Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- VR topik
Aktív témák
-
tepizoli
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Különben is alávalo rágalom! Tiltakozom! Tegnap bementem melozni és már semmit nem vettem a büfében csak egy szénsavmentes ásványvizet. Se sütike se ücsi. Kis lépésekkel.
Hát de Tomcsi tegnap reggel 7 kór küldtem el a megrendelést ugyhogy már tegnap is nekiálhattak volna.
-
spammer
veterán
-
Ijk
nagyúr
Hát krva jó, tegnap végre elmúlt a hátamban a húzódás (végre el is mentem hátazni), erre ma reggelre a nyakam állt be úgy hogy nem bírom balra fordítani a fejem.

Asszem keresek valami last minute utat Tajgetoszra. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tepizoli
üzenetére
John Carter-t láttam moziban is, meg itthon vagy 5x

de csak azért mert olvastam könyvben minden részt amit kiadtak magyarul, és kedvenc könyveim.
igaz hogy a film messze nem adta át könyv izgalmas, küzdelmes, részletgazdag világát, de még így is jó volt látni hogy egyeltalán van valami.
nyilván egy avatar szintű minőségben ha megcsinálják akkor jobban örülök, de a könyv még mindig ott van
amúgy is a második rész a legjobb belőle szvsz -
tepizoli
tag
válasz
macikos
üzenetére
Igen én is tervezem hogy elmegyek rá a moziba. Szerencsére a John Carterre nem mentem el azt itthon néztem de egy nagy fos.
Bocsi kicsit kilengtünk de egy igazi gyuros sokat döglik és akkor mit lehet csinálni? Hát filmet néz!
Ugy érzem a Shop Buildersek meg bekaphatják! Azt se mondják ,hogy fapapucs. -
macikos
addikt
válasz
tepizoli
üzenetére
Ja, én is nagyon várom. Talán még moziba is elfogok miatta menni, mert életemben összesen vagy 5-ször voltam moziban. Gyakorlatilag az Alien első része óta várós ez a film.
Mondjuk inkább bele se nézek a trailerekbe, mert spoiler az egész. Az indexen is mindig felbukkannak róla cikkek, aztán már kb. tudom a film felét. -
spammer
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ennyi kihagyás után átmozgató edzéssel kellett volna kezdeni, aztán fokozatosan emelni a súlyokon, nem egyből bele a lecsóba módszerrel.
---
(#19574) Zomb€€: Húzódással még elmentél focizni is? Grat!
Maradj most a seggeden pár napig, szedj sok vitamint (főleg C vitamint), ha nem enyhül, akkor doki.. Szakadás az már a "behugyozol, annyira fáj" kategória. Nekem anno bokaszalag sérülésem volt (pedig csak részleges volt), hát ne tudd meg...--
(#19576) Kassadin: Az igaz, hogy bunny is builderes stb., de neki a shophoz semmi köze sincs. Ezt már többször is elmondta.
-
tepizoli
tag
Azt a kurva ez mekkora film lessz!
[link] -
macikos
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
-
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
De hát báni az Isten! Hitetlen vagy.

-
tepizoli
tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nem hiszem ,hogy begyuladtt. Csak kegyetlenül bedurrant. Tudod ez úgy van ,hogy 4 hónap kihagyás után a terhelés amit adtál a mellednek az szinte teljesen új volt neki. Viszont nem annyival nyomtál mint egy kezdő mert egyszerűen emlékszel hogy hogy kell többel nyomni. Az emberek ahogy telik az idő és edzenek nem csak azért tudnak többel nyomni mert erősebbek lettek hanem mert elhiszik hogy tudnak! A hit nagyon fontos a testépitésben és az erősportokban. Nekem egy súlyemelő mondta egyszer hogyha odaálsz a súly elé és egy cseppnyi kételyed is van hogy nem fogod felemelni akkor nem fogod.
Közben egy jó kis vicces video:
[link] -
Zomb€€
őstag
A hétvégi sprintelés során frankón meghúztam a combomat, és tegnap focin ez fel is erősödött, alig tudok járni. A kérdés az, hogy a húzódás be tud dagadni? Vagy ez lájtos izomszakadás lehet? Véraláfutás viszont nincs...
-
leroyclub
senior tag
Hali! Tudnátok mondani a Westend környékén olyan boltot ahol viszonylag jó áron tudok venni táplálék kiegészítőket?
-
tween
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
akassz neki had nőjön!

-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Te tényleg jártál 4 évig rendszeresen edzeni?

-
tepizoli
tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Bajod nem lesz csak kúrva nagy izomlázad lesz. Ez azért van mert sajnos bármilyen nehéz is beismerni /nekem is aki örökké minden nap a teremben szeretnék lenni/ ,hogy a hosszú pihenés igenis jót tesz a szervezetnek mert van ideje rendesen regenerálódni és feltöltődni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tepizoli
üzenetére
"Egy dolgot garantálhatunk: mi A SHOP.BUILDER CSAPATA mindent megteszünk azért, hogy a csomagot mielőbb elküldjük. Ha valamire várni kell, az kizárólag a beszállítóink bénasága miatt lehetésges - pl. nincs lila XS-es kesztyűjük."
ez egy tipikus buni féle megnyilvánulás....
-
tepizoli
tag
Megrendeltem a ShopBuildertől a cuccot. Tegnap reggel 7 órakkor. Azota meg se nyikkanak. Pedig ezt írják:
Mennyi idő múlva szállítják a csomagot ha megrendelem?
Amennyiben a rendelt termék van készleten, akkor azon vagy a következő munkanapon feladjuk, és a feladást követő napon viszi a futár. Sajnos a több mint 4ezer termék közül előfordulhat, hogy valamire várni kell, ebben az esetben a várható várakozási időt e-mailben vagy telefonon jelezzük, és ez idő alatt lehetőséged van a rendelést módosítani, és valamilyen más terméket választani, vagy a rendelést mindenféle kötelezettség nélkül lemondani.
Egy dolgot garantálhatunk: mi A SHOP.BUILDER CSAPATA mindent megteszünk azért, hogy a csomagot mielőbb elküldjük. Ha valamire várni kell, az kizárólag a beszállítóink bénasága miatt lehetésges - pl. nincs lila XS-es kesztyűjük. Mik a tapasztalatok mikor hozzák a cuccot? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
LOL

KÉPET!!! -
Stalker-2572
veterán
Sziasztok, egy kérdésem van számotokra. Kb 4 évig jártam rendszeresen kondiba, majd ~8 hónapja ráhagytam. Pár napja elmentünk megint haverral és csináltunk egy kiadós edzést. Nekem úgy bedurrant a mellem, hogy most kb 2x(!) akkora mint volt
Sose tapasztaltam még ilyet, lehet tőle valami komolyabb bajom? És mi lehet az oka ennek? 
-
Márk01
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Na ugye akinek van dögcédulája az pontosan tudja mi a vércsoportja.

Nekem is 0 Rh+,és hús kell + hús,de nincs is gond "bármennyit"megbírnék enni. -
spammer
veterán
Tudom, hogy nem a gyomorsavhoz van köze a teóriának. Viszont a sok zöld cucc lúgos ugye, ami azoknak kifejezetten jó, akiknek sok a gyomorsavuk. Erre írtam, hogy erre jó lehet. A szervezet nem tud elsavasodni, mert ha a pH eltolódna olyan mértékben, akkor meghalnál.
Na szerintem elég is volt a biosz órából
, de ha valaki nagyon keni-vágja a témát, netán biológusnak is tanul(t), akkor nyögje a véleményét, ne maradjunk hülyék! 
Bár annyira nem izgalmas téma, mint a pulcsi vagy a gurtni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
--
(#19557) mocsanisi: lemaradt a végéről, hogy "ADKA"
-
mocsanisi
senior tag
vacsora: fehérkenyér+házikolbász+paradicsom. nesztek tisztakajálás

-
Ijk
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Hidd el hogy fiziológiailag köze nincs a vércsoportnak ehhez.
A lúgosító baromságnak sem a gyomorsavhoz van köze, hanem hogy a teljes szervezeted elsavasodik. Azt mondjuk nem tudom mit és milyen mennyiségben kellene fogyasztani, hogy tényleg "elsavasodjál".De egyébként nem csak erre mondom ezt, hanem sok más agymenésre, hogy valaki csinál egy statisztikát, a saját elképzelései és szabályai alapján, és ebből lesz a "tudományos bizonyíték". Brit tudósok... gondolom ismeri már ezt mindenki.
Bulvárlapok, internetes folyóiratok, blogok pedig előszeretettel karolják fel a hülyeséget. Mondjuk az már vicc hogy ezekből még könyveket is kiadnak. A legjobb hogy a könyvesboltokban már külön ezotéria szekció van. És harapnak rá, sok ember jó dolgában már nem tudja mit csináljon. -
spammer
veterán
Bioszhoz az átlagnál jobban értő ismerősöm is azt mondja, hogy szerinte semmi köze hozzá. De azt hozzá kell tenni, hogy nem nézett utána ő sem, szóval ez kb. az alapvéleménye.
A lúgosító téma ugyanez. Ott kb. annyi valóság van a lúgosításban, hogy a gyomorsavat valamennyire csökkentő (illetve gyomorsav szinten nem emelő) ételek lehetnek jótékony hatásúak, de a szervezet elvileg nem tud elsavasodni, mert a pH-t folyamatosan egy adott értéken szabályozza.
--
(#19553) Zomb€€: Azt figyeld meg, hogy a leírttal ellentétes táplálkozásod okoz-e nálad valami érzékelhető negatív hatást. Illetve ha változtatnál és a leírtak szerint étkeznél, tapasztalnál-e pozitív változást. Csinálni lehet totál mást, amíg nem csinálod mindkét módon, addig nincs összehasonlítási alapod

-
spammer
veterán
válasz
Zomb€€
üzenetére
Nem vagyok biológus, nem tudom, hogy ez a "nettó faszság" kategória-e, de....
Én elolvastam a rám vonatkozót, van olyan, ami igaz rám, van olyan, ami nem nagyon.... Kizárólag erre alapozni étrendet szerintem nem kell, de lehet kísérletezgetni 1-1 féle kajával, hogy miképp reagál a szervezetünk...
De aztán ez is olyan téma, amiről szerintem még a kutatók is az idők végezetéig tudnának vitatkozni, szóval nekünk nem érdemes túlságosan filózgatni rajta
-
spammer
veterán
válasz
mocsanisi
üzenetére
"csak annyit kellett zabálni hogy hányingerem volt. De lenyomtam."
Pedig baromi egészségtelen dolog. Régen nálam is volt, hogy így zabáltam, már szinte a torkomban éreztem a kaját (
), aztán majdnem visszajött az egész... Ott szúszáztam percekig, hogy lent maradjon
Pedig nem a gyúrás miatt volt, egyszerűen csak zabáltam odafigyelés nélkül... Képzeld el, mennyire túltelíti az emésztőrendszert a sok kaja, plusz sok vér megy a gyomorba, elfáradsz, elálmosodsz tőle
Hosszabb távon meg egészségügyi következményei is lehetnek... Szóval most már nem zabálok, pedig pl. kenyeret/tésztát tudnék 2 pofára 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem teljesen. Nekem a paradicsom és a paprika elvileg méreg lenne, de ezt szeretem a legjobban, és emésztem is nagyon jól! Szóval nem szentírás ez, de pl régen észrevettem hogy ha nagyon sok húst eszek besavasodok, felborul az emésztésem. Gyerekkoromban egyáltalán nem ettem meg a húst, csak feldolgozott formában (felvágottak) de úgy se nagyon. Inkább tészták, gyümölcsök, zöldségek voltak a favoritok. Érdekes

Most már eszek húst, de a kenyeret pl diétában se zárom ki, és elég jó eredményeket érek el így is, holott elvileg ugye nem szabadna.. De mivel jól emésztem..

-
mocsanisi
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jah bakker elfelejtettem hogy Gaba olyan alacsony. na mind1

-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ment egy privát.
-
Tomics
addikt
177 új hozzászólás na menjetek a pi...

volt valami érdemleges? (pl macikos, vagy boxi fotó
) -
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Csak ne arról a hosszú hajú úriemberről rakjon. Annál még én is nehezebb vagyok, az pedig igazán nagy szó.

Szerk: De rá.
Tomics: Az semmi, ne picsogj már.
Vagy két napig nem voltam gép előtt, betermeltek a srácok ide ~300 hozzászólást. -
penene
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
AB-vel a pulykát toljad, a csirke méreg.

Ennek ellenére én nagyon sok csirkét eszem, de a pulyka tényleg jobban esik.Tudom, több nyúl is birka kéne.
Hogy kis ON is legyen: Sikerült lábazni, vazzeg ez a Bcaa+glutamin+vitargo kombó durván betöltött edzés előtt. Na jöhet rá a Jumbo vacsira.

-
Kassadin
addikt
Nah, kezdődik a vércsoport szerinti táplálkozás a topikban, holnap már Ijk is áttér rá.

Macikosnak már úgyis mindegy, őt nem érdekli.
#19539: Tudom, neked csak és kizárólagosan versenyző testépítő ismerőseid vannak.
Amúgy olvastam már róla, csak próbálkoztam belekontárkodni a következő divattémába a topik életében. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én AB-s vagyok, és elég jól passzol rám is a cucc. Nem tudatosan kajálok úgy, viszont túlnyomó részt olyanokat eszek, amit ír, és jobban is esik.

-
Herczi
senior tag
Orvos Taj-szám alapján megtudja mondani a vércsoportom, vagy vérvétel? Pár éve néztem én is ezt a vércsoport diétát, de egyetlen egy iratomban sincs benne a vércsoportom, üresen van hagyva a hely.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
te ez alapján kajálsz?
azt nem tudtam hogy nekem a tejsavó, és a túró rossz lenne:S
mindig szoktam este nyomatni egy dobozzal..
meg a tejsavót kilószámra zabálom alapból.. -
mocsanisi
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Lacika vagy 100.
Te olyan 90.
Gaba meg legyen 95-100.Más: Menni kell szolizni...

-
mocsanisi
senior tag
Azért a sárga kapszula vagy mi a rák nem a biblia... én 1-2 dologgal marhára vitatkoznék de mind1.
Amúgy a kiló nem mond meg mindent, mert van olyan ismerősöm, aki mellém áll, és azt mondják hogy én egy 10-essel több vagyok, holott ő nehezebb 2-3 kilóval.
Jah igen és én se vagyok egy nagy állat, viszont nem tudom elhinni hogy aki rendesen eddz, keményen, emeli a súlyokat, és zabál, az nem fog fejlődni. Ilyen a világon nincs. Én is fel tudtam menni 76-77kg-ra, ami hozzám képest baromi sok, csak annyit kellett zabálni hogy hányingerem volt. De lenyomtam. Valamit valamiért. Kifogást mindenki talál, megoldást meg nem. Ennyi. Szerintem...Huhh de össze vissza hozzászólás lett

-
nepszter1
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hmm ez érdekes én AB-s vagyok hát itthon csak csirke húsvan meg disznó a fagyasztóba más nem igazán na meg egy pár hal.
Úgy érzem megyek a piacra és veszek csirkéket és jöhet a tojás !
-
macikos
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
B+! Ezt mondhattad volna hamarabb is, hogy a joghurtba bele lehet keverni a zabot. Most ettem meg egy kilós jogobella almás fahéjas joghurtot. Ha teszek bele zabot, akkor több lett volna

Egyébként ez is olyan kis adag, hogy nem igaz. Nem azért, mert nagy vagyok. Egyszerűen felbontottam, párszor belekanalaztam és el is fogyott
-
Kassadin
addikt
válasz
adam432
üzenetére
Relatív kinek mi az elfogadható kereset, ha eltudsz verni 100 ezret csak kajára és tápkiegekre(bcaa, glutamin stb), na az már tényleg elfogadható kereset.
#19527: "B+! Ezt mondhattad volna hamarabb is, hogy a joghurtba bele lehet keverni a zabot. Most ettem meg egy kilós jogobella almás fahéjas joghurtot. Ha teszek bele zabot, akkor több lett volna"
Íme egy több éve edző ember, aki ilyesmivel nincsen tisztában.

-
-
Kassadin
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Amúgy komolyra fordítva a szót, ahogy nézem a papírosom, jelenlegi árak mellett zabra 3600 forint megy el, gyümi joghurt(mert kislány vagyok, nem tudom megenni a száraz zabot
) 3740, húsra kb. havi 10 ezer, rizsre meg nem olyan sok, elvégre annak még "tűrhető"
ára van. Mondjuk ha precíz étrendet tartanék, lehet ennek a többszöröse se lenne elég. Csirkerizs nem mindig van, mert nem vetem meg a rakott krumplit, töltött káposztát, stb. Valószínű, hogy a normálatlan kaja miatt csappant meg a súlygyarapodásom, stagnálok 65kg-n. Krisztián írta egyszer, hogy kis pénz, kis izom, nos kezdek én is most már ebben hinni, van ennek alapja.Nálad mi a helyzet? Gondolom tele vagy.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nekem 0 Rh+ a vércsoportom, írd már le mit kéne ennem, mert nincs kedvem utánnanézni

jelenleg ezt eszem:
reggeli: vajaskenyér+napcsi
ebéd: amit anyu főz
délután egy szenya+napcsi
este 10 kifli+napcsi
de most diétázom, ha tömegelek akkor szoktam inni tejet is mer abba van a vitamin

-
Jojo5
őstag
Cickó vót' atta... holnap meg vagy pihi vagy csak canga, majd elválik

-
spammer
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Én sem hiszek benne. Viszont sok mindent felfedeztem már magamtól is, és kb 2 hete tudtam meg a vércsoportom, de borítékoltam volna hogy A-s vagyok. Szinte minden passzol. De mindenki nézze meg magának, és figyelje a teste reakcióit, és meglátja be jön-e neki. Gondolom nem viccből van ennyire publikálva, és hisznek benne ennyien

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valami új.

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Akkor te se a nyomik táborát erősíted.

Kassadin
Nyugi, nem siklottam el eme fontos tényező mellett, bár ennek tudatában tényleg merész volt a kérdés.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
-
Ijk
nagyúr
Most nézem vissza a mai hsz-eket, hát tényleg nem minden a csirkerizs. Mocsanisi is minden nap viszi tupperware edényben a kaját és mégis így néz ki.
Habár azt mondják, az vagy amit megeszel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
spammer: Nekem nyáron szorulásra a recept: negyed görögdinnye, egy korsó sör és fél liter tej.
-
spammer
veterán
Mostanában egy keveset szoktam szoktam önteni a kukoricapehelyre, de már ez is érződik, szóval na, meglazítja a dolgokat
Az az érdekes, hogy régen, bár sosem voltam nagy tejfogyasztó, azért iszogattam néha 1-1 csészével, vagy akár kakaóporral, és akkor semmi bajom nem volt. Lehet, hogy sokáig bennem voltak a csecsemőkori emésztőenzimek, de most már el kell dobnom a "cumit" 
(#19504) Ijk: az igen!
jó kis kombó 
-
Tipo16V
aktív tag
nekem sincs semmi bajom a tejtől, multkor házi tejet ittam forralás nélkül, és semmi fosás nem volt

Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
abszolút nem zavar, sőt, kicsit sem érdekel 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)