- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
hát arról nem tehetek hogy heki olyan amilyen. egyáltalán nme nevezném normálisnak amit ő csinál nálam az nme mérce ha vki igy "tanít"...
egyébkéntmeg ez a faszi is leadta az anyagot és vissza is kérte az egészet. az más kérdés hogy olyat is kérdezett amit tudtam. sokkal inkább normál tanárnak tartom azt aki lead egy anyagot rendesen aztán megmondja mi a követlemény és abból kérdez. no ez tanítás.
az meg megint más hogy egy hetet tanultam rá kb. mindennap éjjel 1-2-iga termelsről meg mindenki tudta hogy a faszihoz kell jelentkezni mert a nőnél sokkal nehezebb. több okom is volt rá hogy a könnyebb utat válasszam. talán a legfontosabb az hogy ez a tantárgy a mi szakunkon kb. semmire nem jó. sztem az egetlen aki úgy gondolja hogy mégis az a tanszékvezetőnk dehát ő meg hát izé..
no mind1 én nem sajnálom hogy a bme-s arc tanított minket hálóból megkockáztatom annyit értett hozzá mint heki csak kivételesen ezen kívül még tanár is volt..
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest