- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Na hali újra!
A nagy kondipadom tervezésekor újra rájöttem hogy ez bazi sok helyet foglal. Egy trükkel csökkenteném a helyet 1m2-el, de így a bicepszpad nem ülő, hanem álló verzió lenne. Van érdemi különbség a kar szempontjából az ülve/állva skót padon végzett gyakorlat között?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
God Vazzeg
veterán
válasz SchumiBácsi #39251 üzenetére
Semmi. A lényeg a bicepsz összehúzódásán és kinyúlásán van
-
Dicker
őstag
válasz SchumiBácsi #39251 üzenetére
Állva scott pad? Úgy érted, hogy beledőlve? Van különbség, de csak nehézségben, mert olyankor nem tudsz belesegíteni más izommal.
De inkább bontsd ki a falat. Nem érdemes spórolni. -
őstag
válasz Dicker #39253 üzenetére
Az nembaj ha nehezebb, had erősödjön és hízzon mert kicsi
Amúgy is előnyös volna az álló megoldás mert akkor az egészet összeállítanám a GoldMaster géppel és a villa a tricepsz gyakorlatnál is nagy buli volna, mert amikor van a franciarúdon 10-15kiló, később 20-30 vagy az ölembe teszem vagy le kell juttatni a földre, majd pihi után vissza fel, ami 5-10kilónál még elment, de majd 30kilónál már nem épp szerencsés.Köszi az infót God Vazzegnek is.
-
Dicker
őstag
válasz SchumiBácsi #39254 üzenetére
Te is dolgozol?
Igazából csak a fogás szélességénél különbözik a gyakorlat. Az a súly oldalanként van? Meg az öledbe? Ha Scott padon vagy, akkor hogy jön oda az öled? Az a földről felveszed, és csinálod.Rajzold le inkább mire gondolsz. Elég a vonalábra.
Ha ilyesmi egyszerű megoldásod van: Link
Akkor is csak felveszed mögé állsz, vagy le is ülhetsz, és nyomod, a végén ledobod.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dicker #39255 üzenetére
Pont ez a módszer van most, és nem akarom dobálni a drága súlyokat a drága padlóra
Az új megoldás 180fokban megfordítja a skót padot. A villa a pad fölé kerül, így ha vége a gyakorlatnak, egyszerűen ráteszem a rudat. Fekvő tricepsznél szintén ugyanarra a villára lehet tenni és ez volna a lényeg. Nem kell letenni a földre, vagy az ölemben tartani szünetkor, hanem tartsa villa. Azt is meg kellene oldanom, hogy az egykezes rudakat is rá lehessen tenni pihenéskor, amikor velük tárogatok. Holnapra azaz mára remélhetőleg felteszem a teljes tervet, ami kiegészül egy két oldali markolóval is, így majd stabilabban lehet lábazni is. Aztán ha úgy alakul még súlytartó rész is lesz, kb. 50kiló terhelhetőséggel. Szóval ez amolyan multifunkciós kiegészítő egy multifunkciós gépre
1ébként melózok, de lassan jön egy nyugalmi időszak és van ilyesmikre is időm végre valahára.
Örülök hogy kicsit belezuhantam ebbe a világba is, mert mióta még mindig szigorúan hobbi szinten edzek, azért jött erő, kb 15-20%+ 1,5év alatt és több mindenre képes vagyok mint előtte. Aztán elég jól meghíztam 70-ről 90-re ez is előny néhány szituációban még akkor is ha kétharmada zsír meg víz a +20kilónak .[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
válasz Casanova* #39243 üzenetére
Most komoly azért nem edzel rá mert az nem látszik ? Ennyi erőből elég a mell-bicepsz. Vagy megint oda lyukadhatunk ki, hogy kell-e lábazni... Szerintem ez óriási hiba. Sok sérüléstől mentheted meg magad ha normálisan edzed a törzsed.
kolosanyi +1
"Fordítva hat? Akkor a sport van pozitív hatással az ejakulációra? " Sírok
Szerk.:
Az mi, hogy éjjel nem küldte el, de most amint elindítottam a böngészőt, egyből odatette a hozzászólást
Ugyan azt írtam mint sanyi[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
Majd en eldontom mi latszik, kepet!
Assuming Control
-
-
Casanova*
veterán
hiába edzenék sokat törzsre,hasra. nem lesz jobb! ahhoz diétázni kellene. egyszer diétáztam 3 hétig. elég volt,soha többet.... maradok a tömegelésnél, nekem ez egészséges.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
Te azt irtad nem lesz jobb, fejlodeshez dolgozni is kell - igaz,hogy a fejlődéshez dolgozni kell,de hogy szálkásabbak legyünk,ahhoz kell diétázni is. ma délután eszek sok házi kakaós minicsigát. lesz tömegelés.
(#39269) Woodslave: hát koromhoz képest jól tartom magam! konditerembe nem akarják elhinni,hogy 36 éves vagyok. 27-28-nak néznek.
(#39267) Tamoo:
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
Barell
senior tag
Sziasztok. 4-5 hónapja kezdtem el foglalkozni edzéssel eddig számomra meglepően jó eredménnyel. 185 cm magas vagyok és 65 kilóról indultam júlisban most pedig 81-et mutatott reggel a mérleg. Tömegnövelő+fehérje mellé tegnap beszereztem egy doboz HMB-t (por állagú) mivel tetszett amit írnak róla, gondoltam kipróbálom akárcsak a kreatint. Kérdésem az lenne hogy hogyan ajánlanátok a szedését? Napi 3 gramm az érthető. Én úgy képzeltem el hogy edzés napokon közvetlen beleteszem a tömegnövelő turmixba pihenőnapokon pedig az esti fehérjével iszom meg. Így jó lehet?
-
Barell
senior tag
-
_NCT
őstag
Az en bnom faterja is banyaban dolgozott, kövér köpcös forma, de a kezével hajlitja a vasat.
Megneztem ezt az édes életet Kathi Béla miatt, azt hittem többet szerepelnek. Ez a Berki mekkora egy tirpak kokler barom. kár h nem mutatták tobbet ahogy a Belaek szopatjak . Cumisuveg az epic volt
-
_NCT
őstag
-
_NCT
őstag
Én itt belet nem sokat látok, gondolom agyig felszívtad.
Ezek a képek durranva készültek, vagy hidegen? Elég szépen kerekedsz.... Durva hogy én a 181cm-el 84kg-val meg sem közelítem ezt a formát, vagy csak én látom magam kicsinek...
Felső mellre sokat szoktál edzeni?
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Jaja. felszívtam magam, fejem vörösödött azért takartam ki.
Mondhatjuk, hogy hidegen. Max a feszítéstől durrantam. Felső mellre? Nem mondanám, hogy sokat. Az egész melledzésem ennyiből áll: 6 munkasorozat egyenes padon fekvenyomás + utána 4 munkasorozat pozitív padon egykezes fekvenyomás.
Otthon edzegetek, 2009-ben voltam utoljára teremben.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nem mondanám, hogy jó a genetikám. Inkább 8-9év kihagyás nélküli edzés. Bár volt abból fent is lent is, de soha nem hagytam abba teljesen. Kajára? Régebben semennyire, amióta melózok meg annyira, hogy többé-kevésbé meglegyen a napi csirkemell adag a "szemét kaja" mellett. De nem számolgatom egyáltalán, csak érzésre.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
8-9 év?
Akkor én az 5 hónapommal (előtte is bohóckodtam már, de normálisan kb ennyi ideje edzek) menjek a k*rva anyámba Majd jövök ha hasonlóan nézek ki. Viszlát
Mostanában én is a kajálást inkább változatosan oldom meg, nem mondom h nincs benne szemét, de túlnyomó többségben a csirke dominál meg a rizs/ burgonya stb..... Mióta figyelek a kajára kb 1 hónapja felszaladt 4 kg, természetesen szín izom Előtte meg csodálkoztam, hogy hónapokig stagnált a súlyom....
A múltkori szerencsétlenkedésem, mikor már hánytam a csirkétől kb tökéletesen jól bemutatta, hogy egyik napról a másikra akartam váltani életmódot, miközben lóf@szt sem tudok még az egészről...
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Mióta mezítláb vádlizom [link]
(Természetesen csak vicc, de milyen mutáns már ez is, kb 30 centi hosszú a lábszára meg a combja is )
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Na csak nem szüneteltetek. Megnézte egy mentősápolós haver a vállam, azt mondta hogy valószínűleg megerőltettem, semmi ízület gond nincs a kattogáson kívül. Legfeljebb kihagyom a vállazást következő héten. Ha már rendeltem cuccokat, csak ne álljanak a polcon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest