- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Taki_
tag
-
Taki_
tag
-
cbr688
senior tag
válasz
knifemaster #17095 üzenetére
én is benne vagyok csak nem tudom gs20 győrbe értette e a lanpartyt
-
knifemaster
tag
Legyen lanparty ugysem voltam még soha. Valaki szervezze meg én meg jól elmegyek.
Jövő hétvégére talán összeáll a szamaram,mehetek gurulni..
-
Weaver
senior tag
-
gs20
tag
válasz
cbr688 #17084 üzenetére
Jó lenne
Csak 2 kis gond van:
1: én inkább veteránban vagyok otthon (MZ TS 125 & TS250/1-em , valamint egy 1968-as 250-es csepptankos Jawa-m van, illetve építgetek egy 1949-es Csepel 125-öst), ha neked cbr-ed, akkor nem igazán vagyunk egy kategória
2. Csak szeptembertől júniusig vagyok győri, jövő héten költözöm haza (Tapolcára), a lan-party nálunk úgy néz ki, hogy vasárnap mindenki fogja a gépet, zsupsz be autóba, irány a teleház, haver melózik ott, nála van a kulcs hétvégén is, szal csak mi vagyunk, fasza jó hely, monitorok, bill, asztal minden adott, csak a játékra alkalmas gépet kell vinni -
ssolitude
őstag
Na volt valaki gurulni?
-
válasz
Dashes #17072 üzenetére
igen szerintem is a 10% már elég jó eredemény
Coyotka: ne beszlélgessé bakker! meg se tudtad oldani a példát pedig elvileg meglett a valszámod!
láccik kiket engednek át itten!
hsz-ket perszehogy gyűjtjük bár én még mindig nem vagyok olyan szenyör tag mint teVinoRosso:
hát azon a vga 3dmark6-os listán láttalak mintha a 12. lettél volna -
VinoRosso
veterán
válasz
cbr688 #17077 üzenetére
egykét muflont beszervezhetnél aztán tőlem vághatnánk őket akár partyba is.
Valaki használt itt közületek WTK-t x64es Vista alatt? Nekem nemakar települni
és nem találok a sun oldalán semmi info-t arról hogy lenne 64bites verzió( am nem is kellene hogy legyen, mert van x64es jdk, de nálam mégse megy...szar ez a java )
-
cbr688
senior tag
csak ez a pár ember viszi a hátán az egész győr totyikot?akkor beszállok én is,bár nem hiszem h ilyen matematikai problémákkal fogom feltölteni
vki motoros itt?vagy lanparty szervező?vagy bármilyen partyszervező? -
VinoRosso
veterán
válasz
DelArco #17065 üzenetére
melyik listán?
Sajna nem értem/ nem érek rá,össze lehet azt csak egy kicsit gondolkodni kell rajta
nem olyan nehéz a kominatorika, ha nem megy nézd át a diszkrét matekot( kombináció, variáció, ismétléses kombináció, van jópár ilyen feladat amit csináltunk, igaz kicsit más megfogalamzásban, pl hány olyan 5jegyű szám van 66666-ig amiben van legalább egy 6os, ezek a kedvező esetek, az összes meg 6^5 ismétléses variáció, valószínűség= kedvező/összes )
mod.: a számok természetesen 6os számrendszerben értendők (1-6ig a számjegyek )
-
Dorien
veterán
Gyerekek, menjetek innen valami matek topikba, nagyon nagy droid lesz belőletek...
-
válasz
Dashes #17068 üzenetére
nem inkább 0,08 jön ki?
egyébéknt mi van akkor ha 2,3,4 ill 5 db 6-os van? mert az ugyanúgy kedvező eset lenne.
egy haotsod 625 féleképp lehet gye (1*5*5*5*5)
2 db 125 féleképp(1*1*5*5*5)
3db 25
4db 5 féleképp
5db meg egyféelképp elvielg
de ha ezeket összeadod és elosztod az összes esettel ami 6 az ötödikennel még azis elég kicsi szám -
-
Weaver
senior tag
-
G@ben
addikt
Jó reggelt!
Vegyetek 120-as vinyót és Ti4200-at!
-
helkis
veterán
válasz
VinoRosso #17036 üzenetére
tipustól is függ, d-linknél meglesed az alján a pontos tipust + a reviziószámot, leszeded hozzá a firmware-t, és igen a menüjében update-re mész majd kitallózod a gépről az új bin-t.. ok, majd restart. ha nem mered bevállalni akkor időszakos megoldásnak az is jó, ha kihúzod 2percre a tápját, majd vissza. akkor általában jók egy darabig. főleg a wireless ami nálam szarakodik többször.
-
igen erre mi is gondoltunk csak ezzel az a baj hogyha pl 6X dobunk akkor 6/6 tehát 1 lesz a valószínűség?
most arra jutottam hogy az összes eset 5 a hatodikon az biztos
aztán dobhatsz 1,2...5 db 6ost. és akkor megnézed hányféleképp dobhatsz 1 db hatost.
elvileg 1x5x5x5x5 féleképp aztán hányféleképp 2öt. ez meg elvileg 1x1x5x5x5 és igy tovább 5 db hatosig.
aztán ezeket az értékeket megszorozni annyival ahány hatost dobtál tehát 1 db hatosnál 1-el.
és ezeket összeadni végül elosztani 5 a htodikonnal.
bár ezis elég hiehettlen eredményt ad igy biztos rossz. -
-
arcok!
kis kombinatórika igy estére mert megesz a fene.
szal egy dobókockával 5-ször dobunk és azt kénem egmondani mekkora a valószínűsége hogy legalább 1 hatosunk lesz?
gondolom vmi kedvező / összesesetes izé kell. az összes az gondolom 5 a hatodikon de mi a kedvező? vagy mi? -
VinoRosso
veterán
válasz
helkis #17034 üzenetére
hát majd jövő hét utáni héten, most nem nagyon van időb buherálni, meg kell a net. Ha valami balul sül el a flashnél szívhatom a fogam. Az ápdétet el lehet végezni a router webes menüjéből? Le lehet azon keresztül tölteni, vagy nekem kell megtalálnom a neten és letölteni?
-
viktor82
őstag
-
VinoRosso
veterán
na ma megint 3x ment el a netem
. Egyszer 3kor hajnalban, aztán d.u 3kor, meg most. Megnéztem és LAN volt, csak net nem. Routeren WAN oldal van, Modemen a connention led világít, szal nem tom mi van.
Megnyitottam a network and sharing centert, ott ez fogadott. Rámásztam arra, hogy diagnose and repair, és ott kiválasztottam, hogy auto get new ip, és utána ment rendesen. Most működik, de nagyon sokszor megszakad a netes rádióletöltés, és lassu.
érdekes...restartoltam a gépet, belépek DC-re és az összes default hubnak a vagy fele piros, nem engednek be, azt írják, hogy már bennt vagyok a HUB-ban.
valami nem fasza ezzel a kapcsolattal.
-
helkis
veterán
válasz
Weaver #17015 üzenetére
ebből világosan kiderül, hogy a közlekedés jó analógia a gazdasági stabilításra..
világviszonylatban a halálozás állandó valszeg. nyugaton egyre kevesebben halnak meg közlekedési balesetben (köszönhetően a nyugodt életvitelnek), addig egy kiszipolyozott rapszolgaországban többen halnak meg az utakon, ill éhen.. -
Weaver
senior tag
válasz
Balinov #16996 üzenetére
ezt én is tapasztaltam Londonban. ahogy látták az autóból h a zebra felé közeledem, már egyből lassítottak és szépen minden csúnyán nézés nélkül megálltak. pedig pörgősebbnek mondható ott a közlekedés. teljesen más világszemlélet, teljesen más életfelfogás és morál jellemző rájuk. természetesen pozitív irányban.
-
zabu
tag
Egy vak férfi bemegy a kocsmába, leül a pultnál egy székre. Kitapogatja a mellette ülő embert és kérdezi tőle:
- Akar hallani egy szőke viccet?
Mire az így felel:
- Ide figyeljen, én is szőke vagyok. Itt áll mögöttem egy százhúsz kilós birkózó barátom, ő is szőke. A kocsmáros is szőke. És van itt még két nagydarab fickó a pultnál, mindketten szőkék. Biztos, hogy el akarja mondani nekünk azt a viccet?
- Inkább nem. Nem akarom ötször elmagyarázni.A nagymama megkérdezi a nagypapától:
- Szerinted vegyek fel melltartót?
A papa nézi egy darabig, majd így szól:
- Hát, elég nagy sár van odakint. -
v.tom
őstag
Tegnap csináltunk egy 8800 GT Sli tesztet. Hát, a GPU-Z nem minden esetben volt kibékülve a két kártyával. Érdemes ezt megnézni. Szerintem elég ritka az ilyen 8800 GT, de nagyon örülnék ha véletlenül ilyen lesne egyszer a dobozban.
-
G@ben
addikt
válasz
Jazzos #17006 üzenetére
Elhiszem, de nekem a bicaj = rövidnadrág + rövidujjú póló. Extrém esetben hosszúnadrág + pulcsi, de ha már a dzsekin gondolkozom reggel, akkor nem bicajozok. Mielőtt puhánynak tartanál, voltam már olyan bicajtúrán, ahol 10-ből 10 napon keresztül zuhogott az eső és a táskában 2-3 nejlonszatyorba csomagolt cuccok is szétáztak és az egyik legjobb túra volt.
-
Balinov
titán
válasz
VinoRosso #17007 üzenetére
nemtom,nem voltam meg meccsen.Bar nemmessze van egy boszme nagy stadion..
tvvel sem talalkoztam meg,pedig NTL kabel van valami 70koruli csatornaszammal..egyebkent van egy olyan,hogy ir foci,mint kb a rogbi,csak normal eurofoci kapukkal es kapussal,tehat,kezilabda+foci...fut a ladbaval kezben,lepattintja,fut tovabb.lepattintja,aztan a kapu elott kezbol belebikaz...5percre kapcsoltam oda,de az agyamat eldobtam majnem
-
Flow
senior tag
válasz
Balinov #16996 üzenetére
Mióta kicsit része voltam hasonló morálnak, én is jobban odafigyelek, ha autóban ülök, mert tetszett, amit ott láttam. És jó volt, hogy gyalogosként átengednek, és nem kell néha perceket állnom, hogy valamelyik sofőr észrevegye, hogy mindenki kreszt sértett, aki elment előttem.
Így viszont sokkal jobban bosszant az, ha szabálytalanságokat látok. Tegnap tarcsay pálffy kereszteződésnél jöttem a Duna felől. lámpa, állnak előttem. Zöldre válta, átmennek páran, sárga, még az előttem levő is, én már pirosban mentem volna, de megálltam. Erre dudálás, a mögöttem álló (mert addigra már megálltunk) ökör állat bmws neki indult, beelőz, és vér irosban a szembejövő sávban nagy ívben balra kanyarodik... Gratulálok majom, siess, mert várják már a szerveidet!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest