- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Egyébként otthoni edzéshez szerintem továbbra is a legésszerűbb egy húzódzkodó meg egy pár állítható kézisúlyzó. Esetleg még egy pad hozzá és úgy is 50-ből kijön aztán mindent meg tud vele edzeni az ember, a láb se probléma egy kis kreativitással.
Esetleg egy GFlex, vagy akármi hasonló elven működő cucc, ha nem gond, hogy a saját testsúly adja az ellenállást. Egy homemade fillérekből kikerül, de lehet venni már 6-7 ezerért is ilyesmit. Így a húzódzkodóval együtt 10-ből megáll.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Shadowbull #39949 üzenetére
Meg verd már le a vakolatot pár helyen, ez túl steril.
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ez érdekes leszyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
venge
aktív tag
Eléggé besűrűsödött a munka így év végére, ráadásul felújítottuk itthon a konyhát. Két és fél hete, vasárnap voltam utoljára edzeni, na, ma lementem! Hát nem volt egyszerű!
Fekvenyomtam 80 kilóval 4x10-et, ferde padon 60 kilóval ment 4x10, majd ferde padon tárogattam 17,5 kilóval 4x10-et. Megküldtem a vállat utána Arnold-nyomással, oldalemeléssel, majd döntött törzsű oldalemeléssel.
Úgy gondolom, hogy kell egy pár hét, mire visszaszokom! -
_NCT
őstag
Musclepharm Assault valakinek? Málnás ízben (nekem szamócás pez cukorkához hasonlít az íze és illata) kb 180g hiányzik belőle.
Sajnos úgy néz ki megszokta a szervezetem, vagy nem tudom, nem jött be nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #39956 üzenetére
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dani82
senior tag
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz BÁ Nutrition #39961 üzenetére
Biztos. Bár lehet hang nélkül.
-
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #39961 üzenetére
faxt én nem szteroidozok
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz SchumiBácsi #39963 üzenetére
Ez elég gyenge kifogás. vagy csak én vagyok ilyen nyomorék, hogy hátrahajtott lábbal is tudok húzódzkodni alacsony helyen?
-
kolosanyi
veterán
válasz SchumiBácsi #39963 üzenetére
Vedd alacsonyabbra a rudat és csinálj L ülésben húzódzkodást, jobban elférsz és még a has is dolgozik közben.
(#39965) Tamoo
Ha én 195 centivel tudok húzódzkodni kis helyen, akkor ő is, egyszer kipróbálja és rájön, hogy simán jó az.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz BÁ Nutrition #39934 üzenetére
Jó 5letet adtok, hasznosítom is őket.
Az "Arnoldot idéző tákolmány" sok veszteséget nem fog okozni ha nem sikerül.
A multifunkciós kondigép adott, azzal indult az ipar. Ezt egészítem ki egy kapaszkodóval, villával a francia rúdhoz és súlytartóval úgy, hogy a gép helyfoglalása nem változik.Az erőkeret tervrajzon meg nincs messze, mert pár módosítással, bele is megy az a pad amit külön terveztem fekve-nyomásra és nagyobb villatávolsággal. De a helyszűke miatt hasonló kiépítésű lehet, mint a . Azaz nem egy "kocka" lesz a keret hanem egy "kapu" + az alsó holtpont közelében is egy villával, mert az viszont fontos volna ha nem megy fel a 100kiló valamiért ne rajtam landoljon . Aztán valahogy megoldom, a túlódzkodó hasprés, csiga, stb. felrakását. Ha kisebb helyen elfér mint a régebbi változat akkor ez készül.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
venge
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #39966 üzenetére
Nem lehet, hogy az az Isten, akiről ő kezdett beszélni az Bunny?
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #39966 üzenetére
sejtettem, hogy belekeveri vhogy
-
őstag
-
törölt tag
Kicsit beteges, de ma bunozes volt, makos tesztaval. A makot cukor helyett egy kanal csokis feherjevel daraltam le. Egesz faxa lett.
-
baluka6
aktív tag
Sportsdirect-ről nem kell valakinek valami? Elvileg holnap rendelek, szóval ha igény van valamire...
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy ideje nézegetem a Myprotein termékeit, ma visszaolvastam a topicba és ti is dicsértétek és viszonylag olcsó is. Ezért szeretném kiváltani a Volumass 35-öt köv hónaptól erre, már ha jó cucc, mert árban sokkal jobban jönnék ki vele; [link]. Ismeri valaki ezt a Myprotein tömegnövelőt? -
emiki6
veterán
Valaki pls linkeljen egy videót vagy egy képes leírást a helyből kiállásról.
Köszönöm!"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nepszter1
addikt
A labfejemmel csont kovacshoz vagy gyógymasszőrhöz menjek? Illetve ezek a tapaszok mennyire hatásosak? Elég sok emberen látom
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nem nézel bbtv-t? manuál terapeutához kell menni!
-
emiki6
veterán
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
brownus
veterán
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #39987 üzenetére
mit szoktál csinálni egykezes súlyzóval? [link] [link]
itt is ugyanilyen egykezesek vannak.
valszeg itthon nincs annyi minőségi keret meg rúd/súly összesen mint itt egy teremben..[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Hali.
Ma reggelre egy kis csomag fogadott a BCAA-creatine-glutamine trio mellett. Nyertem egy CE2-ZMA-Tribulus triot. Nem ismerem egyiket sem, meg utanok sem olvastam. 1 honapos adag... Erdemes beszedni oket?
Don't Tread On Me
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz drogery #39988 üzenetére
nem tudom, ha nagy súllyal dolgozol akkor nem biztos hogy egészséges lenne ennek a súlyzónak a használata.
mondjuk nyomsz 2-3 ismétléses maxot, kicsavarja a karod és nem tudod eldobni, mert beakad a kézfejed. és kész is a törés/ficam
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #39991 üzenetére
Szoktál 2-3 ismétléses maxot nyomni egykezesekkel?
-
_NCT
őstag
válasz brownus #39995 üzenetére
Tudok róla, de ott összességében jóval drágábban jönnék ki, mint neten. Ráadásul ott pl thai box short sincs, ami kellett.
Aki rendel, nem véletlen rendel kintről. Csak ma extrém f*sz voltam hogy kihagytam az ingyenes szállítást, elkerülte a figyelmem a főoldalon lévő banner...
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #39991 üzenetére
Nem tudom, nekem sem nyerte el annyira a tetszésem [link]. Jól egyben van meg minden, de én egy sima állítható kézit jobban el tudok fogadni. Aztán lehet megtetszeneha elkezdeném használni...
Szerk.: Na menjenek ám a picsába, ennyiért 3 szett normál súlyzót veszek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest