- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Socket AM4
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
jolvan, hogy miertnem lattam ketperce sanya tegnap esti uzenetet, az titok marad ugyerzem:))
-
hcol7
senior tag
en arra tippelek hogy a kedves ara az ace mega codecs packot tette fel:) ha igen, nemrossz szandek, mert telleg minden bennevan, de még az a képesség is, hogy minden multimédiával kapcsolatos dolgot elcsesz a rendszerben.
szerintem jobb, ha megnezitek , hogy _pontosan_ milyen kodek hianyzik es csak azt az egyet teszitek fel, nempedig egesz codecpakkot
en kb ket eve nem merek feltenni ace pakkot, miota ekkorava notte ki magat.
ha van kedved szőrőzni, akkor hasznalhatod az acet is, de csak azt jelold ki telepitesre ami mindenkepp kell, de mast ne -
Tomi13
senior tag
Ja még annyit,hogy a monitoron okés a kép,csak a tévén csíkozódik be.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
A lényeg,sapphire 9600pro + Xp rákötve a tv-re.Régebben oké volt,most viszont a következő problémát csinálja:
Elindul a film és minden egyes megszólaláskor illetve zenénél becsíkozódik a kép.Amíg csend van addig minden okés.Mint írtam még 1 hónapja minden okés volt csak már rég használtam.
Bocs hogy külön topicot nyitottam ezért,de lejött a Gyűrűk Ura 3 és nagyon be vagyok sózva :)
Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Formula-1 humoros
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest