Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trabecan

tag

válasz Kai_Rong #3747 üzenetére

Szerintem meg egyáltalán nem bőkezű. Az XP-t azt adja rendesen, de hamar rájössz, hogy a rewardok azért nem egy nagy durranások, amit az XP-ért ad : pár common lap meg rare és néha 1-1 epic és "dust". Megcsináltam az első teljes sor questet (asszem 20 db) végig és kaptam egy (!) wild gold lapot, amit bármilyen "legendásra" beválthatsz. El is "untam" (5-6 nap :) ) a szöszmötölést, elköltöttem a játékra 13k-t és így is csak 2 fullos decket tudtam belőle építeni :). A legendásak nélkül szinte semmit nem ér egy deck bizonyos játékszint felett. Viszont a játék egy legendásért elkér 3000 "dustot". A többi, alacsonyabb értékű lap, tényleg hamar kifarmolható, ezen része sokkal könnyebb, mint a HS volt valaha is, ez igaz. Ráadásul hiába vagy milliomos, a játék egy hétre bontja a lapvásárlási limitet és 3 wild gold lapot enged igazi pénzért megvenni / hét. Szóval van benne azért olyan, hogyha haladni akarsz, akkor kell költeni rá, de miért is ne lenne , nem ingyen programozzák le ez(eke)t a játéko(ka)t sem. Én itthon voltam begsiben és az 5 nap alatt kb. 35 órát játszottam vele. De az elért eredményt (kártyákra gondolok) nem nevezném világbajnoknak, ide is türelem kell, mint bármelyik ilyen játékhoz. Ha belefolysz a dologba, tudok tippeket adni, hogy milyen lapokat próbálj meg "lecraftolni", írj bátran. Sok meccset letoltam és láttam, hogy milyen deckkel próbálkoznak a népek nyerni :)

Új hozzászólás Aktív témák