- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
bullseye
addikt
ó, ez semmiség (na meg Samsungnak van kéznél SSD...), EZ aberrált
-
stop
aktív tag
bizonyára nem nyugtat meg, de fél éve lelopták a hátsó ajtóról a vw jelet, majd kb egy hete az első hűtőrácsról is.
alapvetően nem bosszantana, ha lehetne kapni ilyen méretűt utángyártottban (egy 10 éves autóra nekem már mindegy lenne), de nem lehet! - úgyhogy a megvadult hegyikecske rakja az annyát az apja hátán lisztes faxxal az ilyeneknek! -
Balinov
titán
-
helkis
veterán
PGN!
dejavu
nálad/tok is sokszor time out van Ph-n? wtf?
Bali - vazz, kár volt emlékeztetned rá, pont ma megyünk Győrbe egy ügyintézésre..
valakinek hirtelen egy monitor? 10h körül indulunk, be tudom dobni a csomagtartóba..
- 19" CRT belinea 106030 - max 1600x1200 75hz - 6k+komplett olcsó gép, netezni:
integrált p3-as uATX alaplap, tipusa ismeretlen, intel chipset, noAGP (VGA, Audio, stb..), 700-as celeron, 128SDram, 10/100-as LAN, 10Gb HDD, DVDrom, teac CD-rom, mobilrack, 3,5" floppy, midi ház, 400w-os p4táp, poros, lassú, de legalább hangos!- 5k
-
Thunder78
őstag
Én is ebben a dilemmában vagyok most. Szintén Bp-en.
Már meg is lenne a lakásom, tök jó, meg minden ... nemsokára házasodunk, úgyhogy akár a megelőlegezett szocpol-t is be tudnánk vetni az ügy érdekében.
De egyenlőre maradunk albérletben.
Most ez a döntés ... megvárjuk mi lesz, aztán ha kicsit elcsendesülnek a dolgok és lemennek az ingatlanárak, akkor lépünk valamit. Addig dobom ki a pénzt albérletre. -
bendeguz 76
tag
szia.bocs,hogy ismeretlenül hozzászolok a témához de csak ki kivánkozik belőlem
emlitettél egy 15milliorol indulo ingatlant,amit szerinted 11ért oda fognak adni.hát egy pár éve benn vagyok ebben a témában de ha le tudod alkudni annyira akkor én nem merném megvenni mert tuti,hogy valami nem passzol.azért 15-böl 4-et alkudni
nagy barom lehet aki odaadja
-
Hát ha eléri a 400-450-et, akkor már katasztrófa lesz
Tegnap a rádióban valami olyanról beszéltek, hogy ha eléri a 325-öt,akkor a jegybanknak be kell avatkoznia. Most néztem híradót, a jegybank elnöke szabin van.. biztos nyaral valahol szegény
Megkérdezték az ország "vezetőjét", hogy akarnak-e tenni valamit, illetve hogy meddig lesz szabin a bankelnök, mire válasz nélkül továbbálltNa de politika off, mert én is szabit kapok
-
helkis
veterán
nem értek én az efféle gazdasági dolgokhoz, valaki elmagyarázná, hogy mi a jó kurv@ annyát csinálnak/nem csinálnak odafönt ezért/ez ellen? a kisember már megint csak szívhatja a fogát mikor kijön a törlesztője.. lassan eldönthetem, hogy a gyerekeimnek adok-e enni vagy befiztemem a csekket..
hardware-t ne kérj arra nem lesz kereslet, esetleg liszt, burgonya, olaj..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest