- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
-
MODERÁTOR
Üzemorvos dokinéninél voltam nemrég. Poló le, hallgatózás stb.
- maga edz?
- mondom jah
- és iszik ilyen italokat?
- milyen italokat, fehérjeturmixra gondol? igen iszom rendszeresen
- húú azonnal hagyja abba, máj, vese, impotens bla bla, tele vannak szteroidokkal, bevizsgáltattuk!
- 10-ig elszámolok és csak bólogatok nem volt kedvem leállni vitázni. hagyjam abba az edzést mert van némi gerincferdeség, járjon gyógytornára és úszni...
Felöltöztem és elköszöntem.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Woodslave
félisten
válasz megint én #39597 üzenetére
egy okból lenne értelme(?) ha át akarnád qrni az orvost hogy írjon fel tesztópótlást. De magad nem tudod lecsökkenteni olyan szintre... (ha egyáltalán bármit tudsz csinálni, ami befolyásolja ezt úgy igazán hogy jelentősen mérhető különbség legyen..)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
megint én
őstag
Ott a pont Woodslave.
Épp beteg voltam, és a dokker mondta, hogy elküld vérképre, és akkor rögtön beugrott, hogy mi lenne, ha direkt lehoznám a tesztómat, és felírna rá valamit. Ezért mondtam is neki, hogy írja föl a vizsgálatra, mert indulatkezelési problémáim vannak.
Így elmentem, mivel beteg voltam, nem edztem már 4 napja, és előtte való nap bebasztam mint a geci, és szívtam egész nap, emellett nem ettem, és még így is 41,37 lett. Ami az átlagnak a 2.2 szerese. Szóval rábasztam. Nem jött össze. :S De legalább tudom,hogy 4 herém van -
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #39595 üzenetére
Mindent feszítés nélkül mértem. Azóta tudom, hogy ez hiba, de akkor csináltam ilyet először.
(#39598)Tyer
Akkor csinálj nyak edzést. -
megint én
őstag
EZ kb 5 sec alatt futott át akkor az agyamon. Nem is gondoltam, h elküld vérképre. Amikor mondta akkor meg azonnal rávágtam. Lehet, hogy így kellett volna: Dokikám, szájba verlek, ha nem írod rá azt a kurva tesztót!
Én már csak azt nem értem, hogy a gecibe lehet 41,37... ????
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
-
-
megint én
őstag
Igen, 41,37 nmol/liter.
És mondta is, hogy elvileg urológus írhat ilyet föl. És nekem ahol lecsapoltak, ott mondtál is, h nem kóser, ki kell fizetni. Így kifizettem, 3000 huf.[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Most nagyot néztem, mert nekem 6 ng/ml írtak, bár itt a normál tartomány 20-50év 2,49-8,36 ng/ml.
-
Radnix
senior tag
Minden esetre még olcsón megúsztad, jó hogy nem írtak fel ösztrogént
-
megint én
őstag
válasz Radnix #39623 üzenetére
Mert az ng, azaz nanogram
Amit mi írink az nmol/liter(#39624) Woodslave
Ja, meg van * ozvaMost az új akción filózom...
Mondterhez ingyen T360?[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
Valaki segítsen már, hogy most ki viccel és ki ír komolyan, mert össze vagyok zavarodva...
Elsőre azt hittem április 1. van, de rosszat sejtek...[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz GyurosAki #39630 üzenetére
Attól függetlenül az 5 gramm teljesen felesleges, ha nem vagy beteg, mert a vesét ugyanúgy terheli, mint bármi más. A napi 2x1g elég, ha nincs semmi tünet, vagy különösebb ok a növelésre.
Egyébként nem véletlen, hogy a fehérjére azt mondják, hogy ártalmas. A saját termékeik mellett kampányolnak. Van is pár jó Pfizer cucc.
Ne is egyetek fehérjét, irány az orvos receptért![ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kolosanyi
veterán
Múltkor velem is ez volt. Kérdezte a doki, hogy szoktam-e sportolni, én kaján vigyorral rávágtam, hogy persze. Jött a kötelező kérdés: "és ilyen porokat milyen rendszerességgel fogyaszt?" Én meg rávágtam, hogy jaj, én nem olyan sportot űzök. A súlyzó és a saját testsúly rossz, a fehérje meg tönreteszi a vesét, meg amúgy is nagyon káros. Én úszni szoktam, meg gyógytornára járok. A doki szeme felcsillant, majd közölte, hogy nagyon helyes. Még meg is dicsért, hogy milyen tájékozott vagyok.
-
Lecs@
addikt
válasz God Vazzeg #35 üzenetére
Szasz pöcsösöm ! Egyáltalán nem rajtam múlott a dolog, hisz ismersz. Én érintetlen továbbküldtem a csomagot, hisz nekem még volt 3 dobozzal. Szerintem simán be kell reklamálni a cuccot a minősége miatt ! Ha gond van, szólj csak.
Na lépek meló ! Pöcsöd nőjjön nagyra !
Szeva !512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok