- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Kidus
őstag
válasz SchumiBácsi #40680 üzenetére
Akkor mar inkabb ez
Kaja pocsekolast en is utalom, de ez a srac akkora allat, hogy meg en is rohogok rajta
Meg nagyreszt meg is eszi, jo eros gyomra lehet..Assuming Control
-
_NCT
őstag
Ha már árad a fórumból az off, akkor itt egy kis csöcsöske
-
freaghill
őstag
Milyen fehérjeturmixot nyomtok?
Csak a szájtek, vagy myprotein?
Ha utóbbi, akkor azt ti mennyiét veszitek?[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
-
S e t h
nagyúr
Hát inkább ez mint a másik.
drugs bunnyThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
xcds
őstag
válasz szőröscica #40712 üzenetére
Mintha én válaszoltam volna.
-
Radnix
senior tag
Az idei hóember
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Hát-bicepsz megvolt, nagyon gyilok volt ma, szarul is lettem a végére. Kipróbáltam evezéssel a tabata protokollt, gondoltam miért ne. Nos, ha hányingert akartok a végére, akkor rajta. Utána még tartottam magam, de a bicepszezés már csak félgőzzel ment, most nagyon végem van.
Szerk.: Ja és csak húzódzkodtam meg GFlexeztem, ez van itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
válasz BÁ Nutrition #40694 üzenetére
A topic átlagát talán hozom
Amúgy igen de elfogyott a szkitek fehérje most így nem érvényes. -
őstag
-
őstag
Aztán egy gyors karácsonyi kérdés.
Néhány oldalon feltűnt egy 160centis 30mm menetes francia-rúd, de a csatolt kép 120centis.
Mit basztak el? Tényleg van 160centis változat? Az marha jó lenne mert valamennyire egyszerűsödne a következő tervemIDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
freaghill
őstag
válasz SchumiBácsi #40724 üzenetére
-
Dicker
őstag
Röviden volt egy ember, aki izmos szeretett volna lenni. Másnap felkelt, és izmos lett. A tükörben már egy állat tekintett vissza rá. Azóta senki se látta. Valószínűleg börtönben van, vagy az igazságszolgáltatás elől menekül, esetleg az Arnold Classicra készül egy titkos létesítményben.
-
Silverr
aktív tag
-
gooool
őstag
Ma megkaptam, hogy én nem tudok semmit, és egyik ismerősöm akkor is egy isten, mert 4. éve kondizik és ő a világmindenség...
Nos tudni kell, hogy régi haverom együtt edz egy sráccal, aki amióta középsulis keményen kondizik, kaja, minden ott van állítása szerint, szakszavakkal tud csak társalogni eme sportról, olykor lenéző hangnemben...Haverom persze meg nyalja a seggét és számára ő a mindenki.
Nekem meg nem és emiatt le vagyok nézve, mert szerintem a 4 év alatt sokkal többet is elérhetett volna már, meg aminek leírja magát annak a közelében sincs...Íme:
[link] (Első 4 ugye a 4 évvel ezelőtti, a következő 4 a mostani)Üdv, Balázs
-
őstag
-
xcds
őstag
válasz SchumiBácsi #40734 üzenetére
Kiegyenesíted a 120 centist és lesz belőle 160.
-
őstag
-
Dicker
őstag
válasz SchumiBácsi #40736 üzenetére
Földről már fel se lehet venni? Minek villázol ennyit...
-
Dexar007
veterán
Nem tudjatok esetleg,hogy en mikor leszek izmos?
Give me your cum,bull!
-
őstag
-
Dicker
őstag
válasz SchumiBácsi #40739 üzenetére
Például?
Nem tudom elképzelni, hogy van olyan, aminél egy francia rúd felvétele nagy energiát igényelne. Se tricepsz gyakorlatnál, se bicepsznél. Persze, ha 100-120 kilóval nyomod már a homlokra engedést, akkor nem szóltam, elbújok a sarokba.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dicker #40742 üzenetére
Azért 120kiló nem, de lassan mindjárt a 30al sem kellemes, ahogy sorozatonként nyírom lefele a tricepszet és pihenés mellett azzal is kell foglalkozni hogy letegyem a földre, ahonnan már csak úgy jön fel, ha kimászok a gépből, újra behelyezkedni és folytatni a programot.
Bicepsznél egyáltalán nincs para, az simán jön a földről még 50kilóval is majd, de addigra elkészül a beépített villás skót pad Ez akkor is hasznos lesz ha skót pad nélkül bicepszezek.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Dicker
őstag
válasz SchumiBácsi #40743 üzenetére
De elvagyok ti kényelmesedve.
Elárulok egy titkot.
Le kell rakni a lábadra onnan meg le tudsz vele feküdni mindenféle megerőltetés nélkül. Letételnél ugyanez visszafelé. Mellre leenged, felül, letesz.
A scott padba meg be tudsz ülni, ha felveszed, és leülsz. Egy fordulat nem hinném, hogy gyilkos megpróbáltatás lenne, amíg elérsz larry scott ölébe.Persze villázhatsz sokfélével, de amennyi felesleges dolgot rajzoltál a régi rajzra, nem csodálkoznék, ha valamit nem tudnál kivitelezni végül. Valamivel, azért a végső összeszerelés előtt teszteld le.
-
freaghill
őstag
Pihenőidőt ti szigorúan 1 percre saccoljátok?
Én edzés után valamiért sose izzadok le. Súllyal nincs gond. Van, hogy utoljára már csak 6 megy a 8 helyett.
Pihenőidőm 1,5-2 perc.Csak mert ma láttam bátyámat edzés után és ő azért kicsit kikészült, ahhoz képest, hogy ő itthon csinálja egykezes súlyzókkal, én meg kondiban.
-
őstag
válasz Dicker #40744 üzenetére
A teszt az buli. A vádligépem már kész lett és pont olyan amilyet vártam. Bár én torkos örülnék ha a 2,8-as szorzót még durvábban 3 vagy 4×-re is lehetne állítani (mondjuk ez még festés előtt 1-2 +furat lenne, de jó lesz így is szvsz), de így is adni fogja: 160kilót lehet majd rátenni ami a vádlinak 450kiló lesz majd ha odaér...
Amúgy milyen lábad van hogy bírja 1-1 ponton az 50kilós franciarudat pihizéskor?
Ja, nekem nincs különálló padom, a kondigéphez csatolt pad van, ami sztem magasabb is mint egy önálló pad és ezért nem egyszerű a franciarudat pakolászni amikor fekve tricepsz van, meg a beszállás sem olyan mint a sima padnál, mert az ideális fekvő pozícióban a lábam a csigarendszerben nyugszik
Most jön hogy miért nincs külön pad mert kevés a hely...
Akkor van 160centis 30mm franciarúd?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
válasz freaghill #40745 üzenetére
Ez a pihenőidő jó kérdés. Nálam újabban nem kimondottan időre hanem fogyasztásra megy.
Értsd.: nem adott mennyiségű másodperc, hanem 10mélyebb lélegzet és új sorozat. Ha nagyon fáradok akkor 12-15 ez kb 30-60 másodperc egyébként. Több sztem nem jó mert akkor már nagyon megpihen.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Dicker
őstag
válasz SchumiBácsi #40747 üzenetére
Neked pálcika lábaid vannak, hogy egy ponton éri csak a súly? Nekem konkrétan ráfekszik a lábamra a rúd, persze nem az élére kell állítani, és ezt a technikát nyugodt szívvel tudom alkalmazni 80-90 kg-ig. Egyébként leszoktam tenni a padra.
Vegyél padot, elfér az. Felállítod, ha nem kell. Úgy csak egy 20x20-as kocka hely kell neki.
Amúgy van akkora francia rúd. A legtöbb úgy lesz 160, hogy két kisebb szögű hajlítás van benne, meg két nagyobb (standard).-----
Az izzadás meg különböző mindenkinél. Én a bemelegítésnél is le tudok, ha úgy van. A pihenőt meg érzésre kell nem az óra szerint. Egy bizonyos pulzus nevű valamit kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest