Hirdetés

Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz bendeguz 76 #27219 üzenetére

    Semmi gond, szívesen veszek bármiféle véleményt.
    Sajnos itt Pesten másképpen mennek a történetek, nagyon el vannak szállva az árak, és pofátlan emberek tömkelege próbál értéktől függően nyerészkedni.
    Ezért lehet ezeket a lakásokat megvenni ekkora különbözettel.
    A lakást körbejártam, építtető még most is megvan (ami jelenleg ritkaságba menő dolog...tapasztalatból mondom), ma még megyek és beszélgetek más lakókkal (becsöngetés alapon...), és véleményeket, tapasztalatokat gyűjtök az ott lakóktól, akik pártatlanul képesek véleményt alkotni. Illetve van két-három üzlet az aljában, őket is kifaggatom, valakitől csak gyűjtök be használható infókat.
    Lakást megnéztem, elég körültekintően, és a így túl a 40 megnézett lakáson, és egy két régebbi tapasztalat alapján, tudom mi a gyengéje, és mi az előnye, és meg tudom már saccolni mennyit ér. 13 az ára, se több se kevesebb. Ellenben ebből a lakásból 4 db van egy cég tulajdonában, és most nem hiszem, hogy bármilyen cég megengedheti, hogy 40 milla álljon csak úgy a levegőben. Legalább is bízom benne.
    Lehet, hogy nagy barom aki odaadja, de sok olyan dolog van a lakással kapcsolatban, ami csökkenti az értékét.
    Pl. most lett befejezve a burkolat (amikor megvette ez a cég), ahhoz képest, hogy 2003-as építésű az épület, tehát illetéket is kell rá fizetni, az erkély, ami 40 m2 nincs leburkolva... sok olyan dolog van ami miatt az a 15 milla irreális ár volt.

Aktív témák