- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
Megkóstoltam a Banános-Epres ON Whey-t, sztem nagyon jó,rohadtul jól oldódik, talán ha beleköptem volna a shaker aljába és úgy rázom össze, még akkor is 100%-ig feloldódott volna
Crea-core HCL is rohadtul jól oldódik, az íze viszont kegyetlenül sz*r, a citromos Chemotox-hoz hasonlít
-
Blackhole13
senior tag
5kg-os Myprotein honnan a legolcsóbb mostanában? Van a topiknak kogszdílere?
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Nem kimondottan gyúrós témában jövök ide de a legtöbb edzés témájú topik halott, úgyhogy itt tenném fel a 2 kérdésemet:
Milyen C vitamint ajánlanátok? Csak általános immun erősítésre, semmi extra.... ez a C-1000 pl jó?
Ill. egy pulzusmérő órát szeretnék, de nem mellkasra csatolósat, és ne horror áron. Milyen márkát/típust érdemes vennem?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Woodslave
félisten
-
Dicker
őstag
válasz Morris #39561 üzenetére
Nem négy szem egy adag? De még az is kevés, ha nem szedi az ember mellé a többit, legalább, ami lényeges. Vagy a sima C-re gondolsz?
Kalcium, magnézium, c-vitamin, télen d-vitamin, b komplex, omega3 legalább.
Egyébként az egyszerűbb 30-as pakkok érnek ennyit.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ez nem sok és össze lehet úgy szedni, hogy olcsón megvan.
Morris: Artúrguárdot mondod? Nekem nem ért semmit kb., bedobáltam már két dobozzal. [link] Legközelebb inkább ilyet veszek megint, csak most más nem kellett, nem érte volna meg megrendelni. 360db-os aztán viszontlátás. Omega3-ból is megvettem az ezreset.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Látom mindenki tolja a kálciumot ezerrel. Azt ugye tudjátok, hogy van pár dolog, ami nélkül fel se szívódik. És ez nem ilyen kiskegyedes duma
Egyébként, nem tudom ki eszik sajtot pl, de az ilyen 1500-2000Ft/Kg osak tele vannak vele, konkrétan krétaporral.
Napi 10-20 deka trappista mellé fölösleges cal-mag
-
Dicker
őstag
válasz Morris #39566 üzenetére
Ez, és ez így hirtelen úgyszintén négyezer. Szerintem ezzel jól ki lehet húzni, hacsak minden másnap is szedi valaki.
Egyébként az ízületvédő elég kúraszerűen, ha nincs állandó gondod. Én is még mindig évi kétszer tartok 3 hónapot.
Illetve tervezek most egy Twinlabos Bone Support-ot is (1500 mg Calcium, 750 mg Magnesium, 800 UI D-vitamin, Ostivone 600 mg, Boron 3 mg, és 100 mg izoflavon). Megelőzni a oszteoporózis. Pontosabban kitolni pár évvel. -
Tamoo
MODERÁTOR
-
Lipton
őstag
A marketing mennyire dolgozik. Bifidusz, matrix, immundrendszer... Csak a fele marketinges penzt a termek minosegere koltenek mar boldogak lehetnenk 6 eve immunszupresszalt vagyok (12 orankent 2 fajta gyengito gyogyszer folyamatosan). Elvileg szarabbul kellene menni az edzesnek is, betegnek kellene lenni allandoan, stb. Ennyi ido alatt 2x faztam meg enyhen.
-
Hege1234
addikt
myprotein:
kifogytak az 5 kilósból vagy már
csak 2.5 kilós-t lehet venni ? (ízesítetlen) -
_NCT
őstag
Altatón kívül nincs más, amitől mondjuk tudnék is aludni??? Assault-os nap volt ma, meg is látszik, reggel 6kor kelnem kéne és rohadtul nem tudok még aludni.... Fittnek érzem magam...
Vagy túledzettem magam...
ZMA-nak van jótékony hatása még úgy tudom,de jó lenne valami természetes dolog is, gyógynövény, ilyesmi.... Bevertem 1 liter meleg tejet is már, de semmi.....
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Dicker #39591 üzenetére
Szerintem faszán néz ki egy ilyen fizikum. Az arányok nálam meg ilyenek voltak szeptemberben (lassan mérni kéne megint, de nem foglalkoztam ezzel):
Nyak: 45 cm
Váll: 140 cm
Mellkas: 110 cm
Derék: 99,5 cm
Felkar: 43 cm (mindkettő)
Alkar: 36 cm
Comb: 70,5 cm (bal), 71,5 cm (jobb)
Vádli: 43 cm (bal), 43,5 cm (jobb)
Mindegyik feszítés nélkül.
Ehhez voltam 114 kiló 17-es testzsírral. Most nem tudom, mi a helyzet. Szemre a karom és a mellem fejlődött, illetve erőben folyamatosan javulok. -
megint én
őstag
Hogy lehet lecsökkenteni a minimumra a tesztót?
Ha vérvételre megyek, akkor pár nappal előtte nincs edzés, sex, meg minimális kaja, sok vízzel? Ez így jó? -
Tyer
őstag
válasz megint én #39597 üzenetére
Miért csökkenteni?
(#39592) kolosanyi:
Jól nyomod...
Nekem nincs nyakam... Ilyen genetikai selejt vagyok, szoval sok értelme mérni...
80-as derék kéne. jelenleg 102-nél járok. A vállam pont optimális...
Szoval van mit formálni...[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
_NCT
őstag
Akkor Muszklifarm Bullet Proof ami eléggé drága, vagy olcsóbb Twinlab Melatonin Dots...
Bullet Proof tartalmaz ZMA-t és csomó mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest