy ''csináld utána.....
'', tudod, rekord
egyik fps sem lóverseny -
Innen lehet szedni speedrunos videókat Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Divi
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Gondolom már kiélvezkedte magát az arc...
-
Johnny Cage
addikt
Mi ebben az élvezet? Ez nem lóverseny. Ezzel csak szétcseszi a hangulatát, meg úgy általában saját maga számára azt, ami a Half Life pikantériáját adja - ezzel, hogy tulajdonképpen vicc tárgyává teszi a guiness rekordos marháskodásával. Nekem mindegy, ő tudja.
-
Drizzt
nagyúr
Half-life 2-ből is van. Úgy tudom, ezek már régen ki lettek vesézve a megfelelő topicocban.
-
Pala
veterán
mellesleg a Quake1-et Nightmare (most kapaszkodjatok) egy hasonló ''őrült'' 12 perc 23 másodperc alatt járta ki!!!!! a második epizód legelső pályáját 7mp alatt megcsinálta, bazz!!!!!!!!!

akkorát néztem, hogy nem igaz, szinte fénysebességgel ugrabugrál a srác, a legtöbb pálya 30mp-en belül megvan neki. -
Pala
veterán
itt a közvetlen link:
Bővebben: link -
Pala
veterán
Nem tudom ismeritek-e, de ezt a videót ÉRDEMES megnézni!!!!!
Bővebben: link
a srác hardon 45 perc 45 másodperc alatt végigtolta a teljes Half-Life-ot.....elképesztő dolgokat művel benne, nem szabad kihagyni!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)