- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
ilyen ebay-es egyszeru viz alatti tok.
wordpressen gondolkodtam en is...
amugy blogspoton kezdtem el, vagyis inkabb a parom neki is ott van a blogja, nyomogatta itt nekem unalmaban. odaig jutottunk hogy menuket csinaltunk. felejtos?
nekem mondjuk kulonosebben nem tetszik, de en igy vagyok a legtobb free oldallal/bloggal. tul sok a sallang rajtuk...vmi minimal, baromi egyszeru kellene, mint pl sztyui oldala, sok keppel, keves koritessel. de majd kell vmi profit csinaltatni/csinalni es kesz...egyelore lehet ez is megteszi majd.
valszeg ugy is vmi fb oldal lenne a lenyeg, manapsag ott porognek az emberek inkabb...nevvalasztast se tudom, erdemes-e vezeteknevvel nyomulni...valszeg vmi frappansabb fantazianev jobb lenne, de videken meg kb mindenki ismer mindenkit es elony lehet ha latjak a nevet...bar meg az is lehet koltozunk vissza bp-re szoval sok az ismeretlen...
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest