Hirdetés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz keopsz #399 üzenetére

Na még egyszer, utoljára...:(

Tények?!? Ugyan már, mi az ami _tény_ az általad belinkelt cikkekből?!?

1. Az MN szavahihetőségét a magam részéről (és szerencsére nem vagyok ezzel egyedül, lásd még választási eredmények) erőteljesen megkérdőjelezném.
    2. De tegyük föl, hogy minden szava igaz. Mi derül ki ebből? Az hogy a Pető egy bunkó barom, aki úgy mond véleményt dolgokról hogy meg sem tekinti és különben is, a szemét cro-magnoni őse aljas módon kinyírt több tucat neandervölgyi ősmagyart. Ezen túlmenően, a miniszteerelnök meg elismeri a terror házát (nocsak! volt valami (bármi!!!) amit a Fidesz _elismert_ az mszp-nek anno?!? Vagy azok csak sz*rt csináltak, egyetlen, icipici normális dolgot sem?!? Nem hinném...). Ezen túlmenően, minden csak nem tény, idézem: ''A Terror Háza ellen irányuló durva beavatkozás része annak a totális támadásnak, amellyel a Kormány minden kulturális érték megsemmisítésére törekszik, ami a polgári értékeket hordozza'' - írja Halász János, a Fidesz - Magyar Polgári Párt Kulturális kabinetének vezetője.''. Ez szerinted tény?!? Szerintem mocskolódás, esetleg max. Halász János _véleménye_...
    3. De _mi köze_ mindennek ahhoz, hogy
    a/ a Terror Háza mennyire egyoldalúan vagy mennyire korrekten mutatja be az elmúlt évszázad ominózus (negatív) eseményeit;
    b/ mekkora költségvetésből is kellene gazdálkodniuk?!?
    Szvsz _semmi_. Én is felhozhatom érvelésül pl. az egészségügy 400%-os béremelés-ígéretét (amit nem teljesített a jobbos kormány), az _alapkérdéshez_ ennek sincs több köze... Szóval TÉNYEK, ÉRVELÉS - de ne csak a témához, a szigorúan vett _kérdéshez_ kapcsolódóan... Eddig vajmi kevés konkrétum merült föl az ügyben - és azt is én írtam...;]

Aktív témák