Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Friss modell érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Sajnos nem tudom megmondani, hogy melyik progi az, ami tutira leszedi, mert aztán végülis nem kérték, hogy írtsam le. Kiszedtem háttérből vírusírtót, ami állandóan figyelmeztetet, mert végülis tulajdonost csak az zavarta. Szal most nincs semmilyen védelem azon a gépen.
Nekem mondjuk mindegy, nem fogok erőszakoskodni, hogy de minden áron le akarom írtani.
Amit érdemes lehet kipróbálni: Ewido, TrojanHunter, nem árthat Spysweeper se.
Esetleg Norton-t lecserélheted Avast-ra, főleg ha nem legálisan van meg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest